Kullanıcı mesaj:Tomjoad

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Selam Tmjoad, 14 Mayıs tarihli başlığı geçen maddeye ait şu değişikliğinizde Vikiçizer'in eklediği 2010 14 Mayıs'ına ait bilgiyi çıkarmak yerine düzenleyebilirdiniz. O bilgi Türk-Yunan dostluğu ve ilişkileri açısından son derece önemliydi. Ki çıkarmamış olsaydınız, bilgi kazanmış olurdu Vikipedi. Umarım sonraki değişikliklerinizde dikkatli olursunuz. Kolay gelsin. Nbeviileti 12:14, 20 Mayıs 2010 (UTC)

yapılan işbirliği anlaşmalarını tarihte bugün bölümüne yazılacak kadar önemli bulmadığım için kaldırdım. Bunu tartışma sayfasında yazsam sanırım daha yerinde olurdu. Dikkatiniz için teşekkürler. Size de kolay gelsin. tomjoad 12:21, 20 Mayıs 2010 (UTC)

Saldırı? Katliam?[kaynağı değiştir]

Geri alma gerekçeni hangi maddeye dayandırıyorsun? Açıklama bekliyorum.

ben de sizden imza beklerdim. tomjoad 14:30, 31 Mayıs 2010 (UTC)

olur böyle eksiklikler. imzayı bulmak zor değil--Qwl ye yaz 14:34, 31 Mayıs 2010 (UTC)

saldırı daha uygun göründü bana, hatta sözlük anlamını göz önüne alınca:

saldırı

a. Kötülük yapmak, yıpratmak amacıyla, bir kimseye karşı doğrudan doğruya silahlı veya silahsız bir eylemde bulunma, hücum, taarruz, tecavüz: �ncak delikanlı, kargının sapını yere gömüp ucunu ata doğrultarak hasmının saldırısını engelliyordu.�-İ. O. Anar.

Güncel Türkçe Sözlük

Lütfen tartışma sayfalarında imzanızı kullanınız.[kaynağı değiştir]

Tartışma sayfalarına ve/veya diğer kullanıcılara yazdığınız iletilerinizin sonuna dört adet ~ "tilde" adlı işareti eklerseniz, imzanız belirir. Klavyenizdeki (Q/q klavye için) Alt Gr ve Ü harfi tuşlarına birlikte 4 kez basmanız ya da üstteki mavi/gri kutucuklardan 6.sına tıklamanız yeterli. --Superyetkinileti 02:09, 22 Kasım 2010 (UTC)