Kullanıcı mesaj:Temelbaltaoglu

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba Temelbaltaoglu, Vikipedi'ye hoşgeldiniz! Eğer katılımda bulunmak isterseniz başlangıç olarak şu sayfalara göz atabilirsiniz:

Lütfen yardım istemekten çekinmeyin, bütün vikipedistler size yardımcı olacaktır. Tartışma sayfalarında ve kullanıcılara mesaj atarken imza atmayı unutmayın! Kolay gelsin. --Ugur Basakmesaj 18:52, 20 Nisan 2006 (UTC)

cvp:Yardım isteği[kaynağı değiştir]

Olması gereken maddelerden Baikal gölünü yazmaya başladım.

Soru1: maddeyi taslak olarak kaydedemedim. Nasıl? Soru2: Yazmak konusunda değil ama formatlama konusunda sıkıntı çekebilirim. Okursanız göreceksiniz bunlar ve bundan sonra yazacaklarım konusunda üst başlıklar oluşturmak gerekiyor. en az beşaltı üst başlık. Nasıl yaparım veya kim yardımcı olur?

İyi akşamlar,

Temel 02:38, 25 Nisan 2006 Kullanıcı:Temelbaltaoglu

Merhaba, taslak olarak kaydetmek için {{taslak}} yazmanız (veya daha ayrıntılı olarak VP:Taslak sayfasındakilerden birisini kullanabilirsiniz)yeterli, başlıklarıda bu şekilde hallediyorsunuz == Başlık ==, === Başlık === .... şeklinde. Özel bir sorunuz olursa yardım etmeye çalışırım, cevap biraz geç oldu ama kusura bakmayın. Kolay gelsin --Ugur Basakmesaj 08:11, 25 Nisan 2006 (UTC)