Sam & Cat bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara
Sam & Cat
Samandcatlogo.png
Tür Gençlik sitkomu
Sezon sayısı 1
Bölüm sayısı 9
Prodüksiyon
Gösterim süresi 23 dakika

Sam & Cat bir American sitkomu, ilk gösterim tarihi Haziran 8, 2013'tür ve Nickelodeon tarafından gösterime sunulmuştur. iCarly ve Victorious'un spin-off'udur. Oyuncuları Sam Puckett rolünde Jennette McCurdy (iCarlyden) ve Cat Valentine rolünde Ariana Grande (Victorioustan). Bu kızlar tuhaf bir olayla karşılaşırlar ve birbirlerinin oda arkadaşı olurlar daha sonra ekstra para kazanmak için bir bebek bakımı işine girişirler. Ülkemizde 4 Kasım 2013 tarihinde gösterime girmiştir.

Genel Bakış[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon Bölüm Orijinal Yayın Tarihi (Amerika Tarihi)
Sezon prömiyeri Sezon finali
1 40[1] 8 Haziran 2013 (2013-06-08)[2] TBA

Bölüm Listesi[değiştir | kaynağı değiştir]

  • İlk sezon orjinalinde 20 bölüm olarak planlanmıştı, fakat Temmuz 11, 2013, tarihinde Nickelodeon sezonu 40 bölüme tamamladı .[1]
  • Bütün bölümlerin isimlerinin başında # işareti vardır.

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

Seri Numarası Bölüm Bölüm Adı Yönetmen Yazan Orijinal Yayın Tarihi Prod
Kodu[2]
İzlenme
(milyon)
1 1 "#Pilot" Steve Hoefer Dan Schneider 8 Haziran 2013 101 4.16

iCarly bittikten sonra Sam Puckett Jennette McCurdy Los Angelas'a gelmiştir. Yemek için verdiği bir mola sırasında Cat Valentine'ı Ariana Grande çöp kamyonunun kasasına düştüğünü görür ve onu kurtarır. Cat, Sam'e olan borcunu ödemek ister ve onu evine davet eder. Cat büyük annesi Nona'yla yaşamaktadır. Nona apartmanın bakıcısıdır ama düşüp kendini incitince Elderly Acres adında kendi yaşıtlarının yaşadığı bir apartmana taşınır. Sam ve Cat'de Nona'nın bakıcılık yapacağına söz verdiği çocukları Nona'ya götürür ama Nona onlara bakmak istemez. Bu sırada çocuklar yaramazlık yaparak Inside-Out Burger adında bir burgerciye giderler ve orada kargaşa çıkarırlar. Sam ve Cat'de çocukları bulduğu sırada dükkan sahibi çocukların peşinden çok koştuğu için kalp krizi geçirip bayılır, Sam ve Cat'de adamı kurtarırlar bunun üzerine dükkan sahibi onlara ömür boyu bedava CheeseBurger sözü verir. Eve vardıklarında Cat Sam'in gidecek hiçbir yerinin olmadığını bildiğinden onu yeni oda arkadaşı olmaya davet eder ve Sam'de kabul eder. Kutlama için Inside-Out Burger'a CheeseBurger yemeye giderler.

Konuk Oyuncular: Max rolünde Griffin Kane, Chloe rolünde Emily Skinner.

Mantıksal Bağ: Sam iCarly'nin finalinden bahseder ve annesinin deli olduğundan söz eder ve Cat büyükannesiyle "Star-Spangled Tori" bölümünden sonra beraber yaşamaya başlamıştır.

Not: Sam bölümün başında motorsikletiyle görülüyor, tıpkı iCarly'nin son bölümünde görüldüğü gibi. 
1 2 "#FavoriteShow" Steve Hoefer Dan Schneider 15 Haziran 2013 102 2.58

Sam ve Cat artık birlikte yaşamaya başlamıştır. Bir sabah birlikte en sevdikleri televizyon programını izlerlerken ilk müşterileri gelir ve ogün okuldan sonra Etan ve Bob adındaki iki çocuğa bakıcılık yaparlar ama Cat en sevdikleri program That'a Drag'ın yayından kaldırıldığını söyler ve bunun üzerine Sam ve Cat That's a Drag'ın setine gidip programlarını kurtarmaya çalışır ama çabaları faydasızdır. Sam Cat'in çok üzüldüğünü görünce ona programdan bir parça hediye etmek ister ve Dice ile programın setine giderler. Dice'de bugün gün üzerinde eyaletlerin yanlış yazıldığı şapkaları 50 sente satmaya çalışmıştır.

Mantıksal Bağ: Divertisimo adlı program televizyonda oynarken Victorious'tan Trina Victori-Yes bölümünden gözükür. 
1 3 "#TheBritBrats" Adam Weissman Dan Schneider & Jake Farrow 22 Haziran 2013 104 3.11
1 4 "#NewGoat" Steve Hoefer Dan Schneider & Warren Bell 29 Haziran 2013 103 2.96
1 5 "#TextingCompetition" Russ Reinsel Dan Schneider & Christopher J. Nowak 13 Temmuz 2013 108 3.38
1 6 "#BabysitterWar" Steve Hoefer Dan Schneider & Christopher J. Nowak 20 Temmuz 2013 105 3.29
1 7 "#GoomerSitting" Adam Weissman Dan Schneider & Warren Bell 27 Temmuz 2013 106 2.66
1 8 "#ToddlerClimbing" Adam Weissman Dan Schneider & Jake Farrow 3 Ağustos 2013 107 2.87
1 9 "#MommaGoomer" Dan Frischman Dan Schneider & Christopher J. Nowak 10 Ağustos 2013 111 2.48

Goomer'ın annesi Goomer'ı ziyarete gelecektir fakat onun bir dövüşçü olduğunu bilmemektedir. Görmerse annesinin onun dövüşçü olduğununöğrendiğinde onu kömür fabrikasına çalışmaya göndereceğinden korktuğu için Sam ve Cat'den yardım ister. Böylelikle Goomer Hollywood Sanat Akademisi'nde Bay Sikowitz'in sınıfını ondan ödünç alarak annesine öğretmen olduğunu kanıtlamaya çalışır.

Konuk Oyuncu: Bay Sikowitz rolünde Lange ve Goomer rolünde Zoran Korach 
1 10 "#BabysittingCommercial" Steve Hoefer Dan Schneider & Warren Bell 14 Eylül 2014 112 2.3
1 17 "#SalmonCat" Russ Reinsel Dan Schneider & Christopher J. Nowak 9 Kasım 2013 117 2.4
Bir avukat "Sam and Cat" adının eskiden yayınlanan bir kukla şov olan "Salmon Cat" adlı programla benzediğini söyleyip Sam ve Cat'in evini mühürlerir, bunun üzerine Sam ve Cat bu şovun sahibi olan iki kadını ziyaret edip evlerini geri almaya çalışırlar. 
1 "#SalmonCat"