South Park bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara

South Park adlı dizinin günümüze kadar yayınlanmış bölümlerinin listesidir.

Bölümler[değiştir | kaynağı değiştir]

Birinci Sezon[değiştir | kaynağı değiştir]

İkinci Sezon[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm # Bölüm adı Yönetmen(ler) Yazar(lar) Yayın tarihi[1][2]
14(1) "Terrance ve Philip: Anüs'üm Olmadan Asla" Trey Parker Trey Parker, Matt Stone & Trisha Nixon Nisan 1, 1998
15(2) "Cartman'in Annesi Hala İğrenç Bir Kaltak " Trey Parker Trey Parker & David Goodman Nisan 22, 1998
16(3) "Tavuksevici" Trey Parker Trey Parker, Matt Stone & David Goodman Mayıs 20, 1998
17(4) "Ike'nin Pipisi" Trey Parker Trey Parker & Matt Stone Mayıs 27, 1998
18(5) "Başında Fetüs Olan Bayan" Trey Parker Trey Parker, Matt Stone & David Goodman Haziran 3, 1998
19(6) "Güney Sri Lanka'nın Meksika Bakışlı Kurbağası" Trey Parker Trey Parker & Matt Stone Haziran 10, 1998
20(7) "Sonsuzluğun Kıyısındaki Kent
Geri Dönüş "
Trey Parker Trey Parker, Matt Stone & Nancy M. Pimental Haziran 17, 1998
21(8) "Yaz İğrenç" Trey Parker Trey Parker & Nancy M. Pimental Haziran 24, 1998
22(9) "Şef'in Kakaolu Tuzlu Topları" Trey Parker Trey Parker, Matt Stone & Nancy M. Pimental Ağustos 19, 1998
23(10) "Kızamık" Trey Parker Trey Parker, Matt Stone & Tricia Nixon Ağustos 26, 1998
24(11) "Roger Ebert Yağlı Gıdaları Bırakmalı" Trey Parker Trey Parker & David Goodman Eylül 2, 1998
25(12) "Ağaç Evler" Trey Parker Trey Parker, Matt Stone & Nancy M. Pimental Eylül 23, 1998
26(13) "İnek Günleri" Trey Parker Trey Parker, Matt Stone & Nancy M. Pimental Eylül 30, 1998
27(14) "Şef'e Yardım" Trey Parker Trey Parker & Matt Stone Ekim 7, 1998
28(15) "Korkunç Balık" Trey Parker Trey Parker Ekim 28, 1998
29(16) "Mutlu Noeller, Charlie Manson!" Eric Stough Trey Parker & Nancy M. Pimental Aralık 9, 1998
30(17) "Cüceler" Trey Parker Trey Parker, Matt Stone & Pam Brady Aralık 16, 1998
31(18) "Tarih Öncesi Buz Adam" Eric Stough Trey Parker & Nancy M. Pimental Ocak 20, 1999

Üçüncü Sezon[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm # Başlık Yönetmen(ler) Yazar(lar) Yayın tarihi[2]
32(1) "Yağmur Ormanları Shağmurormanları" Trey Parker & Matt Stone Trey Parker & Matt Stone Nisan 7, 1999
33(2) "Kendiliğinden Yanma" Matt Stone Trey Parker, Matt Stone & David Goodman Nisan 14, 1999
34(3) "Dişi Şeytan" Trey Parker Trey Parker Nisan 21, 1999
35(4) "Jackovasaurus" Matt Stone Trey Parker, Matt Stone & David Goodman Haziran 16, 1999
36(5) "Tweek, Craig'e Karşı" Matt Stone Trey Parker, Matt Stone & Pam Brady Haziran 23, 1999
37(6) "Cinsel Tacizci Panda" Eric Stough Trey Parker & Matt Stone Temmuz 7, 1999
38(7) "Kedi Seks Partisi" Trey Parker Trey Parker Temmuz 14, 1999
39(8) "İki Adam Jakuzide Çıplak" Eric Stough Trey Parker & Matt Stone Temmuz 21, 1999
40(9) "Yahudibile" Matt Stone Matt Stone Temmuz 28, 1999
41(10) "Korn'un Harika Korsan Hayalet Gizemi" Trey Parker Trey Parker & Matt Stone Ekim 27, 1999
42(11) "Chinpokomon" Eric Stough & Trey Parker Trey Parker Kasım 3, 1999
43(12) "Fonetik Mayısmun Delisi" Trey Parker Trey Parker & Matt Stone Kasım 10, 1999
44(13) "Aç Marvin Uzayda" Eric Stough Trey Parker & Pam Brady Kasım 17, 1999
45(14) "Geyliğin Kırmızı Rozeti" Trey Parker Trey Parker & Matt Stone Kasım 24, 1999
46(15) "Bay Hankey'in Noel Klasikleri" Trey Parker Trey Parker & Matt Stone Aralık 1, 1999
47(16) "Orada mısın Tanrı? Benim, İsa" Eric Stough Trey Parker & Matt Stone Aralık 29, 1999
48(17) "Dünya Çapında Blok Flüt Konseri" Eric Stough Trey Parker & Matt Stone Ocak 12, 2000

Dördüncü Sezon[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm # Başlık Yönetmen(ler) Yazar(lar) Yayın tarihi[2][3]
49(1) "Diş Perisi Tak 2000" Trey Parker Trey Parker, Matt Stone & Nancy M. Pimental Nisan 5, 2000
50(2) "Cartman'nin Salakça Nefret Suçu 2000" Trey Parker Trey Parker Nisan 12, 2000
51(3) "Timmy 2000" Trey Parker Trey Parker Nisan 19, 2000
52(4) "Beşizler 2000" Trey Parker Trey Parker & Matt Stone Nisan 26, 2000
53(5) "Cartman NAMBLA'ya Katılıyor" Eric Stough Trey Parker Haziran 21, 2000
54(6) "Cherokee Tüy Tamponları" Matt Stone Trey Parker & Matt Stone Haziran 28, 2000
55(7) "Şef, Nanner Oluyor" Eric Stough Trey Parker Temmuz 5, 2000
56(8) "Sen Parmağınla Bir Şey Yapabilirsin" Trey Parker Trey Parker Temmuz 12, 2000
57(9) "Sakatlar Cehenneme Gider mi?" Trey Parker Trey Parker & Matt Stone Temmuz 19, 2000
58(10) "Muhtemelen" Trey Parker Trey Parker & Matt Stone Temmuz 26, 2000
59(11) "4. Sınıf" Trey Parker Trey Parker & Matt Stone Kasım 8, 2000
60(12) "Avcı Bekçisi" Trey Parker Trey Parker Kasım 15, 2000
61(13) "Helen Keller Müzikali" Trey Parker Trey Parker Kasım 22, 2000
62(14) "Pip" Eric Stough Trey Parker & Matt Stone Kasım 29, 2000
63(15) "Şişman Kamp" Trey Parker Trey Parker & Matt Stone Aralık 6, 2000
64(16) "Kaçık Taciz Macerası" Trey Parker Trey Parker Aralık 13, 2000
65(17) "Son Derece Boktan Bir Noel" Adrien Beard Trey Parker & Matt Stone Aralık 20, 2000

Beşinci Sezon[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm # Başlık Yönetmen(ler) Yazar(lar) Yayın tarihi[3][4]
66(1) "It Hits the Fan" Trey Parker Trey Parker & Matt Stone Haziran 20, 2001
67(2) "Özürlü Kavgası" Trey Parker Trey Parker & Matt Stone Haziran 27, 2001
68(3) "Super En İyi Arkadaşlar" Trey Parker Trey Parker Temmuz 4, 2001
69(4) "Scott Tenorman Ölmek Zorundadır" Eric Stough & Matt Stone Trey Parker Temmuz 11, 2001
70(5) "Terrance and Phillip: Haytın İçinden" Trey Parker Trey Parker Temmuz 18, 2001
71(6) "Cartmanland" Trey Parker Trey Parker Temmuz 25, 2001
72(7) "Doğru Prezervatif Kullanımı" Trey Parker & Matt Stone Trey Parker & Matt Stone Ağustos 1, 2001
73(8) "Havl," Trey Parker Trey Parker Ağustos 8, 2001
74(9) "Osama bin Laden, Osuruklu Pantolona Sahip" Trey Parker Trey Parker & Matt Stone Kasım 7, 2001
75(10) "Kıçınla Nasıl Yemek Yersin?" Trey Parker Trey Parker Kasım 14, 2001
76(11) "The Entity" Trey Parker Trey Parker & Matt Stone Kasım 21, 2001
77(12) "Here Comes the Neighborhood" Eric Stough Trey Parker Kasım 28, 2001
78(13) "Kenny Ölüyor" Trey Parker Trey Parker & Matt Stone Aralık 5, 2001
79(14) "Butters'ın Kendi Gerçek Bölümü" Eric Stough Trey Parker Aralık 12, 2001

Altıncı Sezon[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm # Başlık Yönetmen(ler) Yazar(lar) Yayın tarihi[4][5]
80(1) "Jared Aides'e sahip" Trey Parker Trey Parker Mart 6, 2002
81(2) "Asspen" Trey Parker Trey Parker Mart 13, 2002
82(3) "Ucube Grevi" Trey Parker Trey Parker & Matt Stone Mart 20, 2002
83(4) "Dana Eti ile Eğlence" Trey Parker Trey Parker Mart 27, 2002
84(5) "Yeni Terrance ve Phillip Filmi Fragmanı" Trey Parker Trey Parker Nisan 3, 2002
85(6) "Profesör Kaos" Trey Parker & Matt Stone Trey Parker, Matt Stone & Glasgow Phillips Nisan 10, 2002
86(7) "Simpsonlar Zaten Onu Yaptılar" Trey Parker Trey Parker, Matt Stone & Glasgow Phillips Haziran 26, 2002
87(8) "Komünist Ateşli Katolik Aşk" Trey Parker Trey Parker, Matt Stone & Glasgow Phillips Temmuz 3, 2002
88(9) "Özgür Şapka" Toni Nugnes Trey Parker & Matt Stone Temmuz 10, 2002
89(10) "Bebe'nin Memeleri Toplumu Yok Ediyor" Trey Parker Trey Parker Temmuz 17, 2002
90(11) "Çocuk Kaçırma Komik Değil" Trey Parker Trey Parker & Matt Stone Temmuz 24, 2002
91(12) "Cennet'e Merdiven" Trey Parker Trey Parker Kasım 6, 2002
92(13) "İki Kuleye Yüzük Arkadaşlığının Dönüşü" Trey Parker Trey Parker & Matt Stone Kasım 13, 2002
93(14) "Hoşgörü'nün Ölüm Kampı" Trey Parker Trey Parker Kasım 20, 2002
94(15) "Evrenin En Büyük Gerzeği" Trey Parker Trey Parker Kasım 27, 2002
95(16) "Benim Gelecek Halim ve Ben" Trey Parker & Eric Stough Trey Parker Aralık 4, 2002
96(17) "Atlı Kırmızı Kızak Aşağı" Trey Parker Trey Parker & Matt Stone Aralık 11, 2002

Yedinci Sezon[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm # Başlık Yönetmen(ler) Yazar(lar) Yayın tarihi[5]
97(1) "Yayından Kaldırıldı" Trey Parker Trey Parker & Matt Stone Mart 19, 2003
98(2) "Krazy Kripples" Trey Parker Matt Stone Mart 26, 2003
99(3) "Tuvalet Kağıdı" Trey Parker Matt Stone Nisan 2, 2003
100(4) "Ben Biraz Küçük Bir Ülkeyim" Trey Parker Trey Parker Nisan 9, 2003
101(5) "Şişman Kıç ve Krep Kafa" Trey Parker Trey Parker Nisan 16, 2003
102(6) "Lil' Crime Stoppers" Trey Parker Trey Parker Nisan 23, 2003
103(7) "Kızıl Adamın Hırsı" Trey Parker Trey Parker Nisan 30, 2003
104(8) "Eşcinsel South Park" Trey Parker Trey Parker Ekim 22, 2003
105(9) "Hristiyan Rock Hard" Trey Parker Trey Parker Ekim 29, 2003
106(10) "Gri Şafak" Trey Parker Trey Parker Kasım 5, 2003
107(11) "Casa Bonita" Trey Parker Trey Parker & Matt Stone Kasım 12, 2003
108(12) "Mormonlar Hakkında Her Şey" Trey Parker Trey Parker & Kyle McCulloch Kasım 19, 2003
109(13) "Kıç Dışarı" Trey Parker Matt Stone Aralık 3, 2003
110(14) "Kuru Üzüm" Trey Parker Trey Parker Aralık 10, 2003
111(15) "Kanada'da Noel" Trey Parker Trey Parker & Matt Stone Aralık 17, 2003

Sekizinci Sezon[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm # Başlık Yönetmen(ler) Yazar(lar) Yayın tarihi[5][6]
112(1) "Silahlarla İyi Zamanlar" Trey Parker & Matt Stone Trey Parker & Matt Stone Mart 17, 2004
113(2) "Aşağı Yukarı Steroid" Trey Parker Trey Parker Mart 24, 2004
114(3) "Bir Yahudinin Tutkusu" Trey Parker Trey Parker & Matt Stone Mart 31, 2004
115(4) "You Got F'd in the A" Trey Parker Trey Parker Nisan 7, 2004
116(5) "MUHTEŞEM-O" Trey Parker Trey Parker & Matt Stone Nisan 14, 2004
117(6) " Jeffersonlar" Trey Parker Trey Parker Nisan 21, 2004
118(7) "Goobackler" Trey Parker Trey Parker Nisan 28, 2004
119(8) "Şrınga ve Bok" Trey Parker Trey Parker Ekim 27, 2004
120(9) "Bir Şey Bu Wall-Mart Yönüne Geliyor" Trey Parker Trey Parker Kasım 3, 2004
121(10) "Okul Öncesi" Trey Parker Trey Parker Kasım 10, 2004
122(11) "Reytingler İçin Soruşturma" Trey Parker Trey Parker Kasım 17, 2004
123(12) "Aptal Şımarık Fahişe Video Playset" Trey Parker Trey Parker & Matt Stone Aralık 1, 2004
124(13) "Cartman's İnanılmaz Hediyesi" Trey Parker Trey Parker Aralık 8, 2004
125(14) "Woodland Critter Noeli" Trey Parker Trey Parker Aralık 15, 2004

Dokuzuncu Sezon[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm # Başlık Yönetmen(ler) Yazar(lar) Yayın tarihi[6][7]
126(1) "Mr. Garrison'un Şık Yeni Vajinası" Trey Parker Trey Parker Mart 9, 2005
127(2) "Öl Hippi, Öl" Trey Parker Trey Parker & Matt Stone Mart 16, 2005
128(3) "Kanat" Trey Parker Trey Parker Mart 23, 2005
129(4) "Sonsuza Dek En İyi Dostlar" Trey Parker Trey Parker Mart 30, 2005
130(5) "Kaybeden Kenar" Trey Parker Trey Parker & Matt Stone Nisan 6, 2005
131(6) "Eric Cartman'in Ölümü" Trey Parker Trey Parker Nisan 13, 2005
132(7) "Ereksiyon Günü" Trey Parker Trey Parker Nisan 20, 2005
133(8) "İki Gün Öncenin Yarını" Trey Parker Trey Parker, Kenny Hotz & Kyle McCulloch Ekim 19, 2005
134(9) "Marjorine" Trey Parker Matt Stone Ekim 26, 2005
135(10) "Şu Yumurtayı Takip Et!" Trey Parker Trey Parker Kasım 2, 2005
136(11) "Kızıl Çocuklar" Trey Parker Trey Parker Kasım 9, 2005
137(12) "Dolapta Tuzağa Düşmüş" Trey Parker Trey Parker Kasım 16, 2005
138(13) "Özgür Willzyx" Trey Parker Trey Parker Kasım 30, 2005
139(14) "Kanlı Mary" Trey Parker Trey Parker Aralık 7, 2005

Onuncu Sezon[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm # Başlık Yönetmen(ler) Yazar(lar) Yayın tarihi[7][8]
140(1) "Şefin Dönüşü" Trey Parker Trey Parker & Matt Stone Mart 22, 2006
141(2) "Kendini Beğenmiş Alarmı!" Trey Parker Trey Parker Mart 29, 2006
142(3) "Çizgi Film Savaşları Bölüm I" Trey Parker Trey Parker Nisan 5, 2006
143(4) "Çizgi Film Savaşları Bölüm II" Trey Parker Trey Parker Nisan 12, 2006
144(5) "Milyon Küçük Fiber" Trey Parker Trey Parker & Vernon Chatman Nisan 19, 2006
145(6) "Adam Ayı Domuz" Trey Parker Trey Parker Nisan 26, 2006
146(7) "Tşş" Trey Parker Trey Parker Mayıs 3, 2006
147(8) "Aşk Yap,Warcraft Değil" Trey Parker Trey Parker & Matt Stone Ekim 4, 2006
148(9) "Pisuvar Kör Talihinin Gizemi" Trey Parker Trey Parker Ekim 11, 2006
149(10) "Bayan Öğretmen Bir Oğlana Çarpar" Trey Parker Trey Parker Ekim 18, 2006
150(11) "Cehennem Yeryüzünde 2006" Trey Parker Trey Parker Ekim 25, 2006
151(12) "Hadi Tanrı Hadi" Trey Parker Trey Parker & Matt Stone Kasım 1, 2006
152(13) "Hadi Tanrı Hadi XII" Trey Parker Trey Parker & Matt Stone Kasım 8, 2006
153(14) "Stanley'nin Kupası" Trey Parker Trey Parker Kasım 15, 2006

On birinci Sezon[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm # Başlık Yönetmen(ler) Yazar(lar) Yayın tarihi[8]
154(1) "Jesse Jacksondan Özürlerimizle" Trey Parker Trey Parker Mart 7, 2007
155(2) "Cartman İğrenç" Trey Parker Trey Parker & Matt Stone Mart 14, 2007
156(3) "Bit Salgını" Trey Parker Trey Parker Mart 21, 2007
157(4) "Bombaatom" Trey Parker Trey Parker Mart 28, 2007
158(5) "Fantastik Paskalya Spesyali" Trey Parker Trey Parker & Matt Stone Nisan 4, 2007
159(6) "D-Yikes!" Trey Parker Trey Parker Nisan 11, 2007
160(7) "Evsizler Gecesi" Trey Parker Trey Parker Nisan 18, 2007
161(8) "Tourette Sendromu" Trey Parker Trey Parker Ekim 3, 2007
162(9) "Daha Çok Pislik" Trey Parker Matt Stone Ekim 10, 2007
163(10) "Hayal Dünyası Bölüm I" Trey Parker Trey Parker & Matt Stone Ekim 17, 2007
164(11) "Hayal Dünyası Bölüm II" Trey Parker Trey Parker & Matt Stone Ekim 24, 2007
165(12) "Hayal Dünyası Bölüm III" Trey Parker Trey Parker & Matt Stone Ekim 31, 2007
166(13) "Gitar Tuhaf-O" Trey Parker Trey Parker & Matt Stone Kasım 7, 2007
167(14) "Liste" Trey Parker Trey Parker Kasım 14, 2007

On ikinci Sezon[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm # Başlık Yönetmen(ler) Yazar(lar) Yayın tarihi[8]
168(1) "Bademcik Problemi" Trey Parker Trey Parker Mart 12, 2008
169(2) "Britney'nin Yeni Görünüşü" Trey Parker Trey Parker Mart 19, 2008
170(3) "Binbaşı Boobage" Trey Parker Trey Parker & Matt Stone Mart 26, 2008
171(4) "Kanada Grevde" Trey Parker Trey Parker Nisan 2, 2008
172(5) "İyy,Penis!" Trey Parker Trey Parker & Matt Stone Nisan 9, 2008
173(6) "Aşırı Yükleme" Trey Parker Trey Parker & Matt Stone Nisan 16, 2008
174(7) "Süper Eğlenceli Zamanlar" Trey Parker Trey Parker Nisan 23, 2008
175(8) "Çin Problemi" Trey Parker Trey Parker Ekim 8, 2008
176(9) "Meme Kanseri Şovu" Trey Parker Trey Parker Ekim 15, 2008
177(10) "Yaygın" Trey Parker Trey Parker Ekim 22, 2008
178(11) "Yaygın 2 - Ürkütücü" Trey Parker Trey Parker Ekim 29, 2008
179(12) "Geçen Gece Hakkında..." Trey Parker Trey Parker Kasım 5, 2008
180(13) "Ortaokul Müzikali" Trey Parker Trey Parker Kasım 12, 2008
181(14) "CezalandırılaMayısan" Trey Parker Trey Parker Kasım 19, 2008

On üçüncü Sezon[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm # Başlık Yönetmen(ler) Yazar(lar) Yayın tarihi[8]
182(1) "Yüzük" Trey Parker Trey Parker Mart 11, 2009
183(2) "Rakun" Trey Parker Trey Parker Mart 18, 2009
184(3) "Margaritaville" Trey Parker Trey Parker Mart 25, 2009
185(4) "Ye, Dua Et, Osur" Trey Parker Trey Parker Nisan 1, 2009
186(5) "Donmuş Balık" Trey Parker Trey Parker Nisan 8, 2009
187(6) "Pinewood Derbisi" Trey Parker Trey Parker Nisan 15, 2009
188(7) "Şişmansakal" Trey Parker Trey Parker Nisan 22, 2009
189(8) "Ölü Ünlüler" Trey Parker Trey Parker Ekim 7, 2009
190(9) "Butters'ın Baş Orospusu" TBA TBA Ekim 14, 2009
191(10) "W.T.F" TBA TBA Ekim 21, 2009
192(11) "Balina Fahişeleri" TBA TBA Ekim 28, 2009
193(12) "İ Kelimesi" TBA TBA Kasım 4, 2009
194(13) "Şirinlerle Dans" TBA TBA Kasım 11, 2009
195(14) "Çiş" TBA TBA Kasım 18, 2009

On dördüncü Sezon[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm # Başlık Yönetmen(ler) Yazar(lar) Yayın tarihi[8]
196(1) "Cinsel İyileşme" Trey Parker Trey Parker Mart 17, 2010
197(2) "Scrotie McBoogerballs'ın Hikayesi" Trey Parker Trey Parker Mart 24, 2010
198(3) "Tıbbi Kızarmış Tavuk" Trey Parker Trey Parker Mart 31, 2010
199(4) "0 Arkadaşa Sahipsin" Trey Parker Trey Parker Nisan 7, 2010
200(5) "200" Trey Parker Trey Parker Nisan 14, 2010
201(6) "201" Trey Parker Trey Parker Nisan 21, 2010
202(7) "Sakat Yaz" Trey Parker Trey Parker Nisan 28, 2010
203(8) "Fakir ve Aptal" Trey Parker Trey Parker Ekim 6, 2010
204(9) "O Bir Jersey Şeyidir" Trey Parker Trey Parker Ekim 13, 2010
205(10) "Koyun Başlama" Trey Parker Trey Parker Ekim 20, 2010
206(11) "Rakun 2: Geriye Dönüp Bakıldığında" Trey Parker Trey Parker Ekim 27, 2010
207(12) "Mysterion Yükseliyor" Trey Parker Trey Parker Kasım 3, 2010
208(13) "Rakun, Rakun ve Arkadaşlarına Karşı" Trey Parker Trey Parker Kasım 10, 2010
209(14) "Crème Fraiche" Trey Parker Trey Parker Kasım 17, 2010

On beşinci Sezon[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm # Başlık Yönetmen(ler) Yazar(lar) Yayın tarihi
210(1) "İnsan KırkayakiPAD" Trey Parker Trey Parker Nisan 27, 2011
211(2) "Komik Bot" Trey Parker Trey Parker Mayısıs 4, 2011
212(3) "Kraliyet Pudingi" Trey Parker Trey Parker Mayısıs 11, 2011
213(4) "T.M.I" Trey Parker Trey Parker Mayısıs 18, 2011
214(5) "Uyuşturucu Bağımlısı Bebek Atletik Dernek" Trey Parker Trey Parker Mayısıs 25, 2011
216(6) "Şehir Suşisi" Trey Parker Trey Parker Haziran 1, 2011
217(7) "Sen Yaşlandın" Trey Parker Trey Parker Haziran 8, 2011
218(8) "Kıç Burgerler" Trey Parker Trey Parker Ekim 5, 2011
219(9) "Mehikanların Sonuncusu" Trey Parker Trey Parker Ekim 12, 2011
220(10) "Ağzına Bas Gitarı" Trey Parker Trey Parker Ekim 19, 2011
221(11) "Brodway Kardeş Düellosu" Trey Parker Trey Parker Ekim 26, 2011
222(12) "%1" Trey Parker Trey Parker Kasım 2, 2011
223(13) "Tarih Kanalı Şükran Günü" Trey Parker Trey Parker Kasım 9, 2011
224(14) "Fakir Çocuk" Trey Parker Trey Parker Kasım 16, 2011

On Altıncı Sezon[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm # Başlık Yönetmen(ler) Yazar(lar) Yayın tarihi
225(1) "Ters Tarafa Kovgirl" Trey Parker Trey Parker Mart 14, 2012
226(2) "Altın İçin Nakit" Trey Parker Trey Parker Mart 21, 2012
227(3) "Faith Hill'leme" Trey Parker Trey Parker Mart 28, 2012
228(4) "Yahudipacabra" Trey Parker Trey Parker Nisan 4, 2012
229(5) "Butterballs" Trey Parker Trey Parker Nisan 11, 2012
230(6) "Asla Halatla Kaymaya Gitmemeliydim" Trey Parker Trey Parker Nisan 18, 2012
231(7) "Cartman, Aşk Bulur" Trey Parker Trey Parker Nisan 25, 2012
232(8) "Alaytopu" Trey Parker Trey Parker Eylül 26, 2012
233(9) "Çıtayı Yükseltmek" Trey Parker Trey Parker Ekim 3, 2012
234(10) "İç Güvenlik" Trey Parker Trey Parker Ekim 10, 2012
235(11) "Yerli Gitmek" Trey Parker Trey Parker Ekim 17, 2012
236(12) "Yüz Zamanında Bir Kabus" Trey Parker Trey Parker Ekim 24, 2012
237(13) "A Scause for Applause" Trey Parker Trey Parker Ekim 31, 2012
238(14) "TBA" Trey Parker Trey Parker Kasım 7, 2012

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]