İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Théoden/Temmuz-Ağustos 2015

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Niye degistiriyosun Mert17fb (mesaj) 00:30, 23 Temmuz 2015 (UTC)

Mesaj sayfanızda yer alan uyarıları dikkatlice okumanızı rica edeceğim. Vikipedi'ye telif hakkı saklı içerikler eklenemez. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 00:32, 23 Temmuz 2015 (UTC)

Merhabalar Fenerli, umarım iyisindir. Hizmetli oylamanın başarılı bir şekilde geçmesinden çok mutlu oldum. Geç bir kutlama olacak olsa da, tebrik ederim. Zamanı gelmişti. :) İyi geceler ve çalışmalar.. -- Théoden ileti 01:07, 23 Temmuz 2015 (UTC)

Öncelikle tebrik için teşekkürler Théoden, gözüne çarpan bir hatam olduğunda, yada yardım edebileceğim başka konular olursa bildirirsen sevinirim. Selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 01:11, 23 Temmuz 2015 (UTC)

Personel yükseltici platform sayfasının içeriğini siz mi değiştirdiniz? Bu imzasız yazı Atamanhazerseferoglu (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

İçerik telifli olduğu için silinmiştir. Vikipedi'ye telif hakkı saklı içerikler ekleyemiyoruz. İlgili bağlantıyı dikkatlice inceleyerek, bundan sonraki değişikliklerinizde dikkatli olmanızı rica ederim. --Théoden ileti 10:15, 24 Temmuz 2015 (UTC)
Bu kadar emeği silmeden önce neden sormuyorsunuz? Bu başlık altında değil Wikipedia'da tüm Türkçe kaynaklarda neredeyse bilgi yok. Ama siz fahri polisler uyduruk nedenlerle önüne gelen yazıyı siliyorsunuz. Nerede eğitiyorlar sizi? Başlıktaki tüm yazıların telif hakkı ve kaynağın rızası var. Lütfen yazıyı geri koyun ve başkalarının vaktini böyle çalmayı bırakın!!! Ataman Seferoğlu Bu imzasız yazı Atamanhazerseferoglu (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Vikipedi'ye başka herhangi bir web sitesi ya da yazılı materyalde yayınlanmış içerikler kopyalanamaz. Site sahibinin size izin vermiş olması da, Vikipedi'yi bağlamaz. OTRS ekibimizle iletişime geçmesi gerekmektedir. Ayrıca diğer kullanıcılara değil, içeriğe odaklanmanız gerektiğini hatırlatırım. --Théoden ileti 11:05, 24 Temmuz 2015 (UTC)

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Cankoray, Yabancı'yı benimle ilgili olarak rahatsız ettiğinizden, konuya açıklık getirmek isterim. Fenerli'ye attığım hizmetlilik kutlaması sonrası mesaj sayfama gelerek, tüm içeriği boşaltan ve bu saldırgan ifadeleri kullanan sizdiniz. Bu işlem sonrası uyarıldınız. Mesaj sayfaları arşivlendiği müddetçe boşaltılabilir. Onun dışında keyfi boşaltma işlemlerine müsaade edemiyoruz. Zira mesaj sayfaları kullanıcıların değil, topluluğundur. Süresiz engellenen kullanıcıların dahi mesaj sayfaları silinmez... Ondan sonraki süreç de malumunuz. Aynı saldırgan tutumunuz devam ettiği için engellendiniz. Size sadece içerik üzerine odaklanmanızı öneririm. Diğer kullanıcıları faaliyetlerini aksatacak ölçüde rahatsız etmeden, ansiklopedik katkılarla varlığınızı sürdürmeniz dileğiyle. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 14:44, 25 Temmuz 2015 (UTC)

Hayır böyle olmadı (...). Sen gelip benim sayfama sildiğim mesajları geri aldın hemde fenerli1978 ile olan eski yazışmalarımı bunun üzerine senin sayfana gelip not bıraktım bu bir boşaltma değildi not bırakmaktı. O notu hatırlıyor musun? Ben sana hatırlatacağım. Beni rahatsız etmemen gerektiğini ve benim çöp mesajları silebileceğimi anlattım. Hatta kendi sayfama bir not bıraktım. Çöp mesajlarımı sildiğimi yazdım. Sen ne yaptın? görmezden gelerek notumu silip yine eski mesajları geri aldın. Ne yazıyor aldığın mesajlarda bir bakalım uyarı mı var? seni ne ilgilendiriyor? fenerli1978 adına mı çalışıyorsun? Bende tekrar sildim ve sayfana not bıraktım. Sen yine gelip eski konuşmaları geriş aldın ve yeterince beni taciz ettin sonra sana yine bir mesaj bıraktım. Bunun üzerine gelip beni engelleyeceğini söyledin ben de sana yine bir not bıraktım ve beni engelledin. Kutlaman sonrası gelip sayfanı boşaltmadım, benim çöp mesajlarımı gelip geri çıkardın. Fenerli1978 adına çalışıyorsun galiba. Boşatmak değildi not bırakmaktı ve bıraktım bunu herkes görebilir. Sana tekrar yazıyorum hala beni taciz ediyorsun. Senin fenerliyi kutlamandan bana ne? Ayrıca yukarıdaki yazını tekrar okudum senin ciddi bir algılama sorunun var. Kimin faaliyetlerini aksatmışım iyi misin? Bunları ezbere yazıyorsun kopyala yapıştır mı yaptın? Sana tekrar yazıyorum hizmetli olman umurumda değil. Benim sayfama gelip benim çöp mesajlarımı geri aldığında bir sorun var demektir. Beni taciz etme ve düşünerek yaz ezbere bildiğin samimiyetsiz kelimelerden ben anlamam. Şimdi geri al eski fenerli1978 ile olan yazılarımı herkes okusun. Sen sana yazılanı okusan biraz kulak versen bu konuşmaları yapıyor olmaaycaktık. Bence yetkin en kısa sürede alınmalıdır.--Cankoray (mesaj) 15:01, 25 Temmuz 2015 (UTC)
Sizi son kez, içerik üzerine odaklanmanız noktasında uyarıyorum. katkı geçmişimde göreceğiniz gibi, siz mesaj sayfamı boşaltmadan önce sizinle ilgili herhangi bir değişikliğe müdahalem yok. Uzun uzadıya yazınca haklı olmuyorsunuz. İyi günler.. --Théoden ileti 15:09, 25 Temmuz 2015 (UTC)

Selam Théoden, nasılsın uzun zamandır ortalıkta yoktun. Umarım iyisindir. Zamanında doğru bir tespit yapmışsın. --Uğurkentmesaj 13:31, 31 Temmuz 2015 (UTC)

İyiyim Uğurkent, teşekkürler. Sen de iyisindir umarım.. Ne yazık ki, daha neler göreceğiz bakalım. Diyecek başka söz yok. Sevgiler.. --Théoden ileti 11:06, 1 Ağustos 2015 (UTC)

The Book of Souls[kaynağı değiştir]

Selamlar. The Book Of Souls 4 Eylül'de piyasaya çıkacağı duyurulan Iron Maiden albümü. The Final Frontier maddesindeki şablonu kullanarak maddeyi oluşturmayı düşünüyordum, ama siz bir versiyonunu silmişsiniz. Acaba yetersiz içerik miydi yoksa albüm çıkmadan maddesi yazılmıyor mu? İngilizce Wikipedia'da var mesela. Yanıtınıza göre maddeyi oluşturacağım ya da piyasaya çıkmasını bekleyeceğim. İyi günler. Sultan Galiyev (mesaj) 15:42, 11 Ağustos 2015 (UTC)

Kerbela (oyun) maddesi seçkin madde adaylığı hk.[kaynağı değiştir]

Merhaba,

Tartışmalar bölümünde paylaşılan tüm görüşleri de dikkate alarak tekrar düzenlediğim seçkin madde adayı olan Kerbela (Oyun) maddesini değerlendirirseniz sevinirim.

Frock~trwiki (mesaj) 08:55, 30 Ağustos 2015 (UTC)