Kullanıcı mesaj:Z.erkut

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

MERHABA. BEN GELİBOLU'DAN ZEKERİYA ERKUT BALCI. BEN 11,5 YAŞINDAYIM. DAHA YENİ WİKİPEDİST OLDUM. BEN GELİBOLU'YA GELMENİZİ TAVSİYE EDERİM. DOĞAL GÜZELLİKLER ÇOKTUR GELİBOLU'DA.HELE SAROZ KÖRFEZİ'NDEKİ KÖMÜR LİMANI EN DOĞAL GÜZELLİKLERİMİZDENDİR.BİRDE FENER KAYALIKLARI VARDIR.DAĞ BİBİ BÜYÜKTÜR.ÜZERİNDE BİR TANE DENİZ FENERİ VARDIR. BAKIN SİZE GELİBOLU BELEDİYESİ'NİN SİTESİNİ VEREYİM. http://www.geltag.com/ HAYDİ ŞİMDİDE FENERDEN AŞAĞI İNELİM.YANİ KAYALIKLARA.BURDA DENİZ KAYA DOLUDUR. İKİSİNİN İSİMLERİ;HIZIR KAYA,İKİZ KAYALAR OLARAK GEÇER. ŞİMDİ HAMZAKOY'A GELDİK.HAMZAKOY İSE AKSİNE KUMLUKTUR.BURADA FENER KAYALIKLARI GÖZÜKÜR. HİÇ İSKELEYE GİTTİNİZ Mİ? ORADA BİR TANE KÖPRÜ VARDIR.AMA FSM KÖPRÜSÜ GİBİ DEĞİL.UFAK BİR KÖPRÜ. O KÖPRÜDEN GEÇERKEN SAĞDA VE SOLDA İKİ TANE İÇ LİMAN GÖRÜRSÜNÜZ.İŞTE ONLAR DOĞAL İÇ LİMANLARDIR.ÇARDAK VEYA LAPSEKİ'YE GEÇMEK İSTERSENİZ GEMİLER VARDIR. EĞER PİKNİK YAPMAYA GELDİYSENİZ SAROZ KÖRFEZİ,KARAYOLLARI KAMPI VE ÇAMLIK VARDIR. EĞER ŞEHİTLİKLERE GİTMEK İSTERSENİZ ORALARDA DA PİKNİK YAPABİLİRSİNİZ. ŞİMDİLİK BENDEN BU KADAR.GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE.

Vikipedi sayfalarına zarar vermeyin[kaynağı değiştir]

Az önce bir Vikipedi sayfasına zarar verdiniz, lütfen bu tutumunuza son verin! Vandalizm olarak adlandırdığımız bu kötü davranışa Vikipedi'de izin verilmez. Gerçekten bir katkı yapmak istiyorsanız Vikipedi'ye hoş geldiniz, fakat zarar vermeye devam ederseniz, yaptığınız bütün değişiklikler geriye alınacak ve siz de engelleneceksiniz. Değişiklikleriniz yapıcı olduğu sürece Vikipedi'ye katkıda bulunmaya devam edebilirsiniz. Lütfen Vikipedi'nin Engelleme politikası ve Vandalizm sayfalarını inceleyin; yaptığınız bu tip hareketlere tolerans gösterilmeyecek ve yumuşak davranılmayacaktır.

Makul bir editör olmanızı diliyor ve bir kullanıcı adı almanızı bekliyoruz. Vikipedi'ye tekrar hoş geldiniz, fakat vandallık yaptığınız müddetçe Vikipedi'den engellenmeniz yakındır.

Eğer bu mesajı yanlışlıkla aldığınızı düşünüyorsanız, paylaşılan bir IP adresini kullanıyor olabilirsiniz. Gene de, bu adresten tekrar edilen vandallıklar geçici olarak engellenmenize veya erişiminizin tümüyle durdurulmasına yol açabilir. Gelecekte karışıklığa yol açmamak için lütfen şimdi bir kullanıcı hesabı edinin. мrxesu 17:10, 19 Mayıs 2009 (UTC)