Kullanıcı mesaj:Zvezda~trwiki

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba Zvezda, bugun Cevze ile olan madde degistirme savasinizi gordum. Tartismaniz aslinda gereksiz bir halde inatlasmaya donmus. Ekledigin yazida bazilari yeni, bazilari tartismali ve bazilari tarafli icerikler soz konusu. Ayrica daha onceki interwiki kodlarini, dis baglantilarida silmissinzi. Yazinisin oldugu gibi maddeye kabul edilmesi mumkun degil ama tartisma yerine anlasma ile yazilariniz maddeye eklenebilirdi.

Lutfen bu maddede (TKP) buyuk bir degisiklige gitmeyin; her tartismali madde icin oldugu gibi yaptiginiz degisiklikleri nedenleri ile tartisma bolumunde fikir sunumuna acin. Bu tur madeler ancak bu sekilde tarafsiz be duzenli bir geliseme sahip olabilirler. Bu konuda anlayis gostereceginiz umuyorum, aksi taktirde madde kilitlenebilir; 3 Revert kurali ile katilimcilar bloklanabilir. Tesekkurler, Citrat 01:29, 6 Mayıs 2006 (UTC)

Tartışma:Türkiye Komünist Partisi sayfasındaki üslubunuz üzerine yazıyorum, lütfen nezaket sınırları içinde tartışınız. Kimi ifadeleriniz hakaret sınırını zorluyor, ve Vikipedi'de kişisel saldırıda bulunmak kesinlikle yasaktır. Bu şekilde devam etmeniz durumunda engellenebilirsiniz, bu tamamen üslubunuzla ilgili ve tartışmadaki haklılık-haksızlığınızdan bahsetmiyorum. Lütfen sakin ve kibar olun, iyi çalışmalar. -Tembelejderha 00:07, 27 Eylül 2006 (UTC)

Sevgili arkadaşım, benim söyledeğim şeyler hakaret felan değil, sadece gerçekler. Nihan arkadaşın konu ile ilgili üslubu da benim hoşuma gitmedi. Ayrıca ortada hakaret, küfür , herhangi birşey yokken kendinize ahlak polisi görevi verdiğiniz ve beni uyardığınız için sizi kınıyorum. Zvezda

Maddenin tartışma sayfasında saldırgan tavırlarınıza devam ettiniz ve kişisel saldırıda bulundunuz. Tartışma sonlanmadan taraflı etiketini çıkardınız. Kaynak vermediğiniz halde kaynak göster etiketini de çıkardınız. Tüm bunlar yüzünden erişiminiz VP:EP doğrultusunda iki günlüğüne durduruldu. Geri gelene kadar Kategori:Vikipedi ve Yardım:İçindekiler altındaki sayfaları okursanız güzel olur. Ahlak polisliği yapmaya çalışmıyorum insanların ansiklopedi yazmasına engel olacak durumları engellemeye çalışıyorum. -Tembelejderha 09:49, 28 Eylül 2006 (UTC)

Your account will be renamed[kaynağı değiştir]

10:06, 20 Mart 2015 (UTC)

00:33, 23 Nisan 2015 (UTC)