Max & the Magic Marker

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Max & the Magic Marker (Japonca'da Rakugaki Hero) WiiWare, Playstation Network, Nintendo DS, Macintosh, Microsoft Windows, iOS, Windows Phone 7 ve Windows Phone 8'e çıkmış platform oyunudur. Press Play tarafından geliştirilmiştir.

Büyülü kalemiyle canavar çizen protagonist karakter Max karşısında gerçek bir canavar görmüştür. Çizgiyle hayat bulan canavar, Max'in çizimlerini yırtmaya, talan etmeye başlar. Bunun üzerine Max büyülü kalemini kullanarak canavardan kurtulmaya çalışmaya başlar.

Oynanış[değiştir | kaynağı değiştir]

Max & the Magic Marker, Crayon Physics oyununa benzer bir platform oyunudur. Fare ile büyülü kalemi kontrol ederek platformları hareket ettirebilirsiniz. Büyülü kalem sayesinde köprü yaratarak platformları ve ağır objeleri Max'ten koruyarak mağaralar içinde yürümeniz gerekmektedir.

Eleştiriler[değiştir | kaynağı değiştir]

Oyunun WiiWare versiyonu için Metacritic 100 üzerinden 76 puan vermiştir.[1]

Devam oyunu[değiştir | kaynağı değiştir]

Oyunun devamı Max: The Curse of Brotherhood 20 Aralık 2013 tarihinde Xbox One için indirime açıldı. Ayrıca Xbox 360 ve Microsoft Windows için de ilerleyen tarihlerde çıkmıştır.

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Max & the Magic Marker (WiiWare)". Metacritic. 9 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Mayıs 2015. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]