Tartışma:İsrail Hava Kuvvetleri

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje İsrail (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İsrail maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İsrail kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Havacılık (Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Havacılık maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Havacılık kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

İsrail Hava Kuvvetleri bilgileri yanlış. Amerikan hava kuvvetlerinin sayısıyla birebir aynı Bu sayfayı oluşturan şahıs sahtekarlık yapmış. İsrail Hava Kuvvetleri mevcudu 34 bin. Ancak görünen sahte sayfada 350 bin civarı yazıyor. Değiştirilmesini talep ediyorum.Bu imzasız yazı 88.251.38.115 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

F-22 varmış israil envanterinde :D u-2 varmış, global hawk varmış. iyice tırt bi yer oldu wikipedia Bu imzasız yazı 88.243.49.119 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

bunu yapan banlansın[kaynağı değiştir]

bu sayfaya amerika hava kuvvetlerinin sayısal bilgilerini koplayayanı görüp değiştirmeyenler hakkında yasal işlem yapacam adminler falan uyumasın bu ne biçim çalışma sistemi ya Bu imzasız yazı 95.70.221.213 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Bu tam bir saçmalık.[kaynağı değiştir]

Şuan ki sayfadaki bilgiler tepeden tırnağa yanlıştır. Güncel bilgiler Abd hava kuvvetlerine ait bilgilerdir. Birlesik devletler hava kuvvetleri sayfasindaki bilgiler kopyalanip buraya yapistirilmistir. Bunu yapanin ekledigi bilgilerin silinmesi ve hatta bunu yapanin vikipediden uzaklastirilmasi gerekiyorken benim ekledigim dogru bilgiler kaynak gerektiren bilgi diyerek kaldiriliyor. Tam bir sacmalik. Vikipedi günden güne kötüye gidiyor. Artik hangi sayfadaki hangi konunun bilgileri tam olarak gercegi yansitiyor bir muamma. Boyle giderse vikipedinin sonu gelicektir eminim. Janavar22 (mesaj) 08:28, 18 Şubat 2016 (UTC)