Tartışma:Bazal membran

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Gogolplex tarafından 4 yıl önce bazal membran başlığına
Vikiproje Moleküler ve hücresel biyoloji (Taslak-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Moleküler ve hücresel biyoloji maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Moleküler ve hücresel biyoloji kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Anatomi (Taslak-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Anatomi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Anatomi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Merhaba, ben yurt disinda okuyan bir TIP fakultesi ogrencisiyim. Bugun,Bazal lamina hakkinda bilgi almak icin vikipedi ye girdim ve bazal membranla bazal lamina nin ayni sayfada oldugunu gordum. benim bildigim kadariyla bazal lamina, bazal membranin icinde kapsadigi bir bolumu. bu konuda herkesin daha dogru ve anlasilir bilgi almasini amacladigim icin yaziyorum bu tartismayi, lutfen yanlis anlasilmasin. Ayrica bu degerli bilgi paylasimi icin tesekkurler... Mumu898989 22:19, 15 Şubat 2010 (UTC)

bazal membran[kaynağı değiştir]

Bazal membran çok daha sık kullanılıyor Türk kaynaklarda, o ada taşınması daha doğru olur. Google Kitaplar 6'ya 202 sonuç veriyor.Gogolplex (mesaj) 16.27, 30 Nisan 2020 (UTC)Yanıtla