MediaWiki:Gadget-Adiutor.json

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Not: Sayfayı kaydettikten sonra değişiklikleri görebilmek için tarayıcınızın önbelleğinizi temizlemeniz gerekir. Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge ve Safari: ⇧ Shift tuşuna basılı tutun ve Yeniden Yükle araç çubuğu düğmesine tıklayın. Ayrıntılar ve diğer tarayıcılara yönelik yönergeler için Vikipedi:Önbelleğinizi atlayın sayfasını inceleyin.

adiutorHelpArticles
title"Hızlı Silme Talebi"
description"Adiutor aracılığı ile hızlı silme talebi oluşturma hakkında yardım."
content"<p>Eğer bir madde belirli hızlı silme kriterlerini karşılıyorsa, bu işlemi hızlı ve etkili bir şekilde yapabilirsiniz. Adiutor'u kullanarak, madde sayfasında bulunan özel bir menü aracılığıyla hızlı silme talebinde bulunabilirsiniz. İşlem adımları ve seçenekler aşağıda ayrıntılı bir şekilde açıklanmıştır.</p> <h2 class="adiutor-help-content-heading-sub">Kullanımı</h2><p>Kullanımı için, sayfa adının sağ tarafında bulunan yatay üç noktaya ikonuna tıklayın ve açılır menüden 'Hızlı Silme Talebi' seçeneğini göreceksiniz; bu seçenek, talebi oluşturmanız için gerekli pencereyi açar. Açılan pencerede, ilgili hızlı silme gerekçesini seçmeniz gerekecek. İsteğe bağlı olarak, maddeyi oluşturan kullanıcıyı bilgilendirebilir veya tekrar oluşturma girişimlerine karşı koruma talep edebilirsiniz. Ancak, talep oluşturmadan önce hızlı silme politikasının kriterlerini kontrol etmeyi unutmamanız önemlidir; çünkü madde bu kriterlere uymuyorsa, talebiniz incelenirken reddedilebilir.</p> <p>Adiutor'un hızlı silme talebi oluşturma işlemi bu adımları takip ederek gerçekleştirilir. Bu sayede Vikipedi içerisinde uygun olmayan veya hızlı silmeye aday maddelerin yönetimi daha etkili bir şekilde sağlanabilir.</p> <h2 class="adiutor-help-content-heading-sub">Adiutor Tercihleri</h2><p>Adiutor tercihlerinizde, etiketlediğiniz tüm sayfaları kullanıcı alanınızda bir günlük olarak tutan "HS Günlük" özelliğini etkinleştirebilirsiniz. Silinen sayfalar katkılarınızda görünmediği için, bu özellik, oluşturulan etiketlerin ne kadarının silindiğini veya reddedildiğini değerlendirmek isteyen kullanıcılar için gereklidir.</p> <h2 class="adiutor-help-content-heading-sub">Not Alınmalıdır</h2> <p>"Hızlı Silme Talebi" etiketleri sadece tartışma gerektirmeden hızlı silme kriterlerine uygun sayfalar içindir. Eğer silme potansiyel olarak tartışmalı olabilirse, Adiutor'ın Silinmeye Aday Sayfalar (SAS) veya Bekletmeli Silme (BS) modülünü kullanmayı düşünebilirsiniz.</p>"
video"https://www.example.com/video1.mp4"
image"https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f9/Illustration_of_Reading_Wikipedia_in_the_Classroom_%28blue%29_05.png"
title"Bekletmeli Silme Önerisi"
description"Bekletmeli Silme Önerisi"
content"<p>"Bekletmeli Silme" önerisi süreci, tartışmasız olarak silinmeye uygun görülen maddelerin ve dosyaların yedi gün içinde itiraz olmaması durumunda silinebileceği bir süreçtir. Adiutor, bu süreçte "Bekletmeli Silme" etiketlerini hızlı bir şekilde uygulamanıza yardımcı olur.</p> <p>Aynı şekilde, biyografi ve yaşayan kişilerin "Bekletmeli Silme" önerisi süreci de uygulanabilir. Tamamen kaynaklardan yoksun olan VP:YİB maddeleri yedi gün içinde en az bir kaynak eklenmediği takdirde silinir. Adiutor ile bu maddeleri "Bekletmeli Silme" önerisi ile etiketlemek de mümkündür.</p><h2 class="adiutor-help-content-heading-sub">Kullanımı</h2> <p>Kullanımı için, sayfa adının sağ tarafında bulunan yatay üç noktaya ikonuna tıklayın ve açılır menüden "Bekletmeli Silme Önerisi" seçeneğini seçin. Sonrasında açılan pencerede, sayfanın neden bekletmeli olarak silinmesi gerektiğini açıklayan bir gerekçe sağlamanız gerekebilir; VP:YİB önerileri için neden gereçe şart değildir. Eğer "Oluşturan Kullanıcıyı Bilgilendir" seçeneğini aktif hale getirirseniz, sayfayı oluşturan kullanıcı, kendi mesaj sayfasına bilgilendirme yapmak için haberdar edilir.</p> <h2 class="adiutor-help-content-heading-sub">Adiutor Tercihleri</h2><p>Adiutor tercihlerinizde, etiketlediğiniz tüm sayfaları kullanıcı alanınızda bir günlük olarak tutan "BS Günlük" özelliğini etkinleştirebilirsiniz. Silinen sayfalar katkılarınızda görünmediği için, bu özellik, oluşturulan etiketlerin ne kadarının silindiğini veya reddedildiğini değerlendirmek isteyen kullanıcılar için gereklidir.</p> <p>Varsayılan olarak, "Bekletmeli Silme Talebi" etiketlemesi sayfayı izleme listesine ekler. Bu tercihi Adiutor tercihlerinizde devre dışı bırakabilirsiniz.</p> <h2 class="adiutor-help-content-heading-sub">Not Alınmalıdır</h2> <p>"Bekletmeli Silme Talebi" etiketleri sadece tartışmasız silmeler içindir. Eğer silme potansiyel olarak tartışmalı olabilirse, Adiutor'ın Silinmeye Aday Sayfalar (SAS) modülünü kullanmayı düşünebilirsiniz. Diğer yandan, sayfa hızlı silme kriterlerine uyuyorsa, daha hızlı silme sağlamak için Hızlı Silme Talebi (HS) modülünü kullanmalısınız.</p>"
video"https://www.example.com/video2.mp4"
image"https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c0/Illustration_of_Reading_Wikipedia_in_the_Classroom_%28blue%29_08.png"
title"Silinmeye Aday Gösterme"
description"Silinmeye Aday Gösterme"
content"<p>Silinmeye Aday Sayfalar (SAS), Vikipedi'deki sayfaların silinmesiyle ilgili tartışmaların yapıldığı mekanları ifade eder. Adiutor'u kullanarak herhangi bir sayfa için hızlıca bir silme tartışması başlatabilirsiniz. Ayrıca, hızlı KFK süreci aracılığıyla kategorilerin hızlı bir şekilde yeniden adlandırılmasını istemek için de bunu kullanabilirsiniz.</p> <h2 class="adiutor-help-content-heading-sub">Kullanımı</h2> <p>Kullanımı için, sayfa adının sağ tarafında bulunan yatay üç noktaya ikonuna tıklayın ve açılır menüden "Silinmeye Aday Göster" seçeneğine tıklayın ve ardından açılan pencerede aday gösterme gerekçenizi tam wiki biçimlendirmesi kullanarak belirtin. İsteğe bağlı olarak, "Oluşturan kullanıcı bilgilendirilsin" kutusunu işaretleyerek sayfa oluşturucusuna bir bildirim gönderme seçeneğiniz de bulunmaktadır.</p> <p>Adiutor'un SAS aracını kullanırken, sayfa bir silme bildirimi ile etiketlenir; silme tartışması oluşturulur; tartışma sayfası günlük listeye eklenir ve sayfayı oluşturan kullanıcı bilgilendirilir.</p> <h2 class="adiutor-help-content-heading-sub">Not Alınmalıdır</h2> <p>"Silinmeye Aday Gösterme" sadece tartışmalı silmeler içindir. Eğer silme potansiyel olarak hızlı olabilirse, Adiutor'ın Hızlı Silme Talebi (HS) modülünü kullanmayı düşünebilirsiniz. Diğer yandan, sayfa hızlı silme kriterlerine uymuyorsa ve tartışma gerektirmiyorsa, Bekletmeli Silme Önerisi (BS) modülünü kullanmalısınız.</p> <h2 class="adiutor-help-content-heading-sub">Adiutor Tercihleri</h2> <p>Adiutor tercihlerinizde, etiketlediğiniz tüm sayfaları kullanıcı alanınızda bir günlük olarak tutan "SAS Günlük" özelliğini etkinleştirebilirsiniz. Silinen sayfalar katkılarınızda görünmediği için, bu özellik, oluşturulan adaylıkların ne kadarının silindiğini veya reddedildiğini değerlendirmek isteyen kullanıcılar için gereklidir.</p>"
video"https://www.example.com/video3.mp4"
image"https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/ea/Illustration_of_Reading_Wikipedia_in_the_Classroom_%28blue%29_06.png"
title"Sayfa Taşıma Talebi"
description"..."
content"<p>Sayfa Taşıma Talebi modülü, sayfa taşıma işleminin mümkün olmadığı durumlar için geliştirilmiş bir araçtır. Bu modül, kullanıcıların sayfaları başka bir adlandırmaya taşıma taleplerini kolayca oluşturmasına olanak tanır. Genellikle otomatik onaylanmış kullanıcılar, sayfaların üzerinde bulunan [Taşı] sekmesini kullanarak taşıma işlemini hızlıca tamamlayabilirler. Ancak hedef sayfanın geçmişinde birden fazla sürüm olması ve kaynak sayfanın taşıma koruması altında olması gibi durumlarda taşıma işlemi direkt olarak yapılamazsa, kullanıcılar bu modü aracılığı ile talep oluşturabilirler. Bu talep, hizmetliler tarafından incelenir ve uygun bulunması halinde sayfa taşıma işlemi manuel olarak gerçekleştirilir.</p> <h2 class="adiutor-help-content-heading-sub">Kullanımı</h2><p>Kullanımı için, sayfa adının sağ tarafında bulunan yatay üç noktaya ikonuna tıklayın ve açılır menüden "Sayfa Taşıma Talebi" seçeneğini seçin. Ardından, sayfanın yeni adlandırmasını ve taşımanın gerekliliğini açıklayan gerekçeyi girmeniz istenecektir. Yeni adlandırma, sayfanın taşınacağı hedef konumu ifade etmelidir ve gerekçe alanında, taşıma işleminin neden gerektiğini ayrıntılı bir şekilde belirtmelisiniz. Bilgileri girdikten sonra, "Oluştur" düğmesine tıklayarak talebi tamamlayabilirsiniz.</p><h2 class="adiutor-help-content-heading-sub">Not Alınmalıdır</h2> <p> <p>Sayfanın adlandırılması ile ilgili ihtilafa düşülen durumlarda durumun ilgili tartışma sayfasında çözüme kavuşturulması ve talebin çözüm sonrasında ilgili talebin güncellenmesi gerekir. Hizmetliler tarafından kaynak ve hedef sayfaların geçmiş sürümlerinin birleştirilmesi gerekir. Ancak bu işlemin geri alınması zor olabileceği için, işlemin geri alınma ihtimalinin çok düşük olduğundan emin olunması gerekir. Talep iletilmeden önce adlandırma kuralları politikasının okunması yararlı olacaktır.</p> </p>"
video"https://www.example.com/video4.mp4"
image"https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/13/Illustration_of_Reading_Wikipedia_in_the_Classroom_%28blue%29_07.png"
title"Sayfa Koruma Talebi"
description"..."
content"<p>Sayfa Koruma Talebi kısaltmasıyla, bir sayfa için koruma talebi oluşturan bir modüldür. Genellikle yoğun vandalizm gören maddelerde veya gerçek hayattaki olaylar nedeniyle yüksek trafik alması muhtemel güncel maddelerde kullanılır.</p> <h2 class="adiutor-help-content-heading-sub">Kullanımı</h2><p>Kullanımı için, sayfa adının sağ tarafında bulunan yatay üç noktaya ikonuna tıklayın ve açılır menüden "Sayfa Koruma Talebi" seçeneğini seçin. Ardından Koruma Seçenekleri başlığı altından süre ve koruma türünü seçin. Koruma talebiniz için gerekçenizi belirtin ve Talep Oluştur butonuna tıklayarak talebinizi oluşturun.</p> <h2 class="adiutor-help-content-heading-sub">Not Alınmalıdır</h2> Eğer RPP'yi mevcut olmayan bir sayfada açarsanız, Sayfayı koruma şablonu ile etiketle kutusunu seçemezsiniz ve yalnızca Koruma Oluşturma'yı uygulayabilirsiniz."
video"https://www.example.com/video5.mp4"
image"https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/1e/Illustration_of_Reading_Wikipedia_in_the_Classroom_%28blue%29_01.png"
title"Sayfa Etiketleme"
description"..."
content"<p>Sayfa Etiketleme, madeleri, yönlendirmeleri veya dosyaları istediğiniz şablonlarla etiketlemenize olanak tanır.</p> <h2 class="adiutor-help-content-heading-sub">Kullanımı</h2><p>Kullanımı için, sayfa adının sağ tarafında bulunan yatay üç noktaya ikonuna tıklayın ve açılır menüden "Sayfayı Etiketle" seçeneğine tıklayın. Açılan pencerede, sayfaya eklemek istediğiniz etiketi ve etiketleri seçebilirsiniz.<p>İşaretlenen tüm şablonlar, maddeye uygun yerlerine eklenir. Madde etiketleri için, mevcut ay ve yıla popüle edilen tarih parametresi otomatik olarak eklenir. Maddelerde iki veya daha fazla etiket varsa Adiutor desteklenen şablonları {{Çoklu sorun}} şablonu içine gruplar. {{Çoklu sorun}} içinde desteklenmeyen seçilen şablonlar normal şekilde eklenir.</p>"
video"https://www.example.com/video6.mp4"
image"https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/95/Illustration_of_Reading_Wikipedia_in_the_Classroom_%28blue%29_09.png"
title"Kullanıcı Uyarma"
description"..."
content"<p>Kullanıcı mesaj sayfalarında, uyarı sekmesi, kullanıcının mesaj sayfasına çeşitli uyarı mesajları bırakmanıza olanak tanır. Kullanmak için önce uyarı sekmesine tıklayın. Aşağıdaki seçeneklerle bir pencere görünecektir</p> <h2 class="adiutor-help-content-heading-sub">Kullanımı</h2><p>Kullanımı için, sayfa adının sağ tarafında bulunan yatay üç noktaya ikonuna tıklayın ve açılır menüden "Uyar" seçeneğini seçin. İki açılır menüden uygun olanları seçin: Uyarı seviyesi ve uyarı türü. Uyarının dayandığı ilgili madde adı girin. Seçtiğiniz uyarıyı kullanıcının mesaj sayfasına yerleştirmek için "Uyar" butonuna tıklayınız.<h2 class="adiutor-help-content-heading-sub">Not Alınmalıdır</h2> <p> Kullanıcıları gereksiz yere uyarmanın kaçınılması amacıyla, uyarı seçeneklerini dikkatlice kullanmak önemlidir. Uyarılar, olumsuz deneyim yaşamış kullanıcıları daha fazla rahatsız edebilir. Uyarılarda adil, açık ve yapıcı bir dil kullanmaya özen göstermeli ve sadece gerçekten gerekli olduğu durumlar için uyarı mesajları bırakmalısınız. </p>"
video"https://www.example.com/video7.mp4"
image"https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d7/Illustration_of_Reading_Wikipedia_in_the_Classroom_%28blue%29_04.png"
title"Kullanıcı Raporlama"
description"İçerik"
content"<p>Kullanıcı Raporlama, Herhangi bir kullanıcı ad alanı sayfasında veya Özel:Katkılar/Kullanıcı üzerindeyken bu düğmeye tıklayarak kullanıcıları hizmetlilere bildirebilirsiniz. Kullanıcının çeşitli ihlalleri için raporlama yapabilirsiniz</p> <h2 class="adiutor-help-content-heading-sub">Kullanımı</h2><p>Kullanımı için, sayfa adının sağ tarafında bulunan yatay üç noktaya ikonuna tıklayın ve açılır menüden "Raporla" seçeneğini seçin. Koruma Seçenekleri başlığı altından süre ve koruma türünü seçiniz. Gelen ekrandan raporlama türünü seçiniz. Sağ üst köşedeki Raporla butonuna tıklayarak raporlama işlemini tamamlamış olursunuz.<h2 class="adiutor-help-content-heading-sub">Not Alınmalıdır</h2> <p>Raporla butonuna tıkladığınızda, belirli kullanıcının hangi tür ihlallerini raporlamak istediğinizi seçebilirsiniz. Uyarıları ve gerekçeleri dikkatli bir şekilde değerlendirerek kullanıcıları gereksiz yere raporlamaktan kaçınmak önemlidir.</p>"
video"https://www.example.com/video8.mp4"
image"https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/6c/Illustration_of_Reading_Wikipedia_in_the_Classroom_%28blue%29_02.png"
adiutorSpeedyDeletionReasons
name"Maddeler"
namespace0
reasons
namespace0
value"M1"
data"[[VP:HS#M1|Madde 1]]: Taslak madde kriterlerini karşılamayan madde"
selectedfalse
label"M1 - Taslak madde kriterlerini karşılamayan madde"
namespace0
value"M2"
data"[[VP:HS#M2|Madde 2]]: Yabancı dilde yazılmış madde"
selectedfalse
label"M2 - Yabancı dilde yazılmış madde"
namespace0
value"M3"
data"[[VP:HS#M3|Madde 3]]: Anlamlı bir içerikten yoksun madde"
selectedfalse
label"M3 - Anlamlı bir içerikten yoksun madde"
namespace0
value"M4"
data"[[VP:HS#M4|Madde 4]]: Başka bir Wikimedia projesine taşınmış madde"
selectedfalse
label"M4 - Başka bir Wikimedia projesine taşınmış madde"
namespace0
value"M6"
data"[[VP:HS#M6|Madde 6]]: Kayda değerlik ölçütlerini sağlamayan konuya sahip madde"
selectedfalse
label"M6 - Kayda değerlik ölçüt ve kriterlerini sağlamayan madde"
namespace0
value"M8"
data"[[VP:HS#M8|Madde 8]]: Düzen ve ansiklopediklik açısından uygun olmayan madde"
selectedfalse
label"M8 - Düzen ve ansiklopediklik açısından uygunsuz madde"
namespace0
value"M9"
data"[[VP:HS#M9|Madde 9]]: Niteliksiz makine çevirisiyle oluşturulmuş madde"
selectedfalse
label"M9 - Niteliksiz makine çevirisiyle oluşturulmuş madde"
name"Dosyalar"
namespace6
reasons
namespace6
value"D1"
data"[[VP:HS#D1|Dosya 1]]: Çift kopya dosya"
selectedfalse
label"D1 - Çift kopya dosya"
namespace6
value"D2"
data"[[VP:HS#D2|Dosya 2]]: Bozuk veya boş dosya"
selectedfalse
label"D2 - Bozuk veya boş dosya"
namespace6
value"D3"
data"[[VP:HS#D3|Dosya 3]]: Uygunsuz lisanslı dosya"
selectedfalse
label"D3 - Uygunsuz lisanslı dosya"
namespace6
value"D4"
data"[[VP:HS#D4|Dosya 4]]: Belirsiz lisans/kaynaklı dosya"
selectedfalse
label"D4 - Belirsiz lisans/kaynaklı dosya"
namespace6
value"D5"
data"[[VP:HS#D5|Dosya 5]]: Kullanılmayan adil kullanım dosyası"
selectedfalse
label"D5 - Kullanılmayan adil kullanım dosyası"
namespace6
value"D6"
data"[[VP:HS#D6|Dosya 6]]: Adil kullanımı hatalı belirtilmiş dosya"
selectedfalse
label"D6 - Adil kullanımı hatalı belirtilmiş dosya"
namespace6
value"D7"
data"[[VP:HS#D7|Dosya 7]]: Gerekçelendirilmemiş adil kullanım dosyası"
selectedfalse
label"D7 - Gerekçelendirilmemiş adil kullanım dosyası"
namespace6
value"D8"
data"[[VP:HS#D8|Dosya 8]]: Ansiklopedik olmayan ve kullanılmayan dosya"
selectedfalse
label"D8 - Ansiklopedik olmayan ve kullanılmayan dosya"
namespace6
value"D9"
data"[[VP:HS#D9|Dosya 9]]: Kullanışsız dosya"
selectedfalse
label"D9 - Kullanışsız dosya"
namespace6
value"D10"
data"[[VP:HS#D10|Dosya 10]]: Vektörel dosya"
selectedfalse
label"D10 - Vektörel dosya"
namespace6
value"D11"
data"[[VP:HS#D11|Dosya 11]]: Şüpheli dosya"
selectedfalse
label"D11 - Şüpheli dosya"
namespace6
value"D12"
data"[[VP:HS#D12|Dosya 12]]: Tanımlanamayan dosya"
selectedfalse
label"D12 - Tanımlanamayan dosya"
namespace6
value"D13"
data"[[VP:HS#D13|Dosya 13]]: Kaynaklandırılmamış dosya"
selectedfalse
label"D13 - Kaynaklandırılmamış dosya"
name"Kategoriler"
namespace14
reasons
data"[[VP:HS#K1|Kategori 1]]: Boş kategori"
value"K1"
selectedfalse
label"K1 - Boş kategori"
namespace14
data"[[VP:HS#K2|Kategori 2]]: Adı değiştirilen kategori"
value"K2"
selectedfalse
label"K2 - Adı değiştirilen kategori"
namespace14
data"[[VP:HS#K3|Kategori 3]]: Şablon kategorisi"
value"K3"
selectedfalse
label"K3 - Şablon kategorisi"
namespace14
name"Kullanıcı sayfaları"
namespace2
reasons
data"[[VP:HS#KS2|Kullanıcı Sayfası 2]]: Var olmayan kullanıcı"
value"KS2"
selectedfalse
label"KS2 - Var olmayan kullanıcı"
namespace2
data"[[VP:HS#KS3|Kullanıcı Sayfası 3]]: [[VP:AKP|Adil kullanım]] galerisi"
value"KS3"
selectedfalse
label"KS3 - Adil kullanım galerisi"
namespace2
data"[[VP:HS#KS4|Kullanıcı Sayfası 4]]: [[VP:İNAL|Vikipedi'nin kişisel sayfa olarak kullanımı]]"
value"KS4"
selectedfalse
label"KS4 - Vikipedi'nin kişisel sayfa olarak kullanımı"
namespace2
name"Şablonlar"
namespace10
reasons
data"[[VP:HS#Ş1|Şablon 1]]: Bölücü veya kışkırtıcı şablon"
value"Ş1"
selectedfalse
label"Ş1 - Bölücü veya kışkırtıcı şablon"
namespace10
data"[[VP:HS#Ş2|Şablon 2]]: Kullanılmayan şablon"
value"Ş2"
selectedfalse
label"Ş2 - Kullanılmayan şablon"
namespace10
name"Portaller"
namespace100
reasons
data"[[VP:HS#P1|Portal 1]]: [[VP:HS#M|Madde kriterlerini]] karşılamayan [[VP:P|portal]] sayfası"
value"P1"
selectedfalse
label"P1 - Madde kriterlerini karşılamayan portal sayfası"
namespace100
data"[[VP:HS#P2|Portal 2]]: Belirli kriterleri sağlamayan [[VP:P|portal]]"
value"P2"
selectedfalse
label"P2 - Belirli kriterleri sağlamayan portal"
namespace100
name"Genel"
namespace"general"
reasons
data"[[VP:HS#G1|Genel 1]]: Anlamsız karakter dizilerinden ibaret sayfa"
value"G1"
selectedfalse
label"G1 - Anlamsız karakter dizilerinden ibaret sayfa"
namespace"general"
data"[[VP:HS#G2|Genel 2]]: Deneme amaçlı sayfa"
value"G2"
selectedfalse
label"G2 - Deneme amaçlı sayfa"
namespace"general"
data"[[VP:HS#G3|Genel 3]]: [[VP:Vandalizm|Vandalizm]]"
value"G3"
selectedfalse
label"G3 - Vandalizm"
namespace"general"
data"[[VP:HS#G4|Genel 4]]: Daha önce [[VP:SP|silinmiş]] içerik"
value"G4"
selectedfalse
label"G4 - Daha önce silinmiş içerik"
namespace"general"
data"[[VP:HS#G6|Genel 6]]: Sayfayı oluşturan kullanıcının talebi"
value"G6"
selectedfalse
label"G6 - Sayfayı oluşturan kullanıcının talebi"
namespace"general"
data"[[VP:HS#G7|Genel 7]]: Silinmiş sayfanın [[VP:TS|tartışma sayfası]]"
value"G7"
selectedfalse
label"G7 - Silinmiş sayfanın tartışma sayfası"
namespace"general"
data"[[VP:HS#G8|Genel 8]]: Temizlik işlemi"
value"G8"
selectedfalse
label"G8 - Temizlik işlemi"
namespace"general"
data"[[VP:HS#G9|Genel 9]]: [[VP:TELİF|Telif hakkı ihlali]] yaratan sayfa"
value"G9"
selectedfalse
label"G9 - Telif hakkı ihlali yaratan sayfa"
namespace"general"
data"[[VP:HS#G10|Genel 10]]: [[VP:SS|Saldırı]] amaçlı sayfa"
value"G10"
selectedfalse
label"G10 - Saldırı amaçlı sayfa"
namespace"general"
data"[[VP:HS#G11|Genel 11]]: [[VP:REKLAM|Reklam]] amaçlı sayfa"
value"G11"
selectedfalse
label"G11 - Reklam amaçlı sayfa"
namespace"general"
data"[[VP:HS#G12|Genel 12]]: İçeriği geliştirmeye yönelik olmayan [[VP:TS|tartışma sayfası]]"
value"G12"
selectedfalse
label"G12 - İçeriği geliştirmeye yönelik olmayan tartışma sayfası"
namespace"general"
name"Yönlendirmeler"
namespace"redirect"
reasons
data"[[VP:HS#Y1|Yönlendirme 1]]: Boşa yönlendirme"
value"Y1"
selectedfalse
label"Y1 - Boşa yönlendirme"
namespace"redirect"
data"[[VP:HS#Y2|Yönlendirme 2]]: Kötü yönlendirme"
value"Y2"
selectedfalse
label"Y2 - Kötü yönlendirme"
namespace"redirect"
data"[[VP:HS#Y3|Yönlendirme 3]]: Farklı ad alanları arasında yönlendirme"
value"Y3"
selectedfalse
label"Y3 - Farklı ad alanları arasında yönlendirme"
namespace"redirect"
name"Diğer"
namespace"other"
reasons
data"[[VP:SAS]]: Silinmeye aday sayfa"
value"01"
selectedfalse
label"Silinmeye aday sayfa"
namespace"other"
data"[[VP:KT]]: Kategori tartışması"
value"01"
selectedfalse
label"Kategori tartışması"
namespace"other"
data"[[VP:ŞT]]: Şablon tartışması"
value"02"
selectedfalse
label"Şablon tartışması"
namespace"other"
data"[[VP:SÖ]]: Bekletmeli silinen sayfa"
value"04"
selectedfalse
label"Bekletmeli silinen sayfa"
namespace"other"
adiutorReportRationales
data"Birden çok kez uyarılmasına rağmen yapılan vandalizm"
value"1"
related"general"
selectedfalse
label"Birden çok kez uyarılmasına rağmen yapılan vandalizm"
data"Engeli bittikten sonra (1 gün içinde) yapılan vandalizm"
value"2"
related"general"
selectedfalse
label"Engeli bittikten sonra (1 gün içinde) yapılan vandalizm"
data"Sadece vandalizm amaçlı hesap"
value"3"
related"general"
selectedfalse
label"Sadece vandalizm amaçlı hesap"
data"Yalnızca reklam amaçlı hesap"
value"4"
related"general"
selectedfalse
label"Yalnızca reklam amaçlı hesap"
data"Spambot veya şifresi ele geçirilmiş hesap"
value"5"
related"general"
selectedfalse
label"Spambot veya şifresi ele geçirilmiş hesap"
data"Şaşırtıcı, yanlış yönlendirici, problem yaratıcı kullanıcı adı"
value"6"
related"username"
selectedfalse
label"Şaşırtıcı, yanlış yönlendirici, problem yaratıcı kullanıcı adı"
data"Ticari marka içeren kullanıcı adı"
value"7"
related"username"
selectedfalse
label"Ticari marka içeren kullanıcı adı"
data"Halen yaşayan ya da yeni ölmüş tanınmış kişi adı"
value"8"
related"username"
selectedfalse
label"Halen yaşayan ya da yeni ölmüş tanınmış kişi adı"
data"Taciz edici veya karalayıcı kullanıcı adı"
value"9"
related"username"
selectedfalse
label"Taciz edici veya karalayıcı kullanıcı adı"
data"Spam amaçlı veya reklam içeren kullanıcı adı"
value"10"
related"username"
selectedfalse
label"Spam amaçlı veya reklam içeren kullanıcı adı"