Tartışma:Çamönü, Menderes

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje İzmir (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İzmir maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İzmir kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
  • İzmir,in bir köyü olan (Çamönü köyü) sayfasını vikipe,dide oluşturdum, fakat ne yazık ki Garbino isimli bir bot olduğundan kuşkulandığım kullanıcı silinmesi için hazırladığım sayfayı işaretlemiş şundan kesinlikle eminim ki paris,in bir mahallesi için sayfa oluşturmuş olsaydım o bot bu sayfayı kayda değer bulacak ve silinmesi için işaretlemeyecekti.

Vikipedi,deki bu sayfayı ziyaret edecek olan tüm hizmetli bürokrat, veya devriye arkadaşların bu konuyla alakadar olup eğer gerçekten Çamönü köyü sayfasının silinmesi gerekiyorsa bunların açık ve net nedenleriyle bu tartışma sayfasında açıklanması gerektiğini düşünüyorum ve bu konuyla alakadar olmaya davet ediyorum.

Sayfaları silip yada silinmesi için işeretleyip sonra da vikipedi ne değildir isimli bir sayfaya link verilen mesajı kesinlikle kınayacagım.--ömer yaka 22:27, 31 Ekim 2012 (UTC)

  • Merhabalar şuan size bir bot yazıyor.. :)).. Sayın yaka, öncelikle belirtmem gerekir ki ben devriyeyim. Bir diğer konuya gelirsek açmış olduğunuz madde ne yazık ki ansiklopedik olmaktan çok uzak bir şekilde oluşturulmuştur ve bu nedenle silinmesi adına etiketlenmiştir. Ansiklopedik bir madde oluşturmak için biçem el kitabı sayfasını incelemenizi öneririm. İlgili bu tartışma sayfası da silinmesi için tarafımdan etiketlenmiştir. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 22:23, 31 Ekim 2012 (UTC)
  • Garbino sizin bir bot olmadığınıza çok sevindim en azından derdimi anlatabilirim

yaşadığım köyü tanıtmaya çalıştım söylediklerinizden anladığım kadarıyla başarılı bir sayfa hazırlayamamışım üzgünüm.
Sizden küçük bir ricam olacak vikipedi,ye katkıda bulunabilmek adına lütfen hazırladığım sayfanın içeriğini ansiklopedik bilgi içericek şekilde düzenlermisiniz çok rica ediyorum.--ömer yaka 22:33, 31 Ekim 2012 (UTC)

  • Emek verip hazırladığım sayfanın bütün konu başlıkları silinmiş içeriğin de çoğu silinmiş...acaba diyorum sayfayı silinecek sayfalar katoğorisine taşıyan arkadaşımız gabrino sayfada sonradan silinmemesi için yapılan çalışmayı yok ederek silinme kriterlerine uygun hale mi getirmeye çalışıyor.

Peki diyelim ki sayfayı silinecek sayfalar katoğorisine taşıdı bunda da haklıydı belki! fakat sayfanın silinmemesi için yaptığım çalışmayı yok etmesindeki amaç ne? ki neden illaki bu sayfanın vikipediden kaldırılmasını istiyor? --ömer yaka 22:49, 31 Ekim 2012 (UTC)

  • Superyetkin size minnettarım bir Çamönü Köyü sakini olarak bu duyarlılığınızdan dolayı Çamönü Köyü sayfasına katkıda bulunduğunuz için çok teşekür ediyorum, eğer konuya müdahale etmeseydiniz az kalsın Gabrino sayfanın yok edilmesine neden olacaktı.