Tartışma:Altan Karındaş

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Basak tarafından 3 yıl önce Hanoğlu ? başlığına
Vikiproje Türk sineması (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türk sineması maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türk sineması kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Hanoğlu ?[kaynağı değiştir]

İçerikleri birbirinden kopyalayan çeşitli biyografi ve haber sitelerinde gerçek adının "Hanoğlu" olduğu ancak "Karındaş" adını kullandığı bilgisi yer almakta ancak ben bu bilginin dayandığı hiçbir güvenilir kaynağa ulaşamadım. Kendi babasının soyadı Hanoğlu değil "Karındaş", bu soyadını alışlarının öyküsünü anlattığı mecralar var (bizzat Atatürk'ün verdiği bir soyisim). Sanatçı kısa süren iki evlilik yapmış, belki bu evliliklerinin birinde "Hanoğlu" soyadını alıp kısa bir süre kullanmıştır ama bununla ilgili bir kaynak bulamadım. Gerçek adının "Hanoğlu" olduğy bilgisinin çıkarılması gerektiğini düşünüyorum. Yanlış bir bilginin yayılmasına neden oluyor olabiliriz.--Başak (mesaj) 15.29, 7 Mart 2021 (UTC)Yanıtla