Kullanıcı mesaj:Voyager86

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Zonguldak Karaelmas Üniversitesi'nin vikipedi sayfasında ismi Bülent Ecevit olarak değiştirilmiş. Bir Zonguldak'lı olarak rica ediyorum üniversitemizin sayfasında - vikipedi sayfasında yazan tüm Bülent Ecevit isimlerini Karaelmas olarak değiştirirmisiniz. Vikipedi sayfasının adı da Zonguldak Karaelmas Üniversitesi olmalı. Bir Zonguldak'lı olarak rica ediyorum Çünkü üniversitenin adı değişmemiştir. Zonguldak'ta bulunan üniversitenin adı emeğin, alın terinin, kömürün ve şehrin simgesi olan Karaelmas olarak kalacaktır. Erol Kethüda .. . Z.K.Ü elektrik- elektronik mühendisliği


Merhabalar, Üniversitenin resmî internet sayfasında(http://w3.beun.edu.tr/) üniversitenin adı Bülent Ecevit Üniversitesi olarak gözükmektedir. Ayrıca üniversitenin adının 30/3/2012 tarihinde kabul edilen 6287 nolu kanun ile değiştirildiği ve bu değişikliğin 11 Nisan 2012 ÇARŞAMBA günü yayınlanan 28261 sayılı resmi gazetede(http://www.resmigazete.gov.tr/main.aspx?home=http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2012/04/20120411.htm&main=http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2012/04/20120411.htm) yayınlandığı görülmektedir. --Charismaniac (mesaj) 10:06, 18 Ocak 2013 (UTC)
Lütfen maddelerin içeriklerine yorum eklemeyiniz. Vikipedi'nin blog, forum vb. bir site değil, bir ansiklopedi olduğunu unutmadan ve özellikle tarafsız bir yaklaşımla, ansiklopedik içerikli değişiklikler yapabilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar. - Garbino ileti 22:42, 25 Ocak 2013 (UTC)
  • lütfen Bülent Ecevit Üniversitesi maddesinde kendi görüşlerinize göre değişiklik yapmayınız. Üniversitenin adı kanun ile değiştirilmiş. Kanun iptal edilmediyse üniversitenin adı değişmiş olarak kalacaktır. Ansiklopedinin görevi bilgiyi iletmektir. Bilginin dışında yorum yapmak değildir.--Mskyrider ileti 19:41, 29 Ocak 2013 (UTC)

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi[kaynağı değiştir]

Bugün bir isim değiştirilir, yarın her şeyi değiştirirler, değiştirebilirler. Kanun ile üniversitenin adının deiştirilmesi hakkın önüne geçemez. Zonguldak'ta bi tane üniversite var ve adı da Zonguldak Karaelmas Üniversitesi'dir. Bu her zaman böyle kalacaktır. Siz veya başkalar ne derse desin. Zonguldak insanı üniversitenin adını değiştirmemiştir. Kimin üniversitenin değiştirmeye hakkı var. Siz mi değiştiriyorsunuz! Sizkleri haktan yana davranmaya davet ediyorum. Birilerinin şahsi zevkerini uygulamaya değil.. Bu imzasız yazı Voyager86 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

tekrar ediyorum. sözettiğiniz üniversitenin adı kanunla değiştirilmiş. Hak olarak bahsettiğiniz bu gerçeği değiştirmez. Bu kanuna karşı protesto yapmak için vikipediyi kullanmanız kabul edilebilecek bir şey değil. Vikipedi bir ansiklopedi olarak olan bilgiyi verir. Bunun ötesinde yaptığınız değişiklikler ister şahsi zevkiniz deyin, ister siyasal görüşüm, protestom deyin burada yeri yok. Bunlara devam etmeyiniz. Devam ettiğiniz takdirde Vikipedi:Vandalizm sayfasında belirtilen değişikliklere girecektir.--Mskyrider ileti 20:24, 29 Ocak 2013 (UTC)

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi[kaynağı değiştir]

  1. Benimle dalga mı geçiyorsunuz? Ben Vikipedi'de hiçbir yorum yazmadım. Bir süre önce Zonguldak şehrinin hakkına girerek, Zonguldak insanının hakkını çiğneyerek bir takım insanlar - elinde bizim verdiğimiz yetkiler olan insanlar kendi siyasi zevklerini tatmin etmek için Zonguldak Karaelmas Üniversitesi'nin adını Bülent Ecevit olarak değiştirmek istediler. Tabi üniversitemizin adı değişmedi. Fakat maalesef siz bu insanlara uyarak Zonguldak'ta bulunan Karaelmas üniversitesinin adını Bülent Ecevit olarak değiştirdiniz. Ben de sizin bu haksız, yanlış davranışınızı düzeltiyorum. Zonguldak'ta bulunan üniversitenin adı Vikipedi'de Zonguldak Karaelmas Üniversitesi olarak bulunacaktır, bulunmalıdır. Sakın bir takım insanların üniversitenin adını Bülent Ecevit olarak anmasına, söylemesine aldanmayın, inanmayın. Hak ne ise onun yolundan gidin. Ben bir yetim olarak hakkımı bu insanlara helal etmiyorum, etmeyeceğim. Ben bir Zonguldak'lı olarak bu haksız isim değişikilğini kabul etmiyorum, hiçbir zaman da etmeyeceğim. Eğer siz de üniversitenin adını Bülent Ecevit ismi ile ananlardansanız siz de yenen bu hakkın bir parçasısınız, yenen yetim hakkının bir parçasısınız. Burada , vikipedi de Zonguldak Karaelmas Üniversitesi'nin sayfasını Zonguldak Karaelmas Üniversitesi olarak değiştirin. Bülent Ecevit'i saygı ile anıyorum - mekanı cennet olsun, ancak hiçbir gerekçe, hiçbir bahane üniversitemizin adını değiştiremez, değiştiremeyecek de. Buna bu evrende yaşayan kimsenin hakkı yoktur - ben dahil. Bu yüzden ben burada üniversitemizin sayfasının adını değiştiriyorum. Haktan yana, sorumlu bir Zonguldak'lı bir Türk olarak. Karar sizin.. Haktan yana mısınız, yoksa değil misiniz??Bu imzasız yazı Voyager86 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
  2. Ayrıca burada yorum belirtmedim. Zonguldak'ta bulunan üniversitenin ismini siz Bülent Ecevit üniversitesi olarak yazdığınız için siz burada yorum belirtiyorsunuz. Böyle bir şey kabul edilebilir mi? Olmayan bir üniversitenin ismini kendi zevkinize göre, kafanıza göre buraya yazıyorsunuz, üstüne sayfa açıyorsunuz. Bugün sizin adınızı değiştirirler, kimliğinizi değiştirler - o zaman da bu insanlara uyacak mısınız.. Ben artık kimliği olmayan bir insanım mı diyeceksiniz.. Aydınlanma yolunda, bilinçlenme yolunda bu haksız ve sözde isim değişikliğine uymamalısınız. Burada vikipedi de Zonguldak Karaelmas Üniversitesi'nin adı Zonguldak Karaelmas Üniversitesi'dir. Benim yorumum hiçbir sayfada bulunmamaktadır.Bu imzasız yazı Voyager86 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
  3. Eğer yapamıyorsanız ben yapayım. Vikipedi'de sayfa değiştirmek bu kadar mı zor? Neden çekiniyorsunuz, neden değişiklik yapmıyorsunuz. Vikipedi'de değişiklik yetkisi olanların hak anlayışı nasıl? Kimin istediği şekilde değişiklik yapıyorsunuz. Ben haktan yana burada değişiklik yapamayacaksam vikipedi neden var? Vikipedi'ye ne gerek var? Birilerinin zevklerine göre buraya bilgiler ekleyecekseniz biz neden varız, sözde değişiklik yapma yetkisine sahibiz? Değişiklikleri neden siz yapıyorsunuz? Kimden izin alıyorsunuz veya izin mi alıyorsunuz?Bu imzasız yazı Voyager86 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
  4. Zonguldak Karaelmas Üniversitesi'nin logosu vikipedi'de yanlış eklenmeiş. Lütfen logoyu da değiştirin. Ayrıca Zonguldak Karaelmas Üniversitesi'ne ait bilgiler çok eksik. Üniversitemize ait bir çok bilgi yazılmamış sözde vikipedi sayfasında. Zaten üniversitenin ismi yanlış yazılmış. Logo yanlış eklenmiş. Bilgielr de hatalı. Öğrenci sayısı yaklaşık 20 000, 15 000 değil. Eski bilgileri insanlar zorla okuyor. Neden değiştirdikelrimi uygulamıyorsunuz ? Neyi bekliyorsunuz? Neyi kontrol ediyorsunuz ? Burada hiçbir şeyi yanlış yazmıyorum.Bu imzasız yazı Voyager86 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Öncelikle sizi sakin ve soğukkanlı olmaya davet ediyorum. Sanırım fazlaca hiddetlenmişsiniz ve üniversite isminin değişikliğini de kabul edemiyorsunuz. Ben sizi iyi niyetli varsayıyorum. Ancak, burada görebileceğiniz; 6287 no'lu Kanun'da 11 Nisan 2012 tarihinde yapılan değişiklikle Zonguldak Karaelmas Üniversitesi'nin adı Bülent Ecevit Üniversitesi olarak değiştirilmiştir. Ortada alınmış bir karar ve bu karara bağlı olarak değiştirilmiş bir kanun metni bulunmaktadır. Resmi Gazetede yayınlanması ile birlikteyse artık yürürlüğe girmiş demektir. Değişiklik savaşına girmeniz iyi niyetinizin vandalizm olarak algılanmasına sebep olabilir. Lütfen bu durumu mesajımın başında da belirttiğim gibi soğuk kanlı bir şekilde kabullenin ve girmiş olduğunuz değişiklik savaşına bir son verin. Teşekkürler, iyi çalışmalar.. --Garbino ileti 21:54, 29 Ocak 2013 (UTC)


Üniversite ismi[kaynağı değiştir]

Öncelikle erinmeden bu kadar büyük ölçekli bir metin yazmanız beni şaşırttı. Okudum, ancak içerisinde nezaket ihlali söylemlerin çokluğundan mesajınızı kullanıcı mesaj sayfamdan çıkartmak zorundayım. Öncelikle hiçbir kuruma/kuruluşa bağlı, burada yaptığımız işlemler ile ilgili bir maaşa tabii olmadığımızı ve tamamen gönüllülük esasıyla katkıda bulunduğumuzu belirtmek isterim. Vikipedi eklenen bilgiler ve yapılan değişikliklerde doğrulanabilir olan bilgileri/kaynakları önemser. Hiçbir baskı ya da minnet duygusu altında değil, doğrulanabilir bilginin hizmetinde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bu doğrultuda üniversitenin isim değişikliğini kabul etmemizden başka bir alternatifimiz bulunmamaktadır. Asıl bulunursak, baskı altında olmuş oluruz. Vikipedi Özgür bir ansiklopedi, özgürlüğünü ise tam olarak doğrulanabilir bilginin yanında olarak ve özgür metinlerle sağlamaktadır. Bu sebeple düşüncelerinizde ki yanılgıları gidermenizi rica ederim. Ayrıca Vikipedi her konuda ve her durumda tarafsız olmalıdır. Bu sebeple sadece üniversitenin değişmiş olan ismi ve bunun doğrulanabilir kaynaklara dayandırılarak maddeye yansıtılmasıyla ilgileniyoruz. Ben Samsun'luyum bu arada, Samsun'da yaşıyorum. Ben de 23 yaşımdayım. Belki OMÜ'nün adı belirli sebepler ya da gerekçeler altında değiştirilirse ben de hiddetlenirim, kızarım, söylenirim. Ama gelip de Vikipedi'de yazan yeni aldığı adını değiştirmeye çalışmam. Kullanıcılara da kızmam. Çünkü Vikipedi politikalarını kendimce biliyorum. Bu politikalar gereği olması ya da olması gerekenlerin neler olduğunu kestirebiliyorum. Sizin yaptığınız ise tam tersi. Siz kişisel düşüncelerinize bizi de adapte etmeye çalışıyorsunuz ancak, Vikipedi bizim düşüncelerimizi değil doğrulanabilir bilgiyi önemsemektedir. Kendinize göre haklı olabilirsiniz, saygı duyuyorum ve yine politikalarımız gereği sizi mesaj sayfamda ki nezaket ihlali söylemlerinize rağmen iyi niyetli varsayıyorum. Ama yapabileceğim ya da yapabileceğimiz hiçbir şey yok. Biz olması gerekeni uyguluyoruz. Olması gerekense, bir önce ki mesajımda bahsettiğim alınan karar ve bu karara bağlı olarak yapılan değişikliğin kalmasıdır. Size bu mesaj içeriğinde elimden geldiğince politikalarımızdan bahsettim. Artık sizde ben gibi az-çok Vikipedi politikalarını duyumsadınız ve umarım, gerekçelerimizi anladınız. Vikipedi'ye kayıt olduğumdan beri yazdığım en uzun mesaj olabilir bu. Bunu da nezaket ihlali birçok söylem barındırsa da onca emekle yazdığınız ve kaldırmak zorunda olduğum metne istinaden yapıyorum. Lütfen Vikipedi'yi yanlış tanımayın. Vikipedi Amerikan Menşeelidir ve Türkiye ya da Türk hükümetiyle bir bağı bulunmamaktadır. Bağlı olduğu tek yasa, Amerikan Telif Hakları Yasası'dır ve bu yasa gereği Vikipedi'de telifli içerik barındıramayız. Hepsi bu... Bunun dışında hiçbir yasa ya da devletin hizmetinde ya da boyunduruğunda değil, sadece doğrulanabilir bilgiyi önemseyen bir topluluğuz. Son olarak, bundan sonra göndermek istediğiniz mesajlarda söylemlerinize dikkat ve Nezaket ve VP:İÜYYKÜD resmi politikalarımıza özen göstermenizi rica ediyorum. Bu şekilde mesaj göndermeniz engellenmenize neden olabilir. Bunu istemeyiz.. İyi çalışmalar... --Garbino ileti 00:13, 6 Nisan 2013 (UTC)


Yasal Yollarla Tehdit / Nezaketsizlik[kaynağı değiştir]

Daha önce sizi uyarmama karşın nezaket ihlali değişiklikler yapmanız ve en önemlisi yasal tehditte bulunduğunuz için süresiz olarak engellendiniz. --Garbino 00:24, 13 Nisan 2013 (UTC)