Kullanıcı mesaj:Tanselturna

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Nükleer Başlıklı Kız[kaynağı değiştir]

Omer bey merhabalar ben Nükleer Başlıklı Kız grubunun gitaristi Tansel Turna. Grubumuzun viki sayfasini guncelledim fakat guncellenmedi. Vikipedia`yi tam bilmedigimden sanirim sizin onaylamaniz gerekiyormus. Yardimci olabilirseniz cok sevinirim, iyi gunler

Merhaba madde telif hakkı ihlali içermekte. Maddeyi tekrar kaynak göstererek kendi cümlelerinizle yazın. Aynı zamanda madde vikpedi standartlarında değil. İlgili sayfalar: Vikipedi:Telif hakları, Vikipedi:Biçem el kitabı. Kolay gelsin. --Ömer Berkaymesaj 15:59, 11 Mart 2015 (UTC)
Tekrar merhaba, telif hakki ihlali nasil iceriyo anlamadim. Grup zaten bizim grubumuz. Hangi kisim telif haklarina giriyo bilemiyorum. Ayrica maddeyi kendi cumlelerinizle yazin demissiniz ama o yazi zaten bana ait. Internet sitemizde de resmi facebook sayfamizda da yaziyi yazan zaten benim. Ayni yaziyi eksik ve yanlis olan wiki sayfamiza da koydum. Bana tam olarak hangi noktalarin yanlis oldugunu soylerseniz o sekilde duzeltiyim yada siz sayfayi bizim facebook sayfamizdan guncelleyin. Tekrar tesekkur ederim, iyi calismalar.
Eğer kaynakta gösterilen kişi siz iseniz bunu tartışma sayfasında veya değişiklik özetinde belirtin. Bu gelecekte olabilecek karışıklıkları önler. Önceden yazmış olduğunuz yazıyı yukarıda belirttiğim Biçem el kitabına göre tekrar düzenleyebilirsiniz. --Ömer Berkaymesaj 13:40, 13 Mart 2015 (UTC)