Kullanıcı mesaj:Tamgalar

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Orkun Alfabesi[kaynağı değiştir]

İyi akşamlar, Bugün Orkun alfabesi maddesine kendi hazırladığım PDF dosyayı ekledim. Açıklayıcı olması için. Kaldırılmış sanırım. Daha düzenli halde eklemek istiyorum. Konu hakkında yardımcı olur musunuz?Bu imzasız yazı Tamgalar (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Merhaba, yapıtı [1]- WikiKaynak'a yükeyip sayfadan buraya bağlantı vermek gerekir. Ancak öncelikle telif konusunu halletmelisiniz. Yayın sahibi tamgalar.com'da lisans bilgisi var mı? Telif hakkı olan materyali buraya yüklemek mümkün değildir.--Kafkasmurat- 20:34, 2 Ocak 2015 (UTC)
  • İlginiz için teşekkürler. Yayını biz hazırladık ve wikipedia üzerindeki benzer dosyaların lisanslama yöntemi ile sunmaya gayret ettim. WikiKaynak'a da yüklemesini gerçekleştiriyorum.
  • Kullanıcı:Tamgalar, sorunu hallettiniz mi, Vikikaynak'ta çalışmayı aradım ancak bulamadım. Yüklediğiniz ve telifi kaynaklandırdığınız zaman haberleşelim.--Kafkasmurat- 16:52, 3 Ocak 2015 (UTC)

Wikikaynak'ta sadece resim yükleme bölümünü bulabildim. Sanırım benim gözlem eksikliğim. Bu sırada wikipedia'da dosyanın olduğu sayfada bir uyarı gördüm. Bir e-posta adresi paylaşılmış ve gerekli telif hakkı bildirimini yapmam istenmiş, ilgili adrese ulaşacağım öncelikle, şimdi. Sonrasında wikikaynak ile ilgili çalışmayı tekrarlayacağım. İlginiz için teşekkürler. Sorunda çözüme yaklaşınca tekrar rahatsız ederim.

Uyarıdaki e-posta ile iletişime geçtim ve sitemiz üzerinden dağıtımıyla ilgili gerekli uyarı mesajını da ekledim http://www.tamgalar.com/#/ adresinden gözlemleyebilirsiniz. Sonraki aşama hakkında yardımınızı alabilir miyim?

Merhaba Topluluğa ve Commons'takilere sordum. Cevap alalım, öyle hareket edelim. Silinmesi için etiketlenmiş, kaldırılsın maddeye ekleriz.--Kafkasmurat- 09:52, 8 Ocak 2015 (UTC)

Commons İzni[kaynağı değiştir]

permissions-commons@wikimedia.org adresine
I hereby affirm that CHOOSE ONE: [I, (name here), am] OR [I represent (copyright holder's name), ] the creator and/or sole owner of the exclusive copyright of CHOOSE ONE: [URLs of the content] OR [attached images/text].
I agree to publish the above-mentioned content under the free license: Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International. (THIS IS THE STANDARD CHOICE; YOU MAY CHOOSE ANOTHER ACCEPTABLE FREE LICENSE, IF YOU WISH TO)
I acknowledge that by doing so I grant anyone the right to use the work in a commercial product or otherwise, and to modify it according to their needs, provided that they abide by the terms of the license and any other applicable laws.
I am aware that this agreement is not limited to Wikipedia or related sites.
I am aware that I always retain copyright of my work, and retain the right to be attributed in accordance with the license chosen. Modifications others make to the work will not be claimed to have been made by me.
I acknowledge that I cannot withdraw this agreement, and that the content may or may not be kept permanently on a Wikimedia project.
[Sender's name]
[Sender's authority (If applicable. E.g. "Copyright holder", "Director", "Appointed representative of", etc.)]
[Date]

Şu metni doldurup gönderiniz. --Kafkasmurat- 09:54, 8 Ocak 2015 (UTC)

İlginiz ve ayırdığınız zaman için gerçekten çok teşekkür ederim sayın Kafkasmurat, ilgili metni 5 Ocak tarihinde gönderdim. Ekli dosya olarak yapıtı ve site bağlantıları, Google Books bağlatıları da dahil olmak üzere tüm notları ekledim.

İşaretleyen arkadaşı uyardım, ancak silinmiş. Site İngilizce değil diyor. Siz buradan yükleyin, tamamen kendi çalışmam diye işaretleyin. Olmazsa bir Wikikitap oluşturursunuz. Böylelikle her zaman herkes rahatça faydalanır.--Kafkasmurat- 13:44, 12 Ocak 2015 (UTC)

Dosyayı verdiğiniz bağlantıdan yükledim. https://tr.wikipedia.org/wiki/Dosya:Gok-Turk_Alfabesi.pdf Ayrıca önerdiğiniz şekilde Wikikitap olarak da hazırlayacağım. Sanırım işleyişi ve süreci farklı bir proje ama çok daha güzel bir sunum olabilir. Tekrar teşekkür ederim Kafkasmurat, farklı önerileriniz ya da yönlendirmeleriniz olursa sevinirim.

Bağlantı olarak ekledim. Ancak .pdf dosyalar türlü sıkıntılar getiriyor. Şöyle bir Vikikitap yapmanızı öneririm. Rusça öğretimi gibi kitaplardan örnek alabilirsiniz. Böylelikle isteyen herkes eserinize format sıkıntısı olmadan ulaşabilir.--Kafkasmurat- 18:33, 12 Ocak 2015 (UTC)

Selam,

Türkiye'deki yangın maddelerini geliştirmeyi amaçlayan Vikiproje Türkiye Yangınları'na davetlisiniz. Daveti kabul ederseniz kullanıcı adınızı Katılımcılar listesine eklemeyi ve kullanıcı sayfanıza {{Kullanıcı VP Türkiye yangınları}} şablonunu eklemeyi unutmayın.

Daha fazla soru veya destek için Vikiproje Türkiye Yangınları Koordinasyon Merkezi'ne veya mesaj sayfama beklerim. Mustafa MVC

Selam,

Türkiye'deki yangın maddelerini geliştirmeyi amaçlayan Vikiproje Türkiye Yangınları'na davetlisiniz. Daveti kabul ederseniz kullanıcı adınızı Katılımcılar listesine eklemeyi ve kullanıcı sayfanıza {{Kullanıcı VP Türkiye yangınları}} şablonunu eklemeyi unutmayın.

Daha fazla soru veya destek için Vikiproje Türkiye Yangınları Koordinasyon Merkezi'ne veya mesaj sayfama beklerim. Mustafa MVC