Tartışma:Büyük Ermenistan

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Ermenistan (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Ermenistan maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Ermenistan kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Yanlış çevirler[kaynağı değiştir]

Anladığım kadarıyla madde İngilizce Vikinin çeviri. Orda gösterilen kaynakları burda kastem mi bilmeden mi yanlış çevirilyor. Takabeg ileti 16:07, 9 Haziran 2009 (UTC)

Çeviriyi düzelt ozaman.Bunun senin için bir sorun oluşturacağını sanmıyorum.Bu imzasız yazı 85.100.42.44 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Benim için sorun olup olmaması önemli değil. Mesele okuyuculara doğru bilginin aktarılmaması. Maddede kaynak-metin uyuşmazlığı söz konusudur. Takabeg ileti 16:19, 9 Haziran 2009 (UTC)

Okuyucu için önemliyse bunu değiştirirsin.Uygun kaynak bulup eklersin.Yada buna göre değiştirirsin.Bu imzasız yazı 85.100.42.44 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Mesele kaynaklar bulmak değil, gösterilen kaynakları doğru çevirmektir. Sonra ilgileneceğim. Çünkü şu an Kugark Katliamı maddesinin kayda değerliğini inceliyorum. Takabeg ileti 16:31, 9 Haziran 2009 (UTC) Evet azerbaycanla ilgili maddeleri incelediğini biliyorum.Kaydadeğer değil onlar sana göre çünkü hepsi Azerbaycan kaynakılı.

İddiaların tarihi[kaynağı değiştir]

İddiaların tarihi başlığı biraz yanlış bence. İddianın tanımı "taşımadığı bir niteliği, kendinde var olmayan bir yeteneği varmış gibi gösterme çabası" dır. Yani belki TBA ihlali olabilir. Bu sebeple başlığın ismini bence sadece "Tarihi" olarak değiştirelim. Madde ile ilgilendiği için @07'ye de sesleniyorum. Fikriniz nedir? hulusi bey hadi bana mesaj at 13.31, 3 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

@Huluxsi "iddia" kelimesinin "sav" anlamı da bulunuyor. Sav kelime tanımı:
1. isim, hukuk İleri sürülerek savunulan düşünce, iddia, dava:
Sonuç olarak burada iddia kelimesinin savları yalanladığını vs. düşünmüyorum. — 07 💬 15.41, 3 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]