Kullanıcı mesaj:SkyJade

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi


Ahmed Hulusi başlığı ile ilgili[kaynağı değiştir]

Merhaba, Ahmed Hulusi sayfasındaki üstteki iki uyarının kalkması için önereceğiniz değişiklikleri söylerseneniz,sevinirim. Bu imzasız yazı SkyJade (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Merhabalar! Öncelikle Ahmed Hulusi maddesinde iki etiket bulunuyor; bunlardan düzenle ilgili olanını ben ekledim. Dolayısıyla ilk etiketin neye istinaden verildiğini bilmemekle beraber, sayfanın eski üslubuyla ilgili olabileceğini düşünüyorum. Gelelin {{düzenle}} etiketinin sebebine. Madde içeriğinin büyük bir çoğunluğunda [[ ]] ile verilen Vikipedi iç bağlantıları kullanılmamış; ancak kullanılması gerekiyor. Her kelimede değil tabi; ama konuyla ilgili kavramlarda kullanılmasında fayda var. Ayrıca eser isimleri ve alıntılar dışında "rahmetli, hazreti" vb. kelimeleri tarafsız bakış açısı politikası gereği kullanmıyoruz. Bu yönde değişiklikler yapıldıktan sonra ilgili etiketler de elbette kaldırılacaktır. İlginiz için teşekkür ederim, iyi çalışmalar. Utku TanrıvereMesaj 05:32, 2 Kasım 2011 (UTC)
  • Ha bir de bazı TAMAMI BÜYÜK HARFLE yazılmış kelimeler mevcut, onların da düzenlenmesi gerekiyor. Tekrar belirtmek istiyorum ki madde içeriğinin "tarafsızlaştırılması" gerekiyor. Yani bir müslümanın veya başka bir dine inanan birisinin değil; sadece ve sadece bir "insanın" kaleminden çıkmış olmalı içerik. Diğer yandan tartışma sayfaları ve mesaj yazımlarınızın sonunda (maddelerde değil) ~~~~ kullanarak imza atmanız gerekiyor. Tekrar teşekkür eder ve iyi çalışmalar dilerim. Utku TanrıvereMesaj 05:36, 2 Kasım 2011 (UTC)
  • Hızla çalışmaya koyuldunuz. Tebrik ve teşekkür ederim. Utku TanrıvereMesaj 06:15, 2 Kasım 2011 (UTC)

Yardımınız için teşekkür ederim... SkyJade 06:18, 2 Kasım 2011 (UTC)

  • Rica ederim, keşke şimdilik daha fazlası da gelebilse elimden. İyi çalışmalar. Utku TanrıvereMesaj 06:19, 2 Kasım 2011 (UTC)