Kullanıcı mesaj:Wikibites06

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
uyarı
Lütfen başka kaynaklardan izin alınmaksızın kopyalanan herhangi bir içeriği Vikipedi'ye eklemeyiniz.
Bu tür bir içerik Vikipedi kurallarına aykırı olduğu için derhal silinecektir.
Vakit kaybını engellemek için bu noktaya dikkat etmenizi önemle rica ediyoruz.--hmtktrk ileti 12:35, 2 Eylül 2013 (UTC)

İyi günler Bites adına açtığım başlık telif hakkından dolayı sorun yaratıyor bunun hakkında gerekli bilgileri ve sorularımızı posta adresinize mail atarak bildirdim fakat herhangi bir geri dönüş sağlanmadı bilginize teşekkürler. Bu imzasız yazı Wikibites06 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Öncelikle benim imzamı kullanmanızın nedeninin anlayamadım. :) Cevabı yazdım ama bu konuda İncelemeelemani veya Théoden ı bilgilendirirseniz yardımcı olurlar, kolay gelsin... --hmtktrk ileti 08:45, 3 Eylül 2013 (UTC)


TELİF HAKLARI[kaynağı değiştir]

İyi günler Bites başlığı altında girdiğim veriler telif hakkına takılmış görünmekte şöyleki telif hakları konusunda herhangi bir sorun olmamakla birlikte bütün talimatlar şirketin bizzat kendisi tarafından bana verilmiştir yani şirket elemanıyım eğer istenirse kanıtlama yoluna da gidilebilir bilginize yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.Bu imzasız yazı Wikibites06 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, Vikipedi Amerikan Telif Yasaları'na tabiidir ve herhangi bir web sitesi ya da yazılı materyalde daha önce yayınlanmış içeriklerin kopyalanması politika ihlalidir. Kopyalanan argüman kaynak olarak gösterilse ya da ilgili şirket/kurum çalışanı olunsa dahi, telif politikamız uyarınca bu tür içerikleri kabul edemiyoruz. İçeriği kendi cümlelerinizle ansiklopedik bir şekilde, doğrulanabilir birçok kaynak eşliğinde oluşturabilirsiniz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 09:50, 23 Eylül 2013 (UTC)