Tartışma:Boe B

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: SelfBlood96 tarafından 5 yıl önce Maddenin hızlı silinmeye aday gösterilmesi başlığına
Vikiproje Müzik (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Müzik maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Müzik kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Maddenin hızlı silinmeye aday gösterilmesi[kaynağı değiştir]

Merhaba, bu maddenin silinmesine gerekçe olarak ek kaynak olmaması ve maddede bahsedilen kişinin 2000 yılında ölmüş olması gösteriliyor. Maddede toplamda 3 adet kaynak gösterilmiştir ve bunlardan bir tanesi direkt kişilerin ağızlarından çıkan cümlelere dayandırılmıştır. Kişinin ölüm tarihide Vikipedi'de yer alan "Türkçe Rap" maddesinde yazmaktadır. Şahsi fikrim yazılanlarda ek kaynağa ihtiyaç duyulmaması, ihtiyaç varsa bile bunların belirtilmesi ya da ek kaynak gereken kısımların maddeden çıkarılması yönündedir. Maddeyi tamamen silmek değildir. Yine Vikipedi'de yer alan "Alper Ağa" maddesinde hiç kaynak kullanılmamasına rağmen silinme durumu ortaya çıkmamıştır. Ayrıca kişinin 2000 yılında vefat etmesi maddenin silinmesine gerekçe gösterilmemelidir. Bunların dışında benim bilmediğim konular varsa lütfen bilgilendirin. Iyi çalışmalar. SelfBlood (mesaj) 05.54, 3 Aralık 2018 (UTC)Yanıtla