Powerpuff Girls bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara

Bu liste Cartoon Network kanalında yayınlanan animasyon televizyon dizisi Powerpuff Girls'un bölümlerini içerir. Toplam 80 bölümden oluşmaktadır.

Whoopass Stew[değiştir | kaynağı değiştir]

# Başlık Yazar(lar) Yönetmen Yayın tarihi
Pilot Bölüm "Whoopass Stew! − The Whoopass Girls! in: A Sticky Situation!" Craig McCracken Craig McCracken 1994 (festivaller sadece)

What a Cartoon! kısaları[değiştir | kaynağı değiştir]

# Başlık Yazar(lar) Yönetmen Yayın tarihi Prod. kodu
01 "Meat Fuzzy Lumpkins(Et,Reçel ve Fuzzy)" Craig McCracken Craig McCracken 20 Şubat 1995 (1995-02-20) 94-001
02 "Crime 101 (#101 Suç)" Craig McCracken Craig McCracken 28 Ocak 1996 (1996-01-28) 95-001

1. sezon[değiştir | kaynağı değiştir]

# Başlık Yazar(lar)/Storyboard Sanatçı(lar) Yönetmen(ler) Yayın tarihi Prod. kodu
01 "Insect Inside (Böcek İstilası) / Powerpuff Bluff (Powerpuff Blöf)" Craig McCracken, Cindy Banks Genndy Tartakovsky, Craig McCracken 18 Kasım 1998 (1998-11-18) 002

Insect İnside:Böceklerin Efendisi olan bir tane adam kakalaklar yardımıyla şehri ele geçirmeye çalışır.Ancak kızlar her ne kadar böcekten korksalarda sonra bu korkularını yenip onu yok ederler.

Powerpuff Bluff:Kızların kılığına giren bir grup suçlu suç işler ve suçu onların üzerine yıkarlar.Kızlar suçsuz olduklarını anlatamaz hapse düşerler ancak sonra hapisten kaçıp suçluları yakalar ve kendilerini aklarlar. 
02 "Monkey See, Doggie Do (Maymunlar Görür Köpekler De Öyle) / Mommy Fearest (Korkunç Anne)" Don Shank, Chris Savino Genndy Tartakovsky, Craig McCracken, John McIntyre 25 Kasım 1998 (1998-11-25) 001

Monkey See, Doggie Do:Mojo bir köpek heykeli yardımıyla herkesi köpeğe çevirir.Kızlar olayı çözmeye çalışırlarken onları da köpek yapar ancak onun her türlü kurduğu tuzağa rağman süper güçleri ile onu yenerler.

Mommy Fearest:Sedusa kılık değiştirerek profesörün sevgilisi olur ve kızları profesörü kandırarak saf dışı yapar.Bundan yaralanarak suç işler ama kızlar olayı çözüp onu adalete teslim ederler. 
03 "Octi Evil (Kötü Ruh Octi)/ Geshundfight (Çok Yaşa!)" Kevin Kaliher, Dan Krall Genndy Tartakovsky, Craig McCracken 2 Aralık 1998 (1998-12-02) 003

Octi Evil:Şeytan O kızların görüş ayrılığından ve yaptıkları kavgalardan yaralanarak Octi yardımıyla Bubbles'ı kandırır ve Bubbles'ın da Buttercup'a destek vermesi yüzüne Buttercup kendi yöntemini izler.Bu durum Blossom'la Buttercup'ı birbirine düşman eder.Bundan yararlanan O Octi ile şehri dağıtırken Bubbles tek başına olayları çözemeyince de kızlar onu duyup tekrar iş birliği yaparak O'yu yenerler.

GeshundfightAmeobaboys kızları peşine takmak için türlü yollar dener ama başaramazlar.Sonra çimlere basar ve yağmurun altında kalınca hasta olur ve heryere hastalık yayarlar.İlaç yapımı için kızlar onlardan yardım isterler onlarda dayak yeme karşılığında onlara yardım ederler. 
04 "Buttercrush (Aşık Buttercup) / Fuzzy Logic (Fuzzy Mantığı)" Dave Smith, Michael Stern Genndy Tartakovsky, Craig McCracken 9 Aralık 1998 (1998-12-09) 004

Buttercrush:Yeşil Çete lideri Ace Buttercup'ı kandırarak onu kendine aşık kılar ve kızların geri kalanını yok etmeye çalışır.Bunu gören Buttercup onları tek başına yener ve kızları kurtarır.

Fuzzy Logic:Fuzzy evinin yakınına giren her şeyi yok etmeye çalışırken şehre iner ve şehir birbirine katar kızlarda onu bu suçunda ötürü evinde basıp döverler. 
05 "Boogie Frights (Hiç Bitmeyen Gece) / Abracadaver (Ölü Büyücü)" Paul Rudish, John McIntyre Genndy Tartakovsky, Craig McCracken, John McIntyre 16 Aralık 1998 (1998-12-16) 005

Boogie Frights:Umacı güneşe engel olarak sürekli geceye çevirir dünyayı.Bunun üzerine yatak altlarındaki tüm kötüler toplanıp eğlence yaparlar.Ancak çok gürültü olunca kızlarda onları bulur ve durumu anlayıp güneşin önündeki engeli biraz zor da olsa kaldırırlar.

Abracadaver:Eski bir ilizyonist ölmüştür.Öldüğü yerin yıkımı sırasında kazayla uyanır ve intikam almak için şehri darmaduman ederken kızlar bir ilizyon gösterisi ile olayı çözerler. 
06 "Telephonies (Telefon Kurtları)/ Tough Love (Zorlu Aşk)" Clay Morrow, Chris Savino Genndy Tartakovsky, Craig McCracken 23 Aralık 1998 (1998-12-23) 006

Telephonies:Yeşil Çete kızlarda dahil birçok kişiye telefon şakası yaparlar.Kızlar kötüleri hiçbir suç işlemedikleri halde basmasından şikayetçi olup bunun sorumlusunun Yeşil Çete olduğu öğrenince onlara derslerini verirler.

Tough Love:Şeytan O kızların sevdiği kişileri ele geçirip onları sevdiklerinin yardımıyla yok etmeye çalışır.Kızlar bunun önce nedenini anlamasalarda sonradan öğrenirler ve sevdiklerini istemeyerek de osla döverek onları ve kendilerini kurtarabilirler. 
07 "Major Competition (Önemli Yarışma) / Mr. Mojo's Rising (Bay Mojo Geri Döndü)" Cindy Morrow, Rob Renzetti Genndy Tartakovsky, Craig McCracken 6 Ocak 1999 (1999-01-06) 007

Major Competition:Yalancı bir süper kahraman kötüleri kendi bulur ve onalara göstermelik suçlar işletip onları yenerek herkesin kahramanı olur.Kızlar bunu öğrenip canavar tutup onu yendirirler.Kendileri bu canavarı yenerler ve tekrar kendileri kahraman olurlar.

Mr. Mojo's Rising:Mojo profesörü kaçırır ve onun kendi babası olduğu söyler ve onun güvenini kazanır.Babasından kendisine de süper güç vermesini ister ve onu alır sonra kızları yener ve profesörden intikam alır ama sonra profesör onun beceriksiz bir maymun olduğunu ve kızların asıl babasının o olduğunu söyleyince Mojo şoka girer ve kızlar ile profesör ondan tekrar süper güçlerini geri alırlar. 
08 "Paste Makes Waste (Tutkal Yiyen Çocuk) / Ice Sore (Buz Gücü)" Don Shank, Kevin Kaliher Genndy Tartakovsky, Craig McCracken, John McIntyre 13 Ocak 1999 (1999-01-13) 008

Paste Makes Waste:Pokey Oaks'taki bir öğrenci sürekli tutkal yer.Daha sonra zehirli atık ona bulaşınca evrim geçirir ve de kendisiyle alay eden Buttercup'ta dahil herkesten intikam almak ister.Ancak Buttercup ondan özür dileyince her şey normale döner.

Ice Sore:Blossom kendisine ait özel bir gücü olduğunu kazayla öğrenir.Bu güç soğuk nefestir.Bu gücünü şehre yaklaşan göktaşını yok etmekte kullanır. 
09 "Bubblevicious (Kızgın Bubbles)/ The Bare Facts (Yalın Gerçekler)" Mike Stern, Cindy Morrow Genndy Tartakovsky, Craig McCracken, John McIntyre 20 Ocak 1999 (1999-01-20) 009

Bubblevicious:Kızlar Bubbles'ı güçsüz ve korkak diyerek alaya alıp dışlayınca Bubbles buna çok öfkelenir ve gruptan ayrılarak kendi suçla savaş stilini kurar.Sonra Mojo onu kaçırıp kızlara tuzak kurar.Ancak Bubbles sandığı gibi bebeklik yapıp ağlayıp kızları çağırmak yerine Buttercup'tan sert davranıp onu dövünce planı suya düşer.O sırada kızlar seseleri duyup oraya gelince olanları öğrenince onun gönlünü alarak olayı tatlıya bağlarlar.

The Bare Facts:Mojo başkanı kaçırır kızlar bu durumu öğrenip onu dövüp başkanı kurtarırlar.Ama buı sırada sürekli gülerler.Başkan gülmelerinin nedenini sorunca kıvırıp yalanlar söyleyerek oradan kaçarlar.Başkan bunun nedenini ancak kendine bakınca anlayabilir çünkü çıplaktır. 
10 "Cat Man Do (Kedi Adamın Suçu)/ Impeach Fuzz (Fuzzy Başkan Olursa!!!)" Dave Smith, John McIntyre, Chris Savino Genndy Tartakovsky, Craig McCracken, John McIntyre 27 Ocak 1999 (1999-01-27) 010

Cat Man Do:Kızların suçlu adamın elinden kurtardığı kedi asıl kötüdür.Profesörü hipnoz edip ona kötülük yaptırır.Ama kızlar bu durumu çözer kediyi ağaçta bırakır ve profesörü de o nun elinden kurtarırlar.

Impeach Fuzzy:Fuzzy seçimlerde başkanın yalanlarından ve gürültüsünden bıktığı için ona karşı koyar halkta Fuzzy ile aynı düşüncelere sahip olduğu için o başkan olur.Kızları çamaşır yıkamak gibi işlere koşturtur.Kızlar bundan bıkarak başkanı göreve çağırır.Başkanda onu güreştee yenerek makamını geri alır. 
11 "Just Another Manic Mojo (Bir Mojo Kötülüğü Daha)/ Mime for a Change (Değişim Zamanı)" Genndy Tartakovsky, Dave Smith Genndy Tartakovsky, Craig McCracken 3 Şubat 1999 (1999-02-03) 011

Just Another Manic Mojo:Kızlar parkta oyun oynarken topları Mojo'nun evine kaçar Mojo'dan topu isterlerken Mojo onları eve davet eder ve evde onları öldürmeye çalışırken kendi tuzaklarına kendi düşer ve o böyle durumlara sürekli düşerken kızlarda topu alıp giderler.

Mime For A Change:Renkleri kaza eseri yitip giden palyaço renkleri çalar Bubbles buna çok üzülür ve her şeyi eski haline çevirmeye çalışrıken kızlarda palyaçonun kurbanı olurlar.Bunu gören Bubbles renkler ve aşkla ilgili bir şarkı söyleyip şehri renklerine geri kavuşturup palyaçoyu yakalayıp hapse tıkarlar. 
12 "The Rowdyruff Boys (Rowdyruff Boys)" Paul Rudish, Clay Morrow Genndy Tartakovsky, Craig McCracken 7 Nisan 1999 (1999-04-07) 012
The Rowdyruff Boys:Kızları yenemeyen Mojo hapse düşer ve hapsite oğlanları yapar.Onun adına kızları yenen oğlanlar Mojo ile birlikte şehir ele geçirirken kızlar Bayan Bellum'dan cazibelerini kullanmaları yönünde taktik alınca kızlar da oğlanları bu yolla yenip Mojo'yu yine haklamış olurlar. 
13 "Uh Oh...Dynamo (Aaaa!!! Powerpuff Robotu)" Don Shank Genndy Tartakovsky, Craig McCracken 27 Mayıs 1999 (1999-05-27) 013
Uh Oh...Dynamo:Kızlar canavarla savaşmasını gören profesör onlar için endişelenir ve onlara koca bir robot yapar.Kızlarda bu robotu önce kıullanmazlar ama en sonunda kullanmaya profesöründe baskısyla razı olurlar ama robot çok büyük olup hantal olunca şehri kurtarmaktan çok kendileri yakıp yıkarlar ama buna karşın canavarı robot olmadan da yenebilecekleri basit bir hareketle yenince başkan şehri bu hale getirmelerinden ötürü kzılara kızar.Kızlarda suçu profesöre atınca profesör kaçıp gider. 

2. sezon[değiştir | kaynağı değiştir]

# Başlık Yazar(lar) Yönetmen(ler) Yayın tarihi Prod. kodu
14 "Stuck Up, Up and Away (Kibir Kötüdür!) / Schoolhouse Rocked (Okul Kaçkınları)" Paul Rudish, Cindy Morrow John McIntyre, Craig McCracken 25 Haziran 1999 (1999-06-25) 014

Stuck Up, Up and Away:Pokey Oaks okuluna zengin şımarık kız prenses kızlara hayran kalır ve onların grubuna dahil olmak ister ama kızlar onu reddederler.Buna çok kızan prenses onları yok etmeye çalışır ama Blossom onu tek başına yener.

Schoolhoused Rocked:Okullardan sorumlu bir kişi Yeşil Çete'yi bulup onları okula davet eder biraz zorla da olsa okula giden çete yaptıklarından ötürü yakartop ile kızlarca,sorumlu olan kişi de küstahlığı yüzüne top ile Bayan Keane tarafından haklanır. 
15 "Collect Her (Koleksiyoncu) / Supper Villain (Süper Kötü Komşular)" Chris Savino, Dave Smith John McIntyre, Craig McCracken, Genndy Tartakovsky 6 Ağustos 1999 (1999-08-06) 015

Collect Her:Koleksiyoncu bir adam Powerpuff'ın eşyalarını toplar ama toplucakları tüm eşyayı toplayınca koleksiyon hastalığı yüzünden kızları da toplar.Ama bunu öğrenen halk onun evini basar ve kızları kurtarırlar.

Super Villain:Kızların komşusu olan kişiler onlara akşam yemeğinde tuzak kurarlar.Ama polisler onları kurtarır ve olay intikama dönüşecek şelide devam eder. 
16 "Birthday Bash (Doğum Günü Partisi)/ Too Pooped to Puff (Çalışamayacak Kadar Yorgun)" Clay Morrow, Cindy Morrow Genndy Tartakovsky, Craig McCracken, Randy Myers 20 Ağustos 1999 (1999-08-20) 016

Birthday Bash:Kızların doğum gününde kötüler onlar için tuzaklar kurarlar ama kızlar hepsini atlatarak kurtulurlar.

Too Pooped to Puff:Kızların süper güçlerin halk kötüye kullanınca kızlar bundan bıkarak şehirdeki kötülükleri temizlemezler.Şehri o sırada bir canavar basar ve kızların tarifi ile halk kendisi şehirlerini canavardan kurtarır. 
17 "Beat Your Greens (Sebze Yemelisin)/ Down 'n' Dirty (Kirli ve Pis Kokulu)" Paul Rudish, Charlie Bean Randy Myers, Craig McCracken, John McIntyre 10 Eylül 1999 (1999-09-10) 017

Beat Your Greens:Dünyayı basan sebze kılıklı uzaylılar yetişkinleri ele geçirir.Bunu üzerine sebzeden nefret eden çocuklarda onları yiyerek dünyayı kurtarırlar.

Down 'n' Dirty:Yıkanmayan Buttercup kokunca herkes ona düşman olur o da şehirden kaçar ama canavar bile onunlar koktuğu için savaşmayı reddedince o da mecburen savaşmak için yıkanır. 
18 "Dream Scheme (Tatlı Uykular!)/ You Snooze, You Lose (Uyursan Kaybedersin)" Chris Savino, Lynne Naylor John McIntyre, Craig McCracken 25 Eylül 1999 (1999-09-25) 018

Dream Scheme:Uyku perisi herkesi uyutmak için kendi uyuyamaz ama bu durumdan bıkmıştır.Bunu için herkesi uyutur.Yalnızca kızları birazcı kzorda olsa uyutur.Onlarda perinin rüyasına girerek onu korkutur ve herkesi eski haline getirmesini sağlarlar.

You Snooze, You Lose:Mojo'nun yaptığı en iyi plan Ameobaboys'un eline geçer onlarda bunu kızlara sorarlar ve kızlara yaptırırlar.Kızlarda bunu eğlence aracı sanıp içinde eğlenirlerken Mojo olanları görtüp kızları tam yokedecekken kızlar Mojo'nun elinden kurtulup onu yokederler. 
19 "Slave the Day (İstenmeyen Misafir)/ Los Dos Mojos (İki Tane Mojo)" Genndy Tartakovsky, Chris Savino Genndy Tartakovsky, Craig McCracken 8 Ekim 1999 (1999-10-08) 019

Slave The Day:Kızlar Yeşil Çete üyesi Koca Billy'i trendan kurtarır.O da onlara yardım etmek için evlerinde kalır ama daha sonra kızlar onu kovarlar.Ama daha sonra Yeşil Çete Koca Billy'e yapılanlardan ötürü benzer bir tuzakla kızları trenin önüne atarlar ama Koca Billy vefalı davranıp onları kurtarır ve kızlarda kurtulunca onlarda çeteyi dövüp onları hapse atarlar.

Los Dos Mojos:Mojo Bubbles'ı kafasından yaralar ve onun hafızasını kaybetmesine yol açar.Ama son gördüğü şey Mojo ile ilgili olunca kendini Mojo sanar ve onun gibi davranır,yer,içer,giyinir ve köülük yapar ve kızları etksiz hale getirir ama Mojo Bubbles'ı yine kafasından yaralar ve tam dünyayı ele geçirecekken Bubbles'ı uyanır ve kızlara yapılanın Mojo kaynaklı olduğu sanarak onu tek başına döver ve dünyayı kurtarır. 
20 "A Very Special Blossom (Çok Özel Blossom) / Daylight Savings (Yaz Saati)" Lou Romano, Chris Savino Randy Myers, Craig McCracken, John McIntyre 26 Kasım 1999 (1999-11-26) 020

A Very Special Blossom:Blossom profesörü mutlu kılmak için babalar gününde hediye olarak çok gıpta ettiği golf sopalarını çalar.Ama daha sonra her şey golf trurnuvasında ortaya çıkar ve kızlar Blossom'u yakalarlar ve adalete teslim ederler o da kamu hizmeti cezası alır.

Daylight Savings:Kızlar gece geç vakte dek savaşmaktan okulda uyurlar.Bunu öğretmenleri şikayet edince mecburen profesör kızlara yatma vakti koyar.Ama saatlari geri almayı unuttuğu için epey erken çağırır kızları bunu gören kötüler şehirde kötülük yaparlar.Ama sonra profesör gerçek saati öğrenip onları şehre gönderince her şey normale döner. 
21 "Mo Job (Mojo'nun İşi)/ Pet Feud (Evcil Hayvan)" Don Shank, Lynne Naylor Genndy Tartakovsky, Craig McCracken 13 Şubat 2000 (2000-02-13) 021

Mo Job:Prenses plan yapması ve kendisine yardım etmesi için Mojo'yu kullanır ve kendisine süper güç verdirtir.Kızlar bir türlü prensesi yenemezler.Bu sırada onları gafil avlamaya çalışıp güçlerini almak için uğraşan Mojo yanlışlıkla prensesi vurunca prenses güçlerini kaybeder ve kızlar da onları adalete teslim ederler.

Pet Feud:Profesör kızlara yapay evcil hayvan üretir ve kızlarda onun çok besleyince o bir canavara dönüşür,kızları ve şehri yer bunun üzerine patlar ve birçok küçük hayvans dönüşür. 
22 "Imaginary Fiend (Hayali Arkadaş)/ Cootie Gras (Parazitler)" Cindy Morrow, Charlie Bean Randy Myers, Craig McCracken, John McIntyre 17 Mart 2000 (2000-03-17) 022

Imaginary Fiend:Asosyal çocuğun bir hayli arkadaşı vardır.Bu sürekli kötülük yapar ve suç çocuğa kalır.Ama kızlar onu başka bir hayali arkadaş ile yenebilirler.

Cootie Gras:Sevgililer günüde parazitli bir çocuk kızları öpmeye kalkar ama onlar tiskinirler bunu gören Mojo bu durmdan yararlanıp suç işler ama kızlar onlara yaklaşamaz bu böyle sürerken kızlar oğlandan hiçbir zarar gelmediğini görünce Mojo'ya yanaşır ve o ile diğer kötüleri yenerler. 
23 "The Powerpuff Girls' Best Rainy Day Adventure Ever (En Güzel Yağmurlu Gün Macerası) / Just Desserts (Sadece Tatlı)" Dave Smith Randy Myers, Craig McCracken 28 Nisan 2000 (2000-04-28) 023

The Powerpuff Girls' Best Rainy Day Adventure Ever:Yağmurlu bir günde dışarı çıkamayan kızlar kendileri Powerpuffcılık oyunu ile çok eğlenirler ama daha sonra yağmur bitmiş artıkk gerçek dünyaya dönme vakti gelmiştir.

Just Desserts:Kızların yan komşularından kötülük yapan adam hapisten çıkar ve eve döner ancak bu kez hanımı intikam için ailesini kandırır ve kızlardan intikam almaya çalışırlarken yenilir ve hapsi boylarlar. 
24 "Twisted Sister (Şaşkın Kardeş)/ Cover Up (Örtbas)" Clay Morrow, Chris Reccardi John McIntyre, Craig McCracken, Genndy Tartakovsky 26 Mayıs 2000 (2000-05-26) 024

Twisted Sister:Kızlar suçlarrla savaşıp kendilerine vakit ayıramamaktan üzgündürler.Bunun için kendileri gibi bir kız yapmak isterler.Ancak yanlış malzemeler katınca ortaya acayip bir şey çıkar.Bu şey kötülüklerle yanlış savaşınca kızlar onu kovar ve durumu düzeltmeye çalışırlarken yenilirler ama kardeşleri gelip onları kurtarır ama sonra ölür.

Cover Up:Buttercup'ın bir tane battaniyesi vardır.Onusuz savaşamaz kızlar Buttercup onu kaybedince savaşamadığı için küçük bir canavar karşısında bile hayli zorlanırlar.Blossom durumu düzeltmek için sahte battaniye bulur ve Buttercup onu kendi battaniyesi sanar ve tekrar iyi dövüşür.Ama gerçekler ortaya çıkınca Buttercup hayli bozulur. 
25 "Speed Demon (Hız Canavarı)/ Mojo Jonesin' (Mojo'nun Planı)" Charlie Bean, Kevin Kaliher Randy Myers, Craig McCracken, John McIntyre 2 Haziran 2000 (2000-06-02) 025

Speed Demon:Kızlar kendi aralarında yarışırken ışık hızına ulaşırlar ve 50 yıl ileri giderler.Gittikleri yerde şeytan dünyaya egemen olunca çok üzülür ve ağlarlar bundan ötürü onu döverler ama çare olmayınca geri dönerler.

Mojo Jonesin:Mojo kılık değiştirip kızların sınıfından arkadaşı olup onlara özenenleri kimyasal X verir ama bu geçicidir sonra temelli olarak verebileceğini ama kızları yok etmesi gerektiğini söyleyince onlar süper güçleri kızları yener ama sonra onlar bu adamın kötü Mojo olduğunu öğrenince güçlerini kızlara verir kızlarda Mojo'yu yener ve arkadaşlarını affederler. 
26 "Something's a Ms. (Birşeyler Yanlış)/ Slumbering with the Enemy (Düşmanla Dans)" Chris Savino, Lynne Naylor Craig McCracken, Randy Myers 30 Haziran 2000 (2000-06-30) 026

Something's a Ms.:Sedusa Bayan Bellum'u kaçırır ve onun kılığına girip Başkana sarkıp onu kendine aşık etmek yoluyla sürekli izin bu sırada da sürekli banka soyar ama sonra kızlar durumu farkedip Sedusa'yı farkederler ama o kızları alt eder ama bu kez de hiç düşünmediği Bayan Bellum kendini ve kızları kurtarır.Böylece Sedusa'nın saçlarını kesip onu güçsüz bırakırlar.

Slumbering with the Enemy:Mojo kızların parti vereceğini öğrenip kılık değiştirir ve partiye katılır.Sonra herkesin güvenini kazanır ama sonra profesörden panzehir X'i alıp kızlara döker ve kızlar güçsüz kalır.Onun Mojo olduğunu öğrenen Powerpuff'ların arkadaşları Mojo'yu döverler. 

3. sezon[değiştir | kaynağı değiştir]

# Başlık Yazar(lar) Yönetmen(ler) Yayın tarihi Prod. kodu
27 "Fallen Arches (Düztabanlar)/ The Mane Event (Yele Davası)" Dave Smith, Lynne Naylor-Reccardi John McIntyre, Genndy Tartakovsky, Craig McCracken 28 Temmuz 2000 (2000-07-28) 027

Fallen Arches:Bu bölümde huzurevindeki bir grup kötü işbaşı yapar.Ancak çok yaşlı oldukları için kızlar onlarla dövüşmek istemez.Bunun üzerine Blossom eski zamanların süper kahramanlarını günümüz yaşlıları olan küs iki kişiyi suçla savaşa davet eder.Suçla savaşırlar ancak hastanelik olurlar.Olay böyle sonuçlandığı için kızlar Blossom'a tepki gösterirler.

The Mane Event:Blossom uyandığında saçları çok güzeldir.Ancak kardeşlerinin saçları öyle değildir.Kardeşleri ona özenir ve saçları ile oynarlar.Bu sırada Buttercup kardeşinin saçını yanlışlıkla yolar kızlar düzeltmek isterken daha kötü yaparlar.Bu sırada canavarla savaşmaya giderler ama Blossom rezil olur bundan dolayı utanarak kaçar kardeşleri zor duruma düşünce profesörün desteği ile geri dönen Blossom canavarı oyalar.Bu sırada kızlar canavarı gezegen dışına yollarlar.Ama Blossom kardeşlerinin saçını bozarak intikamını alır. 
28 "Town and Out (Şehirden Taşınma) / Child Fearing (Çocuk Korkusu)" Charlie Bean, Chris Reccardi John McIntyre, Craig McCracken, Randy Myers 18 Ağustos 2000 (2000-08-18) 028

Town and Out:Kızlar profesörün işi yüzüne başka bir kente taşınırlar ama burada suçla savaşmada başarılı olamadıkları için sevilmezler ve süper güçleri kullanmaları yasaklanır.Buna çok üzülürler profesörde şehirden taşınmak istemektedir.Sonunda tekrar Townsville'e geri dönerler.

Child Fearing:Profesör konuşma yapmaya gider.Kızlara dadı araması için başkana başvurur başkanda bu durumu başından savar.Mojo kızlara dadı olur ama ne yapsa kızlara yaranamaz zaten amacı da dadısı olduğu için kızlara şehri ele geçirtmektir.Bu isteğinde başarısız olur.Eziyetten bıkan Mojo kendisini polise teslim ederken profesör gelir. 
29 "Criss Cross Crisis (Beden Krizi)" Don Shank Genndy Tartakovsky, Craig McCracken 8 Eylül 2000 (2000-09-08) 029

Criss Cross Crisis:Bu bölümde profesör yaptığı deneyi yanlışlıkla tüm şehre yayar.Bu deneyde varlıkların bedenleri ve kişiliklerini yer değiştirmektir.Böylece şehirde herkesin bedeni ve ruhu değişir.Blossom Bayan Bellum,Buttercup profesör,Bubbles başkan olurken Mojo yaşlı kadın olur.Mojo bundan yararlanarak suç işler.Kızların bu durumu çözmesi biraz zor olsa da çözerler.

O sırada profesör herkesi eski durumuna döndürür.Tabii Bubbles hariç Bubbles'la anlatıcı yer değiştirir.Bölüm sonunda bu durumda anlaşılır ama herkes Bubbles şaka yapıyor sanar ama şaka değil gerçektir.Bölümü Bubbles sonlandırır. 
30 "Bubblevision (Bubbles'ın Bozuk Gözleri)/ Bought and Scold (Prenses Başkan Olursa!)" Kevin Kaliher, Cindy Morrow, Paul Rudish Genndy Tartakovsky, Craig McCracken, John McIntyre 15 Eylül 2000 (2000-09-15) 030

Bubblevision:Bubbles dev karınca şehri yıkarken yanlış yerlere hamleler yapınca kardeşleri onu profesöre gösterir profesör de teşhisi koyar.Gözlük takan Bubbles'la kardeşleri dalga geçince Bubbles gözlükleri çıkarır ve suçla savaşamaz ama sonunda kardeşleri dev karıncaya esir olunca gözlüğü takar lazer atar ama gözlük mercek görevi görür ve canvarı yok eder.Eve dönünce yanlışlıkla Buttercup lazer atıp o da Bubbles'a denk gelince Bubbles'ın gözleri düzelir ama bu kez de kulakları duymaz olur.

Bought and Scold:Prenses bir oda Türk lokumuna karşın şehri satın alır ve başkan olur sonra da kızların suçla savaşını yasaklar.Kızlar da ondan intikam için evini soyarlar.Prenses evin soyulduğunu görünce baba korkusuyla kızları çağırır ve eski yetkilerini geri verir kızlar da başkanlığı eski başkana geri verir ve prensesin eşyalarını geri verirler ama babası dururmu öğrenince prenses cezasını çeker. 
31 "Gettin' Twiggy With It (Twiggy'e İyi Bak)/ Cop Out (Polislik Zordur)" Chris Reccardi, Kevin Kaliher Craig McCracken, John McIntyre, Robert Alvarez 22 Eylül 2000 (2000-09-22) 031

Gettin Twiggy It:Mitch hafta sonu için sınıfın Twiggy adlı hamsterını alır ve ona işkence etmeye kalkar kızlar hayvanı ondan kurtarırlar ama o kızları kandırarak hayvanı geri alır ve klozete atar Twiggy'de kanalizasyonda evrimleşir ve Mitch'den intikam almaya kalkar kızlar Mitch'i kurtarırlar ancak yine de cezasını verirler.

Cop Out:Banka soygunu sırasında bir polis arabada uyur o sırada kızlar gelip bankayı soyanları yakalar ama oraya gelen basın bu polisi çeker ve teşkilat da bunun üzerine onu meslekten atar.O da kızlardan asitli tuzak yoluyla intikam almaya çalışırken yakalanır ama kızlar yine de aside düşer ama asitten polislerce çıkarıldıklarında kendilerine hiçbir şey olmaz. 
32 "Three Girls and a Monster (Üç Kız Bir Canavar)/ Monkey See, Doggie Two (Maymunlar Görür, Köpekler de Öyle 2)" Kevin Kaliher, Chris Savino, Chris Reccardi, Don Shank Randy Myers, Craig McCracken, Genndy Tartakovsky, Robert Alvarez 6 Ekim 2000 (2000-10-06) 033

Three Girls and a Monster:Kızlar şehri basan su dinazorunu yenmeye çalışırlarken Buttercup kas gücü,Blossom ise plan gücünün onu yenceğine inanır ve ona göre davranırlar Bubbles ise hiçbir şey söylemez ve sadece dediklerine uyar ama ikisi de canavarı yenemeyip yorulunca Bubbles canavarla konuşarak onu şehirden yollar kardeşleri buna çok şaşırırlar.

Monkey See, Doggie Two:Mojo şehri köpek kentine çevirmeye yeniden çalışır ama yine de başaramaz. 
33 "Jewel of the Aisle (Cevher Hırsızı)/ Super Zeroes (Süper Sıfırlar)" Dave Smith, Clay Morrow Randy Myers, Craig McCracken, John McIntyre 20 Ekim 2000 (2000-10-20) 032

Jewel of the Aisle:Kuyumcuyu soyan hırsız kızlardan amansızca kaçar ve sonunda kahvaltılık gevrek fabrikasına sığınır ve kızlardan ilk kez kurtulan kişi olur ama çaldığı cevheri yiyeceklerin içine düşürür ve paketlenen yiyecekler markete gider o da markette tüm kutuları teker teker açarak arar ama bulamaz son kutuyu da profesör alınca evde kızlardan gevreği almanın türlü yollarını denese de alamaz ve gerçek kimliği açığa çıkınca kızlarca yakalanır.

Super Zeroes:Kızlar okudukları çizgi roman kahramanlarına özenirler ve onlar gibi kahramanlık yapmak isterken hiç de başarılı değillerdir.Sonra eski durumlarına dönerler. 
34 "Candy is Dandy (Şeker Tatlıdır)/ Catastrophe(Felaket)" Clay Morrow, Steven Fonti Randy Myers, Craig McCracken, John McIntyre 10 Kasım 2000 (2000-11-10) 034

Candy is Dandy:Başkan kızlara yakaladılarının karşılığında ödül olarak bonibona alıştırınca kızlarda her gün daha fazlasını yemek için kendileri suçlulara suç işletmeye kadar giderler ama sonra yaptıklarını anlarlar ve hatalarından dönerler.

Catastrophe:Şehri bir canavar basar ama bu kez hiç de ötekiler kadar kolay olmayacaktır. 
35 "Hot Air Buffoon (Balonlu Adalet)/ Ploys R' Us (Oyuncak Hırsızı)" Mike Stern, Chris Savino, Cindy Morrow John McIntyre, Craig McCracken, Robert Alvarez 1 Aralık 2000 (2000-12-01) 035

Hot Air Buffoon:Hizmetli başkanı sen beceriksizsin gibilerinden aşağılayınca başkan kızların işi olan adeleti sağlama görevini kendi yapmaya kalkınca şehre yarardan çok zarar getirir.

Ploys R' Us:Profesör uyurgezer olup kızlar için oyuncak çalıp sabahta kızlar bu oyuncakları görünce çok sevinirler ama ihbar gelince profesörün hırsız olduğunu anlarlar.Ancak buna rağmen oyuncak için hırsızı yakalayamadık deyip edepsizce bir yola saparak her gün daha fazla oyuncak sahibi olurlar.Ancak polisler hırsızı bulup kızlara profesörün ölümüne yol açacak şekilde sahte operasyon yapınca kızlar derslerini alırlar. 
36 "The Headsucker's Moxy (Kafa Vantuzu Moxy)/ Equal Fights (Eşit Haklar)" Lynne Naylor-Reccardi, Lauren Faust Randy Myers, Craig McCracken 5 Ocak 2001 (2001-01-05) 038

The Headsucker's Moxy: Bir küçük sülük adam diğer insanların beynine yapışarak bilgi alır. İnsanlar olaylardan sonra olanları zor hatırlamaktadır. Kızlar, Başkan'ı bir savunma olarak kullanır.

Equal Fights: Bir dişi kötü ismi Femine Fatale kızlara erkeklerden nefret etmeyi öğretir, böylece o suçlarıyla uzaklaşır ve şehirdeki tüm Susan B. Anthony paralarını çalar. 
37 "Powerprof.(Süper Profesör)" Lauren Faust Randy Myers, Craig McCracken 9 Şubat 2001 (2001-02-09) 037
Profesör Utonium, Powerpuff Girls'le zamanını harcama hususundadır. Bu arada, Townsville'de beklenilen son uzun barış yoktur. Powerpuff Girls gerçektende herhangi bir yere gitmemiştir. Profesör Utonium, Powerpuff Girls'le süper kahraman olarak zamanını geçirmeye karar verir. 
38 "Moral Decay (Ahlaki Çöküş)/ Meet the Beat-Alls (Beat Alls'la Toplantı)" Craig McCracken, Lauren Faust Robert Alvarez, Craig McCracken, John McIntyre 9 Şubat 2001 (2001-02-09) 039

Moral Decay: Kızlar evde günlük ev işi yaptıktan sonra, Profesör onları $1'le ödüllendirir. Buttercup böylece kendinden geçer, yanlışlıkla Bubbles'ın dişini kırar. Bununla birlikte, Buttercup pek çok düşmanın dişini kırmaya devam eder ve aldığı paraları biriktirmeye başlar. Başına birşey gelir. Townsville'deki kötüler güçlerini birşetirerek Blossom ve Bubbles dışında onun tüm dişlerini kırar.

Meet the Beat-Alls: Mojo Jojo, O, Prenses Morbucks, ve Fuzzy Lumpkins kızlardan yorulurlar, hepsi birbiriyle tanışır ve kızların evinde tartışmaya başlarlar. Onlar yataklarından geri dönerler, onlara Mojo, O ve Prenses'ten 3 lazer gelir ve son şey Fuzzy'nin kayasıyla ezilirler. Yenilmiş durumdalarken, onları yenemeyeceklerine inanırlar ve kötü grup oluştururlar "The Beat-Alls". Bu bölüm The Beatles'ın birçok referanslarını içerir. 
39 "Helter Shelter (Hayvan Sevgisi)/ Power Lunch (Güçlü Yemek)" Cindy Morrow, Chris Savino, Genndy Tartakovsky Craig McCracken, John McIntyre 3 Nisan 2001 (2001-04-03) 036

Helter Shelter: Bubbles hayvanları çok sevmektedir. Profesör dolapta hayvanları bulduktan sonra, onun profesör'le sorunu olur ve eve hayvan getirmesini durdurmasını söyler. O eve bir yavru balina getirir çabucak su olmadığından kurur. Daha sonra yapay gölet yaparlar. Bu bölümün referansları , Paul McCartney'in 1986'de Beatles için yazdığı 'White Albüm' ün şarkısı Helter Skelter referansıdır.

Power Lunch: Yedikleri tatlılardan bir yan etki hissettikten sonra, Yeşil Çete süper güçlü olurlar. Ace buz gücünde, Snake uzama gücünde, Lil' Arturo hızlı koşma gücüne, Grubber tuğladan duvarları delen yüksek geğirme gücüne, ve Koca Billy bir kaya gücüne sahiptir. 

4. sezon[değiştir | kaynağı değiştir]

# Başlık Yazar(lar) Yönetmen(ler) Yayın tarihi Prod. kodu
40 "Film Flam (Beyazperdeli Adalet)" Charlie Bean John McIntyre, Craig McCracken 20 Nisan 2001 (2001-04-20) 040
Bir yönetmen ismi Bernie Bernstein Powerpuff Girls günü kurtarıyor filmini yapmak ister, kırmızı halıda tüm yanlışlıklarla gelir. O Bubbles'a saygısızlık yapar. Prefesör kapar ve fragman filminde konuşur. Bu bir aktüel film miydi yoksa bir hile mi? 
41 "All Chalked Up (Bubbles'ın Tebeşirleri)" Clay Morrow, Cindy Morrow Randy Myers, Craig McCracken 27 Nisan 2001 (2001-04-27) 041
Buttercup tebeşirini kırdıktan sonra, Bubbles yeni bir tebeşir alır. O hayatına geleni çizer. O yaratıkları çizmeyi durdurmanın bir yolunu bulmalıdır. 
42 "Get Back Jojo (Geçmişe Dönüş)" Kevin Kaliher Randy Myers, Craig McCracken 4 Mayıs 2001 (2001-05-04) 042
Kızlar geçmişe seyahat ederler, Mojo Jojo'nun yaratımının önüne geçmesinden ve genç profesör Utonium'u yaralamasından dolayı ayrılır. Bu bölümün ismi Beatles'ın şarkısı Get Back'tan gelir. 
43 "Super Friends (Süper Kankalar)" Cindy Morrow, Clay Morrow Randy Myers, Craig McCracken 8 Haziran 2002 (2002-06-08) 046
Kızlar yeni bir arkadaş edinirler, fakat kızların suçla savaşmasından dolayı arkadaşlıkları biter. 
44 "Members Only (Yalnızca Üyeler)" Paul Rudish Randy Myers, Craig McCracken 15 Haziran 2002 (2002-06-15) 044
Kızlar bir süper kahraman örgütüne katılmaya çalışır, fakat kendilerini ispatlamalıdırlar. 
45 "Him Diddle Riddle (Bulmaca Buldurmaca)" Dave Smith, Chris Savino John McIntyre, Craig McCracken 21 Haziran 2002 (2002-06-21) 043
O, kızlara bir zaman limiti verir ve bir bilmeceyi çözmelilerdir. Kızların fiziksel ve bedensel güçlerine çeşitli görev testleri olur. Bununla birlikte, ancak zamanında hepsini tamamlamaları başarısız olur, O kızlara cezasını profesörün ödeyeceğine vaat eder. 
46 "Nano of the North (Nanobot Saldırısı)" Mark Andrews Rob Renzetti, Craig McCracken 22 Haziran 2002 (2002-06-22) 047
Nanobotlar -- Miskoprobik robotlar -- Townsville'e gelerek tüm karbonları yiyerler. 
47 "Forced Kin (Uzaylı Akraba)" Chris Reccardi, Chris Mitchell Robert Alvarez, Craig McCracken 28 Haziran 2002 (2002-06-28) 049
Mojo, Powerpuff Girls'le takım kurarak, heryere hareket ettiği tahmin edilen bir uzaylı yaşam gücünden günü kurtarırlar. 
48 "Stray Bullet (Powerpuff Sincap)" Lauren Faust, Shellie Kvilvang Rob Renzetti, Craig McCracken 5 Temmuz 2002 (2002-07-05) 048
Bubbles, Kimyasal X'le beslenen bir sincavı kurtarır, Kurşun dönüşür, Powerpuff Sincap. Farkında olmadan, Kurşun kızları, Mojo Jojo'nun tuzaklarından kurtarır. 
49 "Knock It Off (Asla Pes Etme!)" Chris Mitchell, Charlie Bean Robert Alvarez, Craig McCracken 12 Temmuz 2002 (2002-07-12) 045
Dick Hardly, Profesör Utonium'un kolej arkadaşıdır. Bununla birlikte, kızları görmeye gelir. Dick, onların şansın ve şöhrettin anahtarı olduğunu görür. Kızlarla konuşur, ve uygun malzemelerle (bazı çalınan "Kimyasal X" içindedir), Powerpuff Girls X-Treme'i yaratır. Dick onları seri halde üretir ve hemen ucuz yapımla dünya köşesine gider. Kızlar Dick'i durdurmaya çalışır, Kimyasal ellerinde kalır. Dick'in özü bir canavara dönüşür, kızlardan Kimyasal X'i çalmaya çalışır. 

5. sezon[değiştir | kaynağı değiştir]

# Başlık Yazar(lar) Yönetmen(ler) Yayın tarihi Prod. kodu
50 "Keen on Keane (Bayan Keane'e Aşık Olmak)/ Not So Awesome Blossom (Hiç Fena Değil Blossom)" Lauren Faust, Dave Dunnet Robert Alvarez, Lauren Faust, Craig McCracken 6 Aralık 2002 (2002-12-06) 051

Keen on Keane: Profesör ve Bayan Keane, kızlar tarafından bir randdevuya giderler, bununla beraber Bayan Keane ve Profesör, kırmızı telefondan Başkan'ın kızlarla görüşmemesine şaşırırlar.

Not So Awesome Blossom: Blossom özgüvenini kaybeder, zekası da gider. Buttercup, Mojo Jojo'nun robotlarını yok ettikten sonra, o Blossom'ın yerine lider olurken bu sürede Mojo kızları ve profesörü yok edecek bir plânla gelir. Blossom bu arada zekasını ve özgüvenini geri getireceğini bulmaya çalışır. 
51 "Power-Noia (Acayip Bir Rüya)" Justin Thompson Randy Myers, Lauren Faust, Craig McCracken 13 Aralık 2002 (2002-12-13) 052
Bir canavarı yendikten sonra, kızlar hakettikleri uyku için eve dönerler. Onlardan habersiz onları kötü bir pusu beklemektedir. O ,kızların korkularını kendilerine karşı döndererek kullanır. 
52 "Monstra-City (Canavar Kenti)/ Shut the Pup Up(Arka Bahçe Çöpleri)" Carey Yost, Lauren Faust, Cindy Morrow Randy Myers, Robert Alvarez 5 Eylül 2003 (2003-09-05) 054

Monstra-City: Canavarlar, Canavarlar Adası evlerinden atılırlar, onlar Townsville vatandaşlarıyla birlikteuyum içinde yaşamaya çalışırlar.

Shut the Pup Up: Konuşan Köpek, suç işleyen 2 adam görür. FBI şahiti kızlarla konuşmaya gönderir. 
53 "Toast of the Town (Tost Makinesi Eziyeti)/ Divide and Conquer (Böl ve Yönet!)" Chris Reccardi, Paul McEvoy John McIntyre, Randy Myers 12 Eylül 2003 (2003-09-12) 056

Toast of the Town: Başkani Profesör'ün saç uzatma formülünü kullanıri fakat yerine kendinin büyümeiyle biter.

Divide and Conquer: Ameoba Boylar kendilerini çoğaltmayı öğrenirler. 
54 "Burglar Alarmed (Hırsız Alarmı)/ Shotgun Wedding (Yıldırım Nikahı)" Mark O'Hare, Alex Almaguer Randy Myers, John McIntyre 19 Eylül 2003 (2003-09-19) 057

Burglar Alarmed: Bir hırsız kızların evine girer.

Shotgun Wedding: Profesör Utonium, Fuzzy'i araştırma gezisindedir ve neredeyse onunla evlenecekti. 
55 "Save Mojo (Mojo'yu Kurtarmak)/ Substitute Creature (Eğitmen)" Greg Colton, Mark O'Hare Randy Myers, John McIntyre 26 Eylül 2003 (2003-09-26) 058

Save Mojo: Hayvan Hakları Koruyucusu, Mojo'yu kurtarmaya çalışır.

Substitute Creature: Bayan Keane hastalanır ve yerine canavar benzeri bir yaratık gelir. 
56 "'Twas the Fight Before Christmas (Yılbaşında Dövüş)" Paul McEvoy, Lauren Faust, Greg Colton, Brian Larsen Robert Alvarez, Randy Myers, John McIntyre 3 Ekim 2003 (2003-10-03) 050
57 "The Boys Are Back in Town (Oğlanlar Geri Döndü)" Brian Larsen, Chris Reccardi Randy Myers, John McIntyre 6 Kasım 2003 (2003-11-06) 059
O, Rowdyruff Boys'u yeniden canlandırır ve onlara yeni bir yetenek verir. 
58 "Pee Pee G's (Gece Sorunları)/ Boy Toys (Oğlan Oyuncakları)" Cindy Morrow, Brian Larsen Randy Myers 13 Kasım 2003 (2003-11-13) 061

Pee Pee G's : Kızlar yataklarını ıslak bulurlar, fakat onlar yaptıklarını kabul etmezler.

Boy Toys: kızlar, Rowdyruff Boys'u yenmede yardıma ihtiyaçları olduklarını anlayarak Prenses'i geçici olarak Powerpuff Girls'e koymaya izin verirler. 
59 "Seed No Evil (Kötü Tohumlar Ekme)/ City of Clipsville (Klipsville Şehri)" Michael Bell, Chris Reccardi Randy Myers, John McIntyre 25 Kasım 2003 (2003-11-25) 062

Seed No Evil: Bir donmuş mağara adamı canlanarak müzeden kaçar.

City of Clipsville: 4 sezonun geçmiş bölümünden bir klip şov'dur, bazı şovlarda gerçekten de seride olan olaylar yoktur. 
60 "Lying Around the House (Evde Yalan Dolaşıyor) / Bubble Boy (Oğlan Bubbles)" Chris Savino, Cindy Morrow Randy Myers 9 Ocak 2004 (2004-01-09) 063

Lying Around the House: Kızlar'ın küçük yalanları büyük bir soruna dönüşür.

Bubble Boy: Bubbles, Boomer numarası yaparak Rowdyruff Boys'da bir köstebek olur. 
61 "Documentary (Belgesel)/ Girls Gone Mild (Uslu Kızlar)" Chris Reccardi John McIntyre 16 Ocak 2004 (2004-01-16) 064

Documentary: Bir film yapımcısı, Powerpuff Girls'ün belgeselini yapar.

Girls Gone Mild: Kanuni aksiyon güç tehdidiylekızlar güçlerini kullanamazlar. 
62 "Curses (Kötü Sözler)/ Bang for Your Buck (Para İçin Çalışmak)" Tim Parsons, Alex Almaguer Randy Myers, John McIntyre 2 Nisan 2004 (2004-04-02) 065
63 "Silent Treatment (Sessiz Sinema)/ Sweet 'N Sour (Acı ve Tatlı)" Bobby London, Cindy Morrow John McIntyre, Randy Myers 9 Nisan 2004 (2004-04-09) 066
64 "Prime Mates (İlk Arkadaş)/ Coupe D'Etat (Darbe)" Mike Kim, Chris Reccardi John McIntyre, Randy Myers 16 Nisan 2004 (2004-04-16) 067
65 "Makes Zen to Me (Kendini İfade Etmek)/ Say Uncle (Amca De!)" Craig Lewis, Bryan Andrews Randy Myers, John McIntyre 23 Nisan 2004 (2004-04-23) 068
66 "Reeking Havoc (Kokulu Bahar)/ Live and Let Dynamo (Robot)" Cindy Morrow, Bryan Andrews Randy Myers, Robert Alvarez 30 Nisan 2004 (2004-04-30) 069
67 "Mo' Linguish (Mojo'nun Dili)/ Oops, I Did it Again (Ooops! Yeniden Yaptım)" Brian Larsen, Amy Keating Rogers Randy Myers, John McIntyre 7 Mayıs 2004 (2004-05-07) 070
68 "A Made Up Story (Makyaj Hikayesi)" Chris Reccardi John McIntyre, Randy Myers 14 Mayıs 2004 (2004-05-14) 071

6. sezon[değiştir | kaynağı değiştir]

# Başlık Yazar(lar) Yönetmen(ler) Yayın tarihi Prod. kodu
69 "Little Miss Interprets (Küçük Kızların Taklidi)/ Night Mayor (Başkan'ın Geceleri)" Cindy Morrow, Chris Reccardi John McIntyre, Randy Myers 25 Haziran 2004 (2004-06-25) 072
70 "Custody Battle (Kötülük Savaşı)/ City of Nutsville (Fındıksville Şehri)" Mark O'Hare John McIntyre, Randy Myers 2 Temmuz 2004 (2004-07-02) 073
71 "Aspirations (Sedusa Dönüyor!)" Bryan Andrews John McIntyre & Randy Myers 9 Temmuz 2004 (2004-07-09) 074
72 "That's Not My Baby! (Bu Benim Bebeğim Değil)/ Simian Says (Maymun Taklidi)" Mike Kim, Thurop Van Orman Randy Myers, John McIntyre 16 Temmuz 2004 (2004-07-16) 075
73 "Sun Scream (Güneş Yanığı)/ The City of Frownsville (Üzgünville Şehri)" Bobby London, Thurop Van Orman Randy Myers, John McIntyre 23 Temmuz 2004 (2004-07-23) 076
74 "West In Pieces (Yahşi Batı Townsville)" Chris Reccardi Randy Myers & Robert Alvarez 30 Temmuz 2004 (2004-07-30) 077
75 "Crazy Mixed Up Puffs (Kızları Karıştırmak)/ Mizzen in Action (Korsan Hazinesi)" Mike Kim / Bryan Andrews John McIntyre / Randy Myers 20 Ağustos 2004 (2004-08-20) 078
76 "Roughing It Up (Maganda Kampı)/ What's the Big Idea?(Dahice Bir Fikir)" Thurop Van Orman / Ken Allen John McIntyre 27 Ağustos 2004 (2004-08-27) 079
77 "Nuthin' Special (Özel Güç)/ Neighbor Hood (Telesömürü)" Brian Larsen, Chris Reccardi Robert Alvarez, Randy Myers 25 Mart 2005 (2005-03-25) 053
78 "I See a Funny Cartoon in Your Future (Senin İçin Parlak Bir Gelecek Görüyorum)/ Octi-Gone(Octi Kayıp)" Chris Savino, Mucci Fassett Chris Savino, Randy Myers 25 Mart 2005 (2005-03-25) 055
79 "See Me, Feel Me, Gnomey (Köleler Şehri)" Chris Savino, Dave Smith Chris Savino, John McIntyre 14 Aralık 2007 (2007-12-14) 060

Özel[değiştir | kaynağı değiştir]

# Başlık Senarist Yönetmen Yayın tarihi Prod. kodu
S1 "The Powerpuff Girls Rule!!!(Anahtarların Efendisi!!!)[1]" Craig McCracken Craig McCracken 29 Kasım 2008 (2008-11-29)(Avrupa ve Asya) - 19 Ocak 2009 (2009-01-19) (ABD) 80

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ McCracken, Craig (Nov 30, 2008). "GO LAUREN GO!!". CMcC's deviantART Journal. http://cmcc.deviantart.com/journal/21750684/. Erişim tarihi: 2008-12-08.