Tartışma:Aziz Patrik Günü

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Hristiyanlık (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Hristiyanlık maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Hristiyanlık kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Amerika Birleşik Devletleri (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Amerika Birleşik Devletleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Amerika Birleşik Devletleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje İrlanda (Taslak-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İrlanda maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İrlanda kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

İngilizce Wikipedia makalesinden çeviri yaparak bu makalenin bilgisini genişletmek / Expanding knowledge of this Article by translating from English Wikipedia article[kaynağı değiştir]

Wikipedia'nın bilgi paylaşma felsefesinin ruhuna göre, bu makaleyi düzenleyen ve İngilizce bilen ve boş zamanları olan bir kişi varsa, lütfen Aziz Patrick Günü İngilizce makalesi bu dile mi? Bu dilde akıcı değilim ve maalesef Google Translator'ın bu mesajı yazmasını istiyoruz. İngilizce makaleyi bu dile çevirerek, İngilizce konuşamayan ve Aziz Patrick Günü'nde daha fazla bilgi edinmek isteyebilecek kişilere daha güvenilir bilgi sağlayacaktır. Buna ek olarak, ülkenizde veya bu dilin konuşulduğu bir ülkede St Patrick´s Günü'nü kutlamak için festivaller, geçit törenleri veya başka yollar varsa ve İngilizce makalede listelenmiyorlarsa, bunları elbette İngilizce makaleye dahil edin hoparlörler okumak için. Çok takdir edilecektir.


In the spirit of the Wikipedia philosophy of sharing knowledge, if there is anyone editing this article that can speak English and has some free time, could you please help by translating the English article of St Patrick´s Day into this language? I am not fluent in this language and unfortunately require Google Translator to write this message. By translating the English article into this language, it will provide more reliably sourced information to people who cannot speak English and who may be interested to know more on St Patrick´s Day. Additionally, if there are festivals, parades or other ways of celebrating St Patrick´s Day in your country or a country where this language is spoken and they are not listed on the English article, then by all means include them into the article for English speakers to read. It would be very appreciated.