Tartışma:2017 Tahran saldırıları

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Ahmet Turhan tarafından 5 yıl önce Terör iması başlığına
Vikiproje İslam (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İslam maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İslam kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Suudi Arabistan (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Suudi Arabistan maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Suudi Arabistan kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Terör iması[kaynağı değiştir]

Maddeye terörizm portalı konularak bu saldırıların terör saldırısı olduğu ima ediliyor. Yaygın selefi Sünni inanışa göre "türbelerin putperest inancına ait olduğu" kanaatine göre, terör saldırısı değildir, bu düşünce yapısına göre haklı ve "hak" bir yöntemdir. Karşıt düşünceler de var tabi. Saldırı/eylem/aktivizm maddeleri ham bilgiden uzaklaşıp taraflaştırmamalıyız. --Ahmet Turhan (mesaj) 00.08, 7 Ağustos 2018 (UTC)Yanıtla