Kullanıcı mesaj:Sokullu-Ulus

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldiniz Sokullu-Ulus![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Herkesin katkıda bulunabildiği özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz !

Burası, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla, 250'den fazla dilde oluşturulmaya çalışılan özgür ansiklopedi Vikipedi'nin Türkçe sürümüdür. Burada, yazar kadrosu gibi kavramlar yoktur; sizin de içinde bulunduğunuz Vikipedi kullanıcıları, yani Vikipedi'den yararlanan herkes, Vikipedi'nin yazarıdır.

Beş temel ilke üzerinde şekillenen bu projeye katkıda bulunmadan önce, Vikipedi'nin politikalarının özetlerini okumanızı öneririz. Ayrıca Vikipedi'nin işleyişi ve içeriğiyle ilgili bilgileri yardım bölümünden alabilirsiniz. Vikipedi hakkındaki sorularınızı Danışma Masası'na iletebilirsiniz. Denemelerinizi Deneme Tahtası'nda yapabilirsiniz.

Küçük bir hatırlatma: Ansiklopedi maddeleri hariç olmak üzere, tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, (~~~~) işaretlerini koyarak ya da bu satırın devamındaki yeşil el işaretinin gösterdiği tuşların soldan onuncu sekmesini tıklayarak imza atmayı unutmayınız.

Unutmayın; burası, okuyucuların katkısıyla gelişen özgür ansiklopedi Vikipedi ve siz de buranın bir yazarısınız. Vikipedi'ye katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin. İyi Vikilemeler... --Vikipedist 22:58, 4 Haziran 2008 (UTC)


Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Vous ne parlez pas turc ? Cliquez ici.
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
中文: 你不会说土耳其语吗?点击这里
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   Другие языки   其他語言


Zorunlu açıklama[kaynağı değiştir]

  • Sayın Kullanıcı; Bugünlerde Özgür ansiklopedi Vikipedi; üretmekten aciz, tüketip yakmayı, yıkmayı marifet sayan insanların saldırılarına maruz kalmaktadır. Korumak için hepimiz elbirliğiyle çabalıyoruz. Yine de gözümüzden kaçan vandalizme karşı; Mesaj sayfanıza Kibele, Mach, Levent Abi, Noumenon vb. gibi sahte imzalarla bırakılacak mesajlara, gerçekliğinden emin olmadan inanmamanızı, bu tür saldırıları hemen hizmetlilerden birine bildirmenizi, vandalizme aldırmadan olumlu katkılarda bulunmayı sürdürmenizi rica eder, iyi çalışmalar dilerim. Levent Abi İleti 18:54, 5 Haziran 2008 (UTC)


Yeni madde eklerken buradan yararlanmanızı öneriyorum. Biyografileri bu şekilde hazırlamaktayız. Dİlerseniz benim hazırladığım 500'ün üstündeki biyografilere de gözatabilirsiniz. Levent Abi ileti 19:52, 21 Haziran 2008 (UTC)

Resim yükleme uyarısı[kaynağı değiştir]

RESİM YÜKLEME UYARISI!

Lisans (telif) ve/veya kaynak bilgisi eksik veya yanlış resim(ler) yüklediniz!. Vikipedi olarak telif haklarına en üst seviyede önem vermekteyiz. Vikipedide kullanılabilecek bir lisans ve kaynak bilgisine sahip olmayan ya da bu bilgileri yanlış girilmiş olan resimler silinmektedir. Yüklemiş olduğunuz resmin ya da resimlerin lisans ve kaynak bilgileri vikipedi telif hakları kurallarına uygun ise lütfen bu bilgileri ekleyiniz ya da değiştiriniz. Aksi taktirde yüklediğiniz resim(ler) silinecektir.

Daha detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantılardan bilgi edinebilir ya da bu konuda deneyimli bir kullanıcıya veya medya inceleme timi üyelerine danışabilirsiniz:

Resim Kullanım Politikası - Resim Telif Etiketleri - Telif Hakları (genel) - Telif hakları (SSS) - GNU Özgür Belgeleme Lisansı

--Manco Capac 08:26, 23 Haziran 2008 (UTC)

İmza kullanımı[kaynağı değiştir]

Merhaba, açtığımız maddelerin sonuna imza atmıyoruz. VP:İMZA sayfasında imza kullanımı ile ilgili bilgileri bulabilirsiniz. Teşekkürler. --Manco Capac 14:04, 24 Temmuz 2008 (UTC)

Maddelerdeki etiketler[kaynağı değiştir]

Lütfen burada yaptığınız gibi maddelerdeki etiketleri maddede yapılması gereken düzenlemeleri yapmadan gerekçesiz olarak çıkarmayınız. Anlayışınız için teşekkürler. --Manco Capac 06:18, 25 Temmuz 2008 (UTC)