Red Bull TV

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Red Bull TV, Red Bull GmbH'ye ait, bağlı TV'lere, akıllı telefonlara, tabletlere ve web sitesine dijital olarak dağıtılan küresel bir çoklu platform kanalıdır.[1] Kanal dünya çapında mevcuttur ve ücretsizdir.[2] Programlama İngilizcedir (isteğe bağlı altyazılarla ve altyazılarla) ve üretildiği ülkeye bakılmaksızın tüm bölgelerde yayınlanır. Kanal, markasız orijinal programlar da dahil olmak üzere spor, müzik ve yaşam tarzı / kültürle ilgili canlı etkinlikler ve programlar için bir evdir.[3] Red Bull TV, Apple TV'de de mevcuttur.[4] Red Bull TV, Vietnam, Kamboçya, Tayland ve Malezya'da paramotorlarını pilotluk eden üç arkadaşın hava macerası Sky Trippers, şehir kaşifleriyle ilgili bir belgesel dizisi olan URBEX - Enter At Your Own Risk gibi uzun formatlı orijinal programlama dizileriyle tanınır, SCREENLAND araştırmaları[5] video oyun tasarımı, Sheckler Sessions gibi kısa formatlı serisi (patenci Ryan Sheckler'ı içeriyor) ve Who is J.O.B. (pro sörfçü Jamie O'Brien'ı içeriyor) UCI Mountain Bike World Cup ve The Wings for Life World Run gibi spor etkinlikleri canlı yayınları, yanı sıra Lollapalooza gibi canlı müzik festivalleri yayınlamaktadır. Red Bull TV ayrıca Pluto TV'de spor bölümünde yer alan 762 kanal numaralı bir kanaldır.

Kaynaklar[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Red Bull TV is Coming to Linear TV—and Virtual Reality". brandchannel. 17 Nisan 2015. 18 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Ağustos 2016. 
  2. ^ "Red Bull TV - Red Bull Media House" (İngilizce). 30 Eylül 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Ağustos 2016. 
  3. ^ "Red Bull takes on new content for linear channel offering » Digital TV Europe". www.digitaltveurope.net. 3 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Ağustos 2016. 
  4. ^ "Red Bull TV channel is the latest addition to the Apple TV lineup". 31 Ocak 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Ağustos 2016. 
  5. ^ "Arşivlenmiş kopya". 19 Temmuz 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Ağustos 2021.