Takson yazarı botanikçiler listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara
Linnaeus'un Systema Naturae (1735) adlı kitabında yer alan Bitkiler Alemi tablosu

Botanikçi, botanik denilen bitki bilimi uzmanı olan bilginlerdir. Taksonomiyle ilgilenen ve takson yazarı olan botanikçilerin adları Uluslararası Botanik Adlandırma Koduna (ICN) göre keşfettikleri/tanımladıkları/adlandırdıkları takson ile birlikte kullanılır ve genellikle yayım yılı ve tam soyadı ya da bir kısaltmayla gösterilir.

A[değiştir | kaynağı değiştir]

Konu başlıkları:
Top   0–9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

B[değiştir | kaynağı değiştir]

Konu başlıkları:
Top   0–9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

C[değiştir | kaynağı değiştir]

Konu başlıkları:
Top   0–9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

D[değiştir | kaynağı değiştir]

Konu başlıkları:
Top   0–9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

E[değiştir | kaynağı değiştir]

Konu başlıkları:
Top   0–9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

F[değiştir | kaynağı değiştir]

Konu başlıkları:
Top   0–9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

G[değiştir | kaynağı değiştir]

Konu başlıkları:
Top   0–9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

H[değiştir | kaynağı değiştir]

Konu başlıkları:
Top   0–9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

I[değiştir | kaynağı değiştir]

Konu başlıkları:
Top   0–9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

J[değiştir | kaynağı değiştir]

Konu başlıkları:
Top   0–9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

K[değiştir | kaynağı değiştir]

Konu başlıkları:
Top   0–9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

L[değiştir | kaynağı değiştir]

Konu başlıkları:
Top   0–9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

M[değiştir | kaynağı değiştir]

Konu başlıkları:
Top   0–9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


N[değiştir | kaynağı değiştir]

Konu başlıkları:
Top   0–9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

O[değiştir | kaynağı değiştir]

Konu başlıkları:
Top   0–9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

P[değiştir | kaynağı değiştir]

Konu başlıkları:
Top   0–9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Q[değiştir | kaynağı değiştir]

Konu başlıkları:
Top   0–9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

R[değiştir | kaynağı değiştir]

Konu başlıkları:
Top   0–9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

S[değiştir | kaynağı değiştir]

Konu başlıkları:
Top   0–9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

T[değiştir | kaynağı değiştir]

Konu başlıkları:
Top   0–9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

U[değiştir | kaynağı değiştir]

Konu başlıkları:
Top   0–9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

V[değiştir | kaynağı değiştir]

Konu başlıkları:
Top   0–9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

W[değiştir | kaynağı değiştir]

Konu başlıkları:
Top   0–9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

X[değiştir | kaynağı değiştir]

Konu başlıkları:
Top   0–9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Y[değiştir | kaynağı değiştir]

Konu başlıkları:
Top   0–9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Z[değiştir | kaynağı değiştir]

Konu başlıkları:
Top   0–9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ayrıca bakınız[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynaklar[değiştir | kaynağı değiştir]

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]