Tartışma:Beş Yıldız Hareketi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Siyaset (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Siyaset maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Siyaset kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje İtalya (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İtalya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İtalya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

İsimlendirme[kaynağı değiştir]

İsmin Türkçe çevirisi yerine orijinal kullanılması gerekmiyor mu? Sonuçta bir özel isim. Ve Türkçe "Beş Yıldız Hareketi" isminin nette kullanımına nadir rastlanıyor. Alexandre M. 14:19, 17 Haziran 2013 (UTC)

İngilizce sayfasında ingilizce (Five Star Movement) oldugu için Türkçesinde de Türkçe olacak şekilde adlandırma yapmıştım. Birde basit ve anlasilir bir Türkçe karşılığı da var.. Ancak yaygın kullanım hangisi ise onun kullanımı daha doğrudur. Hangisinin yaygın olduğuna dair benim bir fikrim yok. | ɾɐsǝɯ zoɯɐʞɐʎ | 10:15, 18 Haziran 2013 (UTC)
Siyasi parti adları genel olarak çevrilerek yazılıyor.--RapsarEfendim? 16:10, 18 Haziran 2013 (UTC)