Tartışma:Asur bayrağı

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

İngilizce olarak sayfanın adı Assyrian flag olan sayfanın Türkçesi Asur Bayrağı (Süryani bayrrağı).Yalnız resimdeki bayrak Arami bayrağı olduğundan sayfayla uyuşmamaktadır, bunun düzeltilmesini rica ederim. --Gabygabi (mesaj) 18:51, 23 Nisan 2015 (UTC)

Sayın Gabygabi, siz sayfada bazı düzeltmeler yapmışsınız ben bunları kontrol ederek onayladım. Ama bayrak mevzusunu tam anlamadım. Siz zaten eski bayrağı değiştirmişsiniz. Şu anda EN Wiki'deki bayrakla aynı bayrak sayfada mevcut. Bu bayrak yanlışmı? Yanlış ise doğru bayrakla ilgili herhangi bir link verebilirmisiniz. Saygı ve selamlarımla, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 08:55, 24 Nisan 2015 (UTC)

Evet haklısınız galeri kısmında bu bayrak bulunuyor. Bu insanlar genelde Aramicenin lehçelerini konuştuklarından, farklı lehçelere ait farklı bayraklar da tasarlamışlar. Benim isteğim sadece şuydu, başlık Assyrian flag ve Türkçe sayfasına bastığımda birden Arami bayrağını gördüm, uyuşmadığını hemen farkettim. Düzeltmeniz için çok teşekkür ederim. Birde mümkünse Başığıda Asur Bayrağı yapsak daha iyi olacaktır, böylece çeviri probleminide ortadan çıkarmış oluruz. Tekrar teşekkür ederim, ileriki zamanlarda elimden gelirse biraz daha bilgi eklerim sayfaya. http://www.atour.com/education/20000602b.html --Gabygabi (mesaj) 12:26, 24 Nisan 2015 (UTC)

Sayın Gabygabi sayfa taşıması gerçekleşti. Artık sayfanın ismi Asur bayrağı. İlgi duyduğunuz konularda katkılarınızın devam etmesini dilerim. Yardım ihtiyacınız olduğu konularda mesaj sayfasından mesajda bırakabilirsiniz. Tartışma sayfaları bazen gözden kaçabiliyor çünkü! Selamlar ve saygılar, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 12:31, 24 Nisan 2015 (UTC)