Tartışma:Boru hattı (bilgisayar)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Bilişim (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Bilişim maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Bilişim kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Telif hakki ihlali olmasinin yaninda bu sayfa zaten var ve daha önce dogru sekilde Boru hattı (bilgisayar) sayfasina yonlendirilmis. Silmek yerine ayni yönlendirmeyi de yapabiliriz. Karari tecrübelilere birakiyorum. Sargon (mesaj) 08:56, 29 Mayıs 2012 (UTC)

Pardon, alinan sayfa Creativecommons lisansina sahipmis. Bu yüzden telif gerekcesi ile silme talebini kaldirdim. Ancak zaten var oldugu icin birlestirme talebi ekliyorum. Sargon (mesaj) 09:01, 29 Mayıs 2012 (UTC)

Bu maddeyi kaldırıp yine eskiden benim yaptığım gibi Boru hattı ayrım sayfasına yönlendirin. Kendim silip atarım eğer benim yapmam sorun yaratmayacaksa. Sayfanın içeriğinde konuya eklenen önemli bir bilgi yok Boru Hattı (bilgisayar) sayfasına kıyasla. Ben bu sayfanın oluşturulmuş ve önceki yapılanın değiştirilmiş olmasını bir troll'lük örneği olarak görüyorum.