Türksat uyduları kanal listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara

Türksat uyduları kanal listesi.

Türksat 3A uydusu[değiştir | kaynağı değiştir]

# Bilgi Şifreli Kanal Adı Frekansı Polarizasyon Kapsama Symbol Rate Fec
Paket Bağımsız Kanallar
1 TV Şifreli Jojo/Intimacy 11717 Vertical (Dikey) Batı 2590 5/6
3 Radyo Radyo 7 11777 Horizontal (Yatay) Doğu 4800 5/6
4 TV Kanal 7 11777 Horizontal (Yatay) Doğu 4800 5/6
5 TV Türkmeneli TV 11839 Vertical (Dikey) Batı 4444 3/4
6 Radyo TGRT FM 11857 Vertical (Dikey) Batı 3150 5/6
7 TV TGRT EU 11857 Vertical (Dikey) Batı 3150 5/6
8 TV tv8 11870 Vertical (Dikey) Batı 8888 3/4
9 TV ART TV Doğu 11885 Horizontal (Yatay) Doğu 2960 3/4
10 Radyo Burç FM 11906 Horizontal (Yatay) Doğu 4800 5/6
11 Radyo Dünya Radyo 11906 Horizontal (Yatay) Doğu 4800 5/6
12 Radyo S Haber Radyo 11906 Horizontal (Yatay) Doğu 4800 5/6
13 TV STV Türkiye 11906 Horizontal (Yatay) Doğu 4800 5/6
14 TV Ayna TV 11912 Horizontal (Yatay) Doğu 3333 5/6
15 Radyo Radyo Banko 11957 Vertical (Dikey) Batı 2960 5/6
16 TV ART TV Batı 11957 Vertical (Dikey) Batı 2960 3/4
17 TV Türksat Otomatik Tarama ve Teletex 11962 Vertical (Dikey) Batı 3333 3/4
18 Radyo Alem FM 11963 Horizontal (Yatay) Doğu 5925 3/4
19 TV Show TV Doğu 11963 Horizontal (Yatay) Doğu 5925 3/4
20 TV FOX TV Doğu 11972 Horizontal (Yatay) Doğu 7200 3/4
Digette TV Paket
21 Radyo IBB VOA RFE 12139 Horizontal (Yatay) Doğu 11111 5/6
22 TV Alibaba TV 12139 Horizontal (Yatay) Doğu 11111 5/6
23 TV Blinko TV 12139 Horizontal (Yatay) Doğu 11111 5/6
24 TV Clup TV 12139 Horizontal (Yatay) Doğu 11111 5/6
25 TV DJ TV 12139 Horizontal (Yatay) Doğu 11111 5/6
26 TV Denge Tv 12139 Horizontal (Yatay) Doğu 11111 5/6
27 TV Ekin TV 12139 Horizontal (Yatay) Doğu 11111 5/6
28 TV Esin TV 12139 Horizontal (Yatay) Doğu 11111 5/6
29 TV İplay TV 12139 Horizontal (Yatay) Doğu 11111 5/6
Kanal Avrupa Paket
30 TV Berat TV 11742 Vertical (Dikey) Horizontal (Yatay) Batı 2965 5/6
31 TV Halay TV 11742 Vertical (Dikey) Horizontal (Yatay) Batı 2965 5/6
32 TV Kanal Avrupa 11742 Vertical (Dikey) Horizontal (Yatay) Batı 2965 5/6
TRT Paket Batı
33 Radyo Meteoroloji'nin Sesi 11919 Vertical (Dikey) Batı 24444 3/4
34 Radyo Radyo 1 11919 Vertical (Dikey) Batı 24444 3/4
35 Radyo Radyo 2 11919 Vertical (Dikey) Batı 24444 3/4
36 Radyo Radyo 3 11919 Vertical (Dikey) Batı 24444 3/4
37 Radyo Radyo 4 | 11919 Vertical (Dikey) Batı 24444 3/4
38 Radyo Radyo 6 11919 Vertical (Dikey) Batı 24444 3/4
39 Radyo Radyo GAP 11919 Vertical (Dikey) Batı 24444 3/4
40 Radyo Radyo Nağme 11919 Vertical (Dikey) Batı 24444 3/4
41 Radyo TRT FM Avrupa 11919 Vertical (Dikey) Batı 24444 3/4
42 Radyo TSR Türkçe 11919 Vertical (Dikey) Batı 24444 3/4
43 Radyo VOT East 11919 Vertical (Dikey) Batı 24444 3/4
44 Radyo VOT West 11919 Vertical (Dikey) Batı 24444 3/4
45 Radyo VOT World 11919 Vertical (Dikey) Batı 24444 3/4
46 TV TRT 1 11919 Vertical (Dikey) Batı 24444 3/4
47 TV TRT Haber 11919 Vertical (Dikey) Batı 24444 3/4
48 TV TRT 3 11919 Vertical (Dikey) Batı 24444 3/4
49 TV TRT 4/TRT Çocuk 11919 Vertical (Dikey) Batı 24444 3/4
50 TV TRT Müzik 11919 Vertical (Dikey) Batı 24444 3/4
51 TV TRT Türk 11919 Vertical (Dikey) Batı 24444 3/4
Kanal D Paket Batı
52 Radyo Best FM 11804 Vertical (Dikey) Batı 24444 5/6
53 Radyo CNN Türk Radyo 11804 Vertical (Dikey) Batı 24444 5/6
54 Radyo Radyo D 11804 Vertical (Dikey) Batı 24444 5/6
55 Radyo Radyo Moda 11804 Vertical (Dikey) Batı 24444 5/6
56 Radyo Slow Türk 11804 Vertical (Dikey) Batı 24444 5/6
57 Radyo İstanbul FM 11804 Vertical (Dikey) Batı 24444 5/6
58 TV Beşiktaş TV 11804 Vertical (Dikey) Batı 24444 5/6
59 TV CNN Türk 11804 Vertical (Dikey) Batı 24444 5/6
60 TV Euro D 11804 Vertical (Dikey) Batı 24444 5/6
61 TV Euro Star 11804 Vertical (Dikey) Batı 24444 5/6
62 TV Fenerbahçe TV 11804 Vertical (Dikey) Batı 24444 5/6
63 TV Fix TV 11804 Vertical (Dikey) Batı 24444 5/6
64 TV Fly TV 11804 Vertical (Dikey) Batı 24444 5/6
65 TV Passion TV 11804 Vertical (Dikey) Batı 24444 5/6
66 TV Plus Müzik 11804 Vertical (Dikey) Batı 24444 5/6
67 TV Sıla TV 11804 Vertical (Dikey) Batı 24444 5/6
68 TV TNT 11804 Vertical (Dikey) Batı 24444 5/6
69 TV Şifreli Dream Türk 11804 Vertical (Dikey) Batı 24444 5/6
Smart Paket Batı
70 TV Akıllı TV 11845 Vertical (Dikey) Batı 4444 5/6
71 TV Clup 11845 Vertical (Dikey) Batı 4444 5/6
72 TV Smart TV 11845 Vertical (Dikey) Batı 4444 5/6
73 TV Taraftar TV 11845 Vertical (Dikey) Batı 4444 5/6
TGRT Paket Doğu
74 Radyo TGRT FM 11981 Horizontal (Yatay) Doğu 5200 5/6
75 TV TGRT Haber 11981 Horizontal (Yatay) Doğu 5200 5/6
76 TV TGRT Pazarlama 11981 Horizontal (Yatay) Doğu 5200 5/6






D-Smart Paket Batı
113 Radyo Smart Hits 11012 Horizontal (Yatay) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
114 Radyo Smart Jazz 11012 Horizontal (Yatay) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
115 Radyo Smart Oldies 11012 Horizontal (Yatay) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
116 Radyo Smart Radyo 11012 Horizontal (Yatay) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
117 Radyo Smart Rock 11012 Horizontal (Yatay) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
118 Radyo Smart Slow 11012 Horizontal (Yatay) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
119 TV D-Smart Promo 11012 Horizontal (Yatay) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
120 TV Kanal Biz 11012 Horizontal (Yatay) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
121 TV Şifreli CNN International 11012 Horizontal (Yatay) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
122 TV Şifreli D Çocuk 11012 Horizontal (Yatay) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
123 TV Şifreli D Yeşilçam 11012 Horizontal (Yatay) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
124 TV Şifreli Da Vinci Learning 11012 Horizontal (Yatay) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
125 TV Şifreli Eurosport 11012 Horizontal (Yatay) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
126 TV Şifreli FX 11012 Horizontal (Yatay) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
127 TV Şifreli Loca 1 11012 Horizontal (Yatay) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
128 TV Şifreli Loca 2 11012 Horizontal (Yatay) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
129 TV Şifreli Marc Dorcel 11012 Horizontal (Yatay) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
130 TV Şifreli Movie Smart 11012 Horizontal (Yatay) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
131 TV Şifreli Pembe Smart 11012 Horizontal (Yatay) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
132 TV Şifreli Yeşilçam XXX 11012 Horizontal (Yatay) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
Digiturk Paket



D-Smart Paket Batı
113 Radyo Smart Hits 11012 Horizontal (Yatay) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
114 Radyo Smart Jazz 11012 Horizontal (Yatay) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
115 Radyo Smart Oldies 11012 Horizontal (Yatay) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
116 Radyo Smart Radyo 11012 Horizontal (Yatay) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
117 Radyo Smart Rock 11012 Horizontal (Yatay) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
118 Radyo Smart Slow 11012 Horizontal (Yatay) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
119 TV D-Smart Promo 11012 Horizontal (Yatay) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
120 TV Kanal Biz 11012 Horizontal (Yatay) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
121 TV Şifreli CNN International 11012 Horizontal (Yatay) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
122 TV Şifreli D Çocuk 11012 Horizontal (Yatay) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
123 TV Şifreli D Yeşilçam 11012 Horizontal (Yatay) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
124 TV Şifreli Da Vinci Learning 11012 Horizontal (Yatay) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
125 TV Şifreli Eurosport 11012 Horizontal (Yatay) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
126 TV Şifreli FX 11012 Horizontal (Yatay) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
127 TV Şifreli Loca 1 11012 Horizontal (Yatay) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
128 TV Şifreli Loca 2 11012 Horizontal (Yatay) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
129 TV Şifreli Marc Dorcel 11012 Horizontal (Yatay) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
130 TV Şifreli Movie Smart 11012 Horizontal (Yatay) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
131 TV Şifreli Pembe Smart 11012 Horizontal (Yatay) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
132 TV Şifreli Yeşilçam XXX 11012 Horizontal (Yatay) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
133 Radyo Radyo Spor 11729 Vertical (Dikey) Batı 15555 5/6 Türksat 2A
134 Radyo Radyo Tatlıses 11729 Vertical (Dikey) Batı 15555 5/6 Türksat 2A
135 Radyo Radyo Time 11729 Vertical (Dikey) Batı 15555 5/6 Türksat 2A
136 TV Aşk TV 11729 Vertical (Dikey) Batı 15555 5/6 Türksat 2A
137 TV Digi/Jetix 11729 Vertical (Dikey) Batı 15555 5/6 Türksat 2A
138 Radyo Şifreli Masal Radyo 11729 Vertical (Dikey) Batı 15555 5/6 Türksat 2A
139 TV Max TV 11729 Vertical (Dikey) Batı 15555 5/6 Türksat 2A
140 TV Şifreli Actionmax 11729 Vertical (Dikey) Batı 15555 5/6 Türksat 2A
141 TV Şifreli Lig TV 11729 Vertical (Dikey) Batı 15555 5/6 Türksat 2A
142 TV Şifreli SporMax 11729 Vertical (Dikey) Batı 15555 5/6 Türksat 2A
143 TV Şifreli TürkMax 11729 Vertical (Dikey) Batı 15555 5/6 Türksat 2A
143 TV Şifreli İz TV 11729 Vertical (Dikey) Batı 15555 5/6 Türksat 2A
Kanal 7 Paket Batı
145 Radyo Radyo ,,, 11830 Vertical (Dikey) Horizontal (Yatay) Batı 7200 5/6 Türksat 2A
146 Radyo Radyo 7 11830 Vertical (Dikey) Horizontal (Yatay) Batı 7200 5/6 Türksat 2A
147 Radyo Radyo ; 11830 Vertical (Dikey) Horizontal (Yatay) Batı 7200 5/6 Türksat 2A
148 TV Kanal 7 İnt 11830 Vertical (Dikey) Horizontal (Yatay) Batı 7200 5/6 Türksat 2A
149 TV TVT 11830 Vertical (Dikey) Horizontal (Yatay) Batı 7200 5/6 Türksat 2A
150 TV Yurdum TV 11830 Vertical (Dikey) Horizontal (Yatay) Batı 7200 5/6 Türksat 2A
151 TV Ülke TV 11830 Vertical (Dikey) Horizontal (Yatay) Batı 7200 5/6 Türksat 2A
D-Smart Paket Doğu
Cartoon Network 11862 Horizontal (Yatay) Doğu 27500 5/6 Türksat 2A
153 TV D Shopping 11862 Horizontal (Yatay) Doğu 27500 5/6 Türksat 2A
154 TV Dream TV 11862 Horizontal (Yatay) Doğu 27500 5/6 Türksat 2A
155 TV Fashion TV 11862 Horizontal (Yatay) Doğu 27500 5/6 Türksat 2A
156 TV Kanal D 11862 Horizontal (Yatay) Doğu 27500 5/6 Türksat 2A
157 TV Kocaeli TV 11862 Horizontal (Yatay) Doğu 27500 5/6 Türksat 2A
158 TV Star TV 11862 Horizontal (Yatay) Doğu 27500 5/6 Türksat 2A
159 TV TV 35 11862 Horizontal (Yatay) Doğu 27500 5/6 Türksat 2A
160 TV Şifreli Animal Planet 11862 Horizontal (Yatay) Doğu 27500 5/6 Türksat 2A
161 TV Şifreli Civilisation World 11862 Horizontal (Yatay) Doğu 27500 5/6 Türksat 2A
162 TV Şifreli Discovery Channel 11862 Horizontal (Yatay) Doğu 27500 5/6 Türksat 2A
163 TV Şifreli Investigation Discovery 11862 Horizontal (Yatay) Doğu 27500 5/6 Türksat 2A
164 TV Şifreli Science 11862 Horizontal (Yatay) Doğu 27500 5/6 Türksat 2A
165 TV Şifreli Travel & Living 11862 Horizontal (Yatay) Doğu 27500 5/6 Türksat 2A
Star Paket
166 TV Radyo Buket TV 12612 Horizontal (Yatay) Batı 4800 5/6 Türksat 3A
167 TV Radyo TürkÇ TV 12612 Horizontal (Yatay) Batı 4800 5/6 Türksat 3A
ATV Paket Batı
180 Radyo atv Radyo 12615 Vertical (Dikey) Batı 4800 5/6 Türksat 3A
181 Radyo Radyo . 12615 Vertical (Dikey) Batı 4800 5/6 Türksat 3A
182 TV atv Batı 12615 Vertical (Dikey) Batı 4800 5/6 Türksat 3A
183 TV TürkÇ TV 12615 Vertical (Dikey) Batı 4800 5/6 Türksat 3A
D-Smart Paket Batı
TV Tay TV 10970 Vertical (Dikey) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
TV Şifreli Bebeğim TV 10970 Vertical (Dikey) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
TV Şifreli Beyaz Perde 10970 Vertical (Dikey) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
TV Şifreli D Max 10970 Vertical (Dikey) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
TV Şifreli D Spor 10970 Vertical (Dikey) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
TV Şifreli Dog TV 10970 Vertical (Dikey) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
TV Şifreli ESPN Classic 10970 Vertical (Dikey) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
TV Şifreli Euro Futbol 10970 Vertical (Dikey) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
TV Şifreli Futbol Smart 10970 Vertical (Dikey) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
TV Şifreli Mixx TV 10970 Vertical (Dikey) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
TV Şifreli Sinema TV 10970 Vertical (Dikey) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
TV Şifreli Sinema TV 2 10970 Vertical (Dikey) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
TV Şifreli Sinema TV Aile 10970 Vertical (Dikey) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
TV Şifreli Soft 10970 Vertical (Dikey) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
TV Şifreli Style Network 10970 Vertical (Dikey) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
TV Şifreli Z TV 10970 Vertical (Dikey) Batı 30000 5/6 Türksat 3A
Kıbrıs Genç TV Paket
200 Radyo First FM 11953 Vertical (Dikey) Batı 2980 3/4 Türksat 2A
201 TV CTN 11953 Vertical (Dikey) Batı 2980 3/4 Türksat 2A
202 TV Kıbrıs Genç TV 11953 Vertical (Dikey) Batı 2980 3/4 Türksat 2A
Türksat Batı Paket 1
203 Radyo Fenomen Vertical (Dikey) Horizontal (Yatay) Türksat

.OkaN.

Türksat 3A uydusu[değiştir | kaynağı değiştir]

# Bilgi Şifreli Kanal Adı Frekansı Polarizasyon Kapsama Symbol Rate Fec
1 TV Kazakhstan Kokshetau TV 11028 Horizontal (Yatay) Doğu 2963 3/4
2 Radyo Burç FM 11048 Vertical (Dikey) Batı 2400 5/6
3 Radyo Hazar FM 11048 Vertical (Dikey) Batı 2400 5/6
4 Radyo INT 11048 Vertical (Dikey) Batı 2400 5/6
5 TV Hazar TV 11048 Vertical (Dikey) Batı 2400 5/6
6 TV Bayrak TV Int 11524 Vertical (Dikey) Batı 4557 3/4
7 TV ITV Azerbaycan 11554 Horizontal (Yatay) Doğu 2916 2/3
8 TV Azer TV 11607 Horizontal (Yatay) Doğu 3750 2/3
9 TV ATV Doğu 11627 Horizontal (Yatay) Doğu 6666 5/6
10 TV Arzu TV 11651 Horizontal (Yatay) Doğu 2222 5/6
11 TV Rustavi 2 12594 Vertical (Dikey) Batı 2500 5/6
12 Radyo Radyo A 12602 Horizontal (Yatay) Batı 4400 3/4
13 TV Kanal A 12602 Horizontal (Yatay) Batı 4400 3/4
14 TV Georgian TV 12605 Vertical (Dikey) Batı 2962 3/4
15 TV Olay TV 12607 Horizontal (Yatay) Batı 2950 5/6
16 TV Imedi TV 12609 Vertical (Dikey) Batı 3700 5/6
17 TV Azad Azerbaycan 12618 Horizontal (Yatay) Batı 2800 5/6
18 TV Yeni Asır TV 12620 Vertical (Dikey) Batı 2400 3/4
19 TV Kanal T (KKTC) 12628 Vertical (Dikey) Batı 2180 5/6
20 Radyo MPL Radyo 12632 Vertical (Dikey) Batı 2222 5/6
21 TV MPL TV 12632 Vertical (Dikey) Batı 2222 5/6
22 TV Ege TV 12640 Vertical (Dikey) Batı 2400 7/8
23 TV SKY Türk 12650 Horizontal (Yatay) Batı 4250 5/6
24 Radyo Lalegül FM 12652 Vertical (Dikey) Batı 4444 5/6
25 TV TVNET 12652 Vertical (Dikey) Batı 4444 5/6
26 TV Show TV Batı 12656 Horizontal (Yatay) Batı 4444 5/6
27 TV TRT Anadolu 12694 Vertical (Dikey) Batı 3333 3/4
Cine5 Paket
28 Radyo Nostalji Türk 12592 Horizontal (Yatay) Batı 8888 3/4
29 Radyo Radyo 5 12592 Horizontal (Yatay) Batı 8888 3/4
30 Radyo Radyo Viva 12592 Horizontal (Yatay) Batı 8888 3/4
31 Radyo Show Radyo 12592 Horizontal (Yatay) Batı 8888 3/4
32 TV Cine5 12592 Horizontal (Yatay) Batı 8888 3/4
33 TV Gala TV 12592 Horizontal (Yatay) Batı 8888 3/4
34 TV Maxi TV 12592 Horizontal (Yatay) Batı 8888 3/4
35 TV Viva TV 12592 Horizontal (Yatay) Batı 8888 3/4
NTV Paket Doğu
Radyo NTV Spor Radyo 11053 Horizontal (Yatay) Doğu 30000 5/6
Radyo Kral FM 11053 Horizontal (Yatay) Doğu 30000 5/6
99 Radyo N 101 11053 Horizontal (Yatay) Doğu 30000 5/6
100 Radyo NTV Radyo 11053 Horizontal (Yatay) Doğu 30000 5/6
101 Radyo Radyo Eksen 11053 Horizontal (Yatay) Doğu 30000 5/6
102 Radyo Radyo Voyage 11053 Horizontal (Yatay) Doğu 30000 5/6
103 Radyo Virgin Radio 11053 Horizontal (Yatay) Doğu 30000 5/6
104 TV CNBC-e 11053 Horizontal (Yatay) Doğu 30000 5/6
105 TV e2 11053 Horizontal (Yatay) Doğu 30000 5/6
106 TV Kral TV 11053 Horizontal (Yatay) Doğu 30000 5/6
107 TV NTV Spor 11053 Horizontal (Yatay) Doğu 30000 5/6
108 TV NTV Türkiye 11053 Horizontal (Yatay) Doğu 30000 5/6
109 TV Şifreli NBA TV 11053 Horizontal (Yatay) Doğu 30000 5/6
110 TV Şifreli HDen 11053 Horizontal (Yatay) Doğu 30000 5/6