Kullanıcı mesaj:Thursday~trwiki

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

resim http://www.gruptual.com sitesinde mevcuttur

Resim yükleme uyarısı[kaynağı değiştir]

RESİM YÜKLEME UYARISI!

Lisans (telif) ve/veya kaynak bilgisi eksik veya yanlış resim(ler) yüklediniz!. Vikipedi olarak telif haklarına en üst seviyede önem vermekteyiz. Vikipedide kullanılabilecek bir lisans ve kaynak bilgisine sahip olmayan ya da bu bilgileri yanlış girilmiş olan resimler silinmektedir. Yüklemiş olduğunuz resmin ya da resimlerin lisans ve kaynak bilgileri vikipedi telif hakları kurallarına uygun ise lütfen bu bilgileri ekleyiniz ya da değiştiriniz. Aksi taktirde yuklediğiniz resim(ler) silinecektir.

Daha detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantılardan bilgi edinebilir ya da bu konuda deneyimli bir kullanıcıya danışabilirsiniz:

Resim Kullanım Politikası - Resim Telif Etiketleri - Telif Hakları (genel) - Telif hakları (SSS) - GNU Özgür Belgeleme Lisansı

--Manco Capac 21:06, 10 Nisan 2008 (UTC)

Kaynak ve lisans[kaynağı değiştir]

Merhaba. Resimlerin kaynağını "www.ornek.com" şeklinde değil, url cinsinden, yani tıklandığında resmin açılacağı şekilde belirtmeniz gerekir. Bunun dışında, telif hakkı saklı ibaresi bulunan sitelerden aldığınız fotoğrafları hiç bir şekilde özgür lisansla lisanslayamazsınız. Telif hakkı saklı resimler ancak adil kullanım kuralları çerçevesinde, sınırlı şekilde kullanılabilir. Ayrıntılı bilgi için, lütfen size yollanmış olan yukarıdaki mesajdaki bağlantıları okuyunuz. Teşekkürler. --Yabancımsj 06:52, 7 Mayıs 2008 (UTC)

Lisans ve adil kullanım sorunları[kaynağı değiştir]

Merhaba,
Aşağıda uyarı mesajı gönderdiğim resimle ilgili olarak iki sorun var.

  1. Kaynak olarak verdiğiniz web sitesinin her hakkı saklı. O yüzden bu resimde {{cc-a-bp-2.5}} kullanamazsınız. Bu resmi {{Kapak-Albüm}} ile lisanslamanız gerekiyor.
  2. Bu resmin telif hakları saklı olduğu için, adil kullanım çerçevesinde kullanılabilir. Buna göre de albüm kapakları, o albümden bahseden maddelerde kullanılabilir. O yüzden resmi TUAL sayfasından kaldırıyorum.

Ayrıca aşağıdaki resimlerde de benzer sorunlar mevcut:

İyivikiler... homonihilis // ileti 20:07, 11 Aralık 2008 (UTC)

İyivikiler... homonihilis // ileti 20:01, 11 Aralık 2008 (UTC)

Your account will be renamed[kaynağı değiştir]

10:01, 20 Mart 2015 (UTC)

00:27, 23 Nisan 2015 (UTC)