Kullanıcı mesaj:Vormela

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hocam hoşgeldiniz. Tarkan yorulmaz maddesi muhtemeln bu haliyle silinecektir. Silinmemesi için Vikipedi:Kayda değerlik (kişiler) sayfası doğrultusunda Kategori:Takson yazarları kategorisindeki sayfalara bakarsanız ve maddeyi onlara benzer biçimde yaparsanız silinmeyebilir. Eğer, Tarkan Yorulmaz, takson yazarı ise, yani adlandırdığı taksonlar (ya da adına ithaf edilen taksonlar) var ise sayfayı açmanızda yardımcı olabilirim. Aksi taktirde Vikipedi kuralları gereği "Kayda değerlik" kriterlerini taşımaz ve silinir. Bir sorunuz olursa mesaj sayfama yazabilirsiniz --Kmoksy (mesaj) 20:50, 26 Aralık 2012 (UTC)

Merhaba, ben daha cok bilimsel anlamda benzer çalışmaları yapacak kişilerle iletişimimi hızlandırmak amaçlı burada basit bir özgeçmiş ve bilgilendirme sayfası açmak istemiştim. Belirttiğiniz kriterlere uymak için sanırım akademik anlamda daha cok çalışma yapmam gerek :). İlginiz ve cevabınız için teşekkür ederim. Bu haliyle kalması mumkun değilse şimdilik sağlık olsun demekle yetinelim. iyi çalışmalar diliyorum. Bu imzasız yazı Vormela (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Büyük ihtimalle silinir "kaydadeğer kişiler" kriterini taşımadığı gerekçesiyle. Maalesef her akademisyenin sayfası açılamyor, vikipedi politikaları gereği. Tekrar hoş geldiniz. Sorunuz olursa her zaman mesaj sayfama yazabilirsiniz. --Kmoksy (mesaj) 21:10, 26 Aralık 2012 (UTC)
sayenizde vikipedi ile ilgili önemli bir bilgi öğrenmiş oldum. Daha boş bir zamanımda detaylı bir şekilde ilgileneceğim belki ozaman sorularım olabilir. Şimdilik tekrar ilginiz için teşekkür ediyorum. Bu imzasız yazı Vormela (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Tamam, ben burdayım nasıl olsa, ne zaman isterseniz ya da bir sorun olduğunda mesaj sayfama uğrayabilirsiniz, kendinize iyi bakın, kaleminiz kırılmasın --Kmoksy (mesaj) 21:32, 26 Aralık 2012 (UTC)