Kullanıcı mesaj:Teknikdestek

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Bilgi girişi sırasında "eylem zararlıdır" mesajı aldım?[kaynağı değiştir]

Merhaba, Bugün Vikipedi'ye üye oldum. Bilgi girişi yapmak istedigim de aşağıdaki uyarıyı aldım. Nasıl düzeltebileceğimi bilemedim, yardımcı olursanız cok sevinirim. Değiştirme yapmadım bastan bir giriş yapmaktı niyetim.

Uyarı: Bu eylem otomatikman zararlı olarak tanımlanmıştır. Yapıcı olmayan değişiklikler hızlıca geri döndürülecektir, ve çok kötü ya da tekrar eden yapıcı olmayan değişiklikler hesabınızın ya da IP adresinizin engellenmesiyle sonuçlanacaktır. Eğer bu değişikliğin yapıcı olduğuna inanıyorsanız, onaylamak için tekrar Gönder'e basabilirsiniz. Eyleminizin eşleştiği suistimal kuralının kısa bir açıklaması: Viki kodu içermeyen yeni madde

Simdiden tesekkur ederim, Bu imzasız yazı Teknikdestek (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar. Öncelikle Vikipedi'ye katkıda bulunma çabalarınızdan dolayı teşekkür eder, memnun olduğumu belirtmek isterim. Bu uyarıyı almanızın başlıca sebeplerinden birisi hiçbir viki kodu kullanmadan oluşturduğunuz madde olması olabilir. Bu sebeple açacağınız maddeye benzer sayfaları inceleyerek onlara benzer bir sayfa oluşturmaya çalışmanız durumunda bu hatayı almayacağınızı düşünüyorum. Herhangi bir sorunuz olursa veya sorun yaşarsanız aynı şekilde ve hiç çekinmeden bana ulaşabilirsiniz. Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar dilerim. Nazif İLBEK 15:41, 18 Ekim 2011 (UTC)

Teşekkür ederim, 2. soru[kaynağı değiştir]

Dün sorduğum bir soruya vermis olduğunuz yanıt sayesinde sayfamı deneme tahtasında oluşturdum sağolun. Yalnız şimdi de nasıl asıl ortama aktaracağımı bilmiyorum. Herhalde benim işim buraya kadar bundan sonrasını editörler yapıyor değil mi? Çok teşekkürler,




Hayır, herkes gibi siz de Vikipedi'de yeni bir madde başlatabilirsiniz. Açmak istediğiniz maddeyi aratın, eğer yoksa zaten size bu maddeyi siz oluşturun diye bir bağlantı gözükecektir. O bağlantıyı takip ederek Vikipedi'ye katkıda bulunabilirsiniz. Çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim. Nazif İLBEK 09:48, 20 Ekim 2011 (UTC)



Viki Kodu Nedir?

Tam olarak neyi kasdediyor aynı hatayı bende alıyorum Teknikdestek 16:49, 19 Ekim 2011 (UTC)teknikdestek