Kullanıcı mesaj:Salihgonca

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba. Bana mesaj sayfamdan ulaşabilirsiniz. Sormak istediklerinizi oradan sorabilirsiniz.--RapsarEfendim? 20:52, 10 Ocak 2012 (UTC)

değişiklik[kaynağı değiştir]

Rapsar merhaba,

Bir konuyu danışmak istiyorum, mesela dün çevik bir kısmında aldığı madalyaları eklemiştim ama reddedilmiş bunun nedeni nedir ? nasıl yapmamız gerekiyorBu imzasız yazı Salihgonca (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba. Eklediğiniz içerikle birlikte madde şu şekli aldı. Bu şekil ansiklopedik düzene uygun değil gördüğünüz gibi. Hepimiz ilk başladığımızda böyle hata yapıyorduk. Hata yapa yapa doğrusunu öğreneceğiz. İçerik eklemeden önce size tavsiyem burada biraz zaman geçirmeniz, seçkin maddeleri inceleyip yazım ve düzen hakkında biraz fikir sahibi olmanız, sonra da ufak düzeltmeler yapmanızdır naçizane. Zaten birkaç güne ister istemez tecrübe kazanır ve içerik eklemeye, hatta yeni maddeler oluşturmaya başlarsınız. Ek olarak attığınız mesajların sonuna imza eklemeyi unutmayınız ki size geri dönüş kolay olsun :) Bu arada Nişantaşı Anadolu maddesine katkı yaptığınızı da gördüm. Bu okuldan mı mezunsunuz? (cevap vermek zorunda değilsiniz elbet :) İyi çalışmalar.--RapsarEfendim? 11:06, 11 Ocak 2012 (UTC)

Merhabalar, tavsiyeleriniz için teşekkürler, belirttiğiniz konulara dikkat edeceğim. Evet Nişantaşı Anadolu Lisesi Mezunuyum (2003)

salih goncaBu imzasız yazı Salihgonca (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Mesajlarınızı benim mesaj sayfama atabilirseniz daha iyi olacak. Bir de imza nasıl atılır onu söylememişim :) Bu yazdığımız kısmın hemen üstünde birtakım butonlar var. Kalın yazmak, italik yazmak vs. Orada imzaya benzer bir şekil var. Mesajın sonunda ona tıklarsanız --~~~~ eklenecek otomatik olarak. Bunu elle de ekleyebilirsiniz. Sonra da bu mesajımın sonunda olduğu gibi imza atılmış olacak :)--RapsarEfendim? 13:08, 11 Ocak 2012 (UTC)