Tartışma:5 Nisan

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Takvim (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Takvim maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Takvim kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Zaman (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Zaman maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Zaman kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

1897 yılında başladığı yazılı olan otuz gün savaşı diye bir madde yok. Aradığımda bu savaşın 17 nisanda başlayan savaşı ifade etmekte kullanıldığını gördüm. Burada olasılıkla bir yanlış bilgi var. Konu hakkında bilgisi olan biri aydınlatabilir mi? Erkan (mesaj) 18:46, 4 Nisan 2015 (UTC)

Sayın Tapir2, öncelikle dikkatiniz için teşekkürler, benim gördüğüm kadarıylada bir yanlışlık var gibi burada savaşın başlangıç tarihi 3 Şubat gözükmekte. Ben şimdilik onu kaldırıyorum. Fikri olan varsa lütfen belirtsin! Selamlar ve iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 13:44, 5 Nisan 2015 (UTC)