Tartışma:Ayazağa

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

bu yazılanların %90 ı yanlış olmakla beraber bu varoş kelimesini de hiç tasvip etmiyorum!!!! gayet elit insanlarımız burada yaşamakta birgün gelin misafirim olun ve görün yargısız infaz yapmayın!!!!

yanlışlıklar[kaynağı değiştir]

ulaşım olarak sorun yaşamayan bir semttir. semte 4.levent metro dan sıklıkla minibüs seferleri düzenlenmektedir, ayrıca iett otobüslerinin seferlerinin seyrek olmadığını bu linklere bakarak anlayabiliriz. http://www.iett.gov.tr/saat/orer.php?hid=hat&hatcode=41AT&BtnSaatler.x=33&BtnSaatler.y=17 http://www.iett.gov.tr/saat/orer.php?hid=hat&hatcode=41E&BtnSaatler.x=39&BtnSaatler.y=11 burada tek problemin sadece otobüslerin zincirlikuyu istikametine olmasıdır. bu sarıyer istikametine gidecekler için maslaktan aktarma yapacakları anlamına gelmektedir. halkın okuma oranının "az" olduğunu yazmak cesaretininde hangi verilere dayanarak alındığını merak ediyorum.


son bölümde yazan "2000'li yıllardan itibaren bu piknik alanlarını esrarkeşler ve sarhoşlar istila etmiştir." cümlesi ise doğruluktan çok uzaktır. hala en güzide piknik yerleri bu semtte bulunmaktadır.Enzoferrari 15:05, 9 Mayıs 2007 (UTC)

bu arkadaştan ricam mehmet rıfat evyap lisesinin oraya bı gelip baksın bakalım oralarda ortam nasıl. şarapcıların yuzunden aılemızle gezmeye cıkamıyoruz tanıtım acısından dusunuyo olabılrsın ama bu gerçegı de gözardı etmemelısın

yanlıs tanıtım yapılmıs[kaynağı değiştir]

yazıyı yazan kisiden ricam su varos kelimesi biras tuhaf kacmıs diger arkadasımında dedigi gibi yargısız infaz yapmayın otobus seferleri olayına gelince hiç bir zaman ulasım problemi olmamıstır seyrantepe sanyii gibi bolgelrin otobusleri 30dk bir gelirken 10 dk bir ayazaga otobusu bulananbilir ayrıca minibus seferleride bulunmaktadır esrarkes ve sarapcı kelimeleri cookkkk kotu olmus itiraf etmek gerekirse dogru sayılabilr ama kelime yumusatılmalıydı

o arkadaş mehmet rıfat evyap lisesinde öğrenim görmüştür ve semti iyi bilmektedir :) hafta sonları ben ailemle beraber gezmeye ve piknik yapmaya gidiyorum. fakat sayfa üzerinde yazılan şey tam olarak "2000'li yıllardan itibaren bu piknik alanlarını esrarkeşler ve sarhoşlar istila etmiştir." cümlesi. benim demek istediğim şey, böyle bir istila söz konusu değildir. istila kelimesi oldukça sert bir kelimedir. evet alkol alan insanlar var ama bu insanlar istanbul'un heryerinde var. eğer makaleyi yazan kişi böyle bir dertten muzdarip ise bunu daha anlaşılabilir, kabul edilebilir ve yumuşatarak yazabilirdi. yazdığımız kelimelerin nasıl anlaşılacağını ve gücünü anlamalıyız. Enzoferrari 14:04, 21 Haziran 2007 (UTC)

şişli, sarıyer[kaynağı değiştir]

2012'de karar çıkmış ancak mart 2014'de sarıyer'e bağlanacakmış. bu durumda isim değişikliğini bu gerçekleştikten sonra yapmak daha doğru olur sanırım. --kibele 15:15, 31 Ocak 2014 (UTC)

Ayazağa'nın Şişli-Sarıyer meselesi ile ilgili son durumu hakkında resmi bir açıklama yapılıp yapılmadığına dair bilgisi olan var mı? Sanırım aynı belirsizlik Maslak için de geçerli. --WikiBronze (mesaj) 15:35, 22 Mart 2014 (UTC)

Yeni otobüs hattı[kaynağı değiştir]

41Y Ayazağa Köyü- Yenikapı http://www.iett.gov.tr/tr/main/hatArama/hatdetayi/41Y_AYAZA%C4%9EAK%C3%96Y%C3%9C---KA%C4%9EITHANE---YEN%C4%B0KAPI-%C4%B0ETT-Otob%C3%BCs-Sefer-Bilgileri-ve-Duraklar%C4%B1 hattı hizmete açılmıştır. Bu otobüs hattı güzergah olarak Cendere,Kağıthane,Alibeyköy,Eyüp,Balat yolunu takiben Yenikapı'ya gitmektedir.Buradan Marmaray Hattına ve Deniz Otobüsleri hattına aktarma imkanı sağlamaktadır. Ayrıca 41C Ayazağa Köyü-İstinye Dereiçi Otobüs Hattı Maslak'tan Sarıyer istikametine devam etmektedir. Sefer sayısı diğerlerine nazaran daha seyrektir http://www.iett.gov.tr/tr/main/hatArama/hatsaatleri/41C_AYAZA%C4%9EAK%C3%96Y%C3%9C-SARIYER-%C4%B0ETT-Otob%C3%BCs-Sefer-Saatleri.