Kullanıcı mesaj:Ruzgar/Tasarım

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

logo çok hoş, teşekkür ederim--LandSCape 01:10, 29 Mayıs 2006 (UTC)

Evet soyu tükenmiş İstanbul lalesi. Ruzgarmesaj 01:13, 29 Mayıs 2006 (UTC)

  • Hoş olmuş, tebrikler. Özellikle açık kahve tonlar güzel uymuş. Belki kategori ikonlarını da bu tonlara ve tarza çevirmeliyiz? Sanki yukarı kısımdan biraz ayrı duruyorlar böyle. Bir de hemen girişte bir yöneticiler butonu olmaması kanısındayım. Özgür vurgusunu öne çıkardığımız için yanlış anlaşılabilir. Kurallar yer alsın yeter. Çünkü yönetici fikri zaten çok yanlış anlaşılıyor ve hatta bu nedenle bu sözcüğü değiştirmeyi düşünmüştük (hâlâ düşünüyoruz belki değiştirebiliriz). Tebrikler, teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon 05:10, 29 Mayıs 2006 (UTC)


  • Türkçe Vikipedi için İstanbul lalesi fikri gerçekten çok hoş, elinize sağlık. Ama sanki aynı hoşluk Kültür, Teknoloji ve diğer başlıkları ifade eden resimler için tam sağlanamamış. Eminim bunun içinde Türkçe Vikipediye yaraşacak "bizden" temalar seçilir. Mesala Coğrafya tarih için o dünya resmi yerine pekala Piri Reis'in haritası seçilebilir, çok da güzel olur. Yine diğer başlıklar içinde bu neviden seçimler yapılabilir. Tekrar elinize sağlık.
  • Çok hoş olmuş ellerinize sağlık. Başarılar --Jatha 19:12, 30 Mayıs 2006 (UTC)
  • Sayfaya bir ara tartışılan tarihte bugün/hafta bölümü eklerdeniz iyi olur. --Absarileti 12:07, 31 Mayıs 2006 (UTC)

Yerli logo bulmak çok zor. Belki coğrafya ikonunun yerine piri reis haritası koyabiliriz ama diğerlerine uyacak logo nerdeyse yok gibi. Bu arada ben tarihte bugün veya haftanın resimleri gibi bölümler ekleyebilirim ancak burda iki sorun karşımıza çıkıyor.

  1. Eğer ana sayfada üç tane madde duracaksa, tarihte bugün ve haftanın resimleri gibi bölümleri nereye koyacağız.
  2. Bir tane madde koyalım, diğer iki madde yerine de tarihte bugün ve haftanın resimleri gibi bölümler koyalım diyorsanız bu bölümleri devamlı güncel tutacak aktif kullanıcımız var mı?

Ruzgarmesaj 18:39, 31 Mayıs 2006 (UTC)

  • Aslında bunlar Vikipedi:Köy çeşmesinde tartışılmıştı. İstersen fikirleri orada tekrar tartışmaya açabilirsin. Şimdilik bir tarih bugün/bu hafta benzeri bir kutucuk, günün maddesi 3lüsünün ikiye ayrılması (oylama ile seçilecek 1 örnek madde, 2 geliştirilecek nitelikli madde) ve bir adet otomatik güncellencek günün resmi (bunun teknik kısmı pek aydınlık değil ondan durumu biraz belirsiz) düşünülmüş, genelce onaylanmış fikirler. Tasarımda nerede ve nasıl yer alacaklar? Bu biraz tasarımcıya kalmış. Koymak zorunda değilsin zaten, sadece bunlar tartışılıyor ve yeni bir tasarımda yer verelim diyoruz. - Noumenon 18:43, 31 Mayıs 2006 (UTC)
  • Aslında kategori şablonu fena değil. Belki sembollerin değişmesi daha düzenli bir görüntü sağlayabilir. Şahsen fr:Accueil'in kategori ikonlarını seviyorum. Ayrıca şu anki kategorilerin ikonlarındaki rengi değiştirip üst banner'e uyacak şekilde kahve tonlara bürümek ve belirli bir oranda küçültmek de işe yarayabilir. - Noumenon 20:59, 1 Haziran 2006 (UTC)

Telif Sorunu[kaynağı değiştir]

Arkadaşlar burda kullandığım laleli Vikipedi logosunu bir arkadaşım yapmıştı. Ancak orda kullanılan lale resmini arkadaşım bir kitap kapağından almış. Yani ordaki lalenin telif sorunu var. Bundan dolayı logoyu kaldırmayı düşünüyorum. Eğer sizin yaptığınız logolar varsa belki onları koyabiliriz.

Logosuz Tasarımlar:

Sayfamda kullanmayı düşündüğüm ikonlar:

Ruzgarmesaj 18:58, 3 Haziran 2006 (UTC)