Kullanıcı mesaj:Tetulun

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Ravages tarafından 4 yıl önce AVİM hk. başlığına

Resim Lisans[kaynağı değiştir]

Eklediniz resimde lisan bilgileri eksiktir lütfen uygun bilgileri giriniz. --yunus 17:38, 29 Ekim 2009 (UTC)

muratsahinileti 11:02, 6 Kasım 2009 (UTC)

  • Yukarıdaki yüklediğin resmi maddesinden çıkarttım. Yaşayan kişilerin özgür lisanslı resmi elde edilebileceğinden bu tür adil kullanıma sahip resimleri kişi maddelerinde kullanmıyoruz. Vikipedi:Adil kullanım'dan detaylı bilgi edinebilirsiniz. İyi çalışmalar, görüşmek üzere...--muratsahinileti 11:09, 6 Kasım 2009 (UTC)

Yazdığınız Madde[kaynağı değiştir]

Yazdığınız madde, yapım aşamasında ise lütfen {{çalışma}} şablonunu maddeye koyunuz. --Captain BradleyMesaj Sayfamİyi Vikilemeler. 16:15, 15 Kasım 2009 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Tetulun,

Oluşturmuş olduğunuz Dosya:Manmusmummy.jpg adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden d1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Reality 22:27, 6 Eylül 2011 (UTC)

Deniz (mesaj) 10:39, 30 Ocak 2017 (UTC)

AVİM hk.[kaynağı değiştir]

Bilgilendirme simgesi Vikipedi'ye hoş geldin. Belki kasıtlı değildi ama son değişikliğin bir maddedeki bakım şablonlarından birini sildi. Bakım şablonlarını kaldırırken lütfen ya şablonun belirttiği sorunu çözdüğüne ya da şablonu kaldırma sebebini değişiklik özetinde açıkladığına emin ol. Eğer bir hata sonucu kaldırdıysan sorun değil, değişikliğin geri alındı. Ansiklopediye katkı yapma hakkında ek bilgi almak için karşılama sayfasını inceleyebilirsin. Eğer deneme yapmak istiyorsan deneme tahtasını kullanabilirsin. Teşekkürler! --– ravages | mesaj 09.59, 4 Mart 2020 (UTC)Yanıtla

  • Tekrar selam. Maddede telif haklı içeriği çıkarmışsınız, bu yüzden şablonu kaldırdım. Fakat maddenin kayda değerliğinin gösterilmesi için daha fazla kaynak gösterilmesi gerekiyor. Öte yandan bu kaynakların AVİM ile ilgili olmayan; tarafsız, bağımsız ve güvenilir kaynaklar olması gerekmekte. Daha fazla bilgi için şu sayfaya bakabilirsiniz. Kolay gelsin.
Not: mesajlarınızın sonuna imza atmayı unutmayınız. (~~~~) – ravages | mesaj 11.57, 4 Mart 2020 (UTC)Yanıtla