İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Pragdon/2017 (Mart) Mesaj Arşivi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Kesişen proje[kaynağı değiştir]

Bu ayın kesişen projesi olan VikiProje Sovyetler Birliği Mart 2017 İşbirliği Projesi kapsamında kadın sovyet yönetmenleri açma planım var, bu kapsamda bu ayın sinema projesine de dahil olacağım @Pragdon. --Ahmet Turhan (mesaj) 13:09, 1 Mart 2017 (UTC)

  • Merhaba @Ahmet Turhan, kesişmemiz hoş oldu. Bu sayede daha yoğun katılım sağlarız diye umut ediyorum. :) --Pragdonmesaj 14:02, 1 Mart 2017 (UTC)

İstanbul Kırmızısı[kaynağı değiştir]

Selaaam, izledin mi? Kingbjelica (mesaj) 19:34, 3 Mart 2017 (UTC)

Selamlar @Kingbjelica :), bir Ferzan manyağı olarak maalesef daha izleme şansım olmadı. Bir süredir seyahat halindeyim. Bir aksilik olmazsa Pazartesi Ankara'ya dönüp 8 Mart'taki vikimaraton sonrası da ilk işim filme gitmek olacak. Siz izleyen şanslılardan mısınız? :) --Pragdonmesaj 19:38, 3 Mart 2017 (UTC)
Evet.. Yeni bir Ferzan manyağı daha doğdu... Uzun süredir vizyona girmesini bekliyodum.. Bir İstanbul aşığı olarak muhteşemdi diyebilirim... Ayrıca Vikimaraton'da başarılar dilerim. Kendine iyi bak. --Kingbjelica (mesaj) 19:46, 3 Mart 2017 (UTC)
Aramıza hoş geldin diyeyim o zaman @Kingbjelica :). Bende uzun süredir bekliyordum, kitabı okuyunca kesin filmini yapacak dedim ve yanıltmadı :) İyi dileklerin için de teşekkürler 8 martta yolun Ankara'ya düşerse bekleriz. Sen de kendine iyi bak. İyi çalışmalar. --Pragdonmesaj 19:54, 3 Mart 2017 (UTC)

Değerlendirme[kaynağı değiştir]

Sayın Pragdon, bildiğimiz üzere etkinlik bitti, değerlendirme yaptık ancak ilerleme kaydedilmeyen maddeler için daha ne kadar bekleyeceğiz? Etiketi geri koyuyorum HS için verilen gerekçeyi ortadan kaldırırsanız etiketi kaldırabilirsiniz. Vikipedi:Telif hakları gereği hızlı olmamız gerekmektedir. Önceliğinizi etiket konulan maddeye verip telifli içeriği özgün bir biçimde yazarsanız mutluluk duyarım. Saygılarımla... --Cenk (mesaj) 10:01, 9 Mart 2017 (UTC)

Merhaba Cenk hocam, HS etiketi için daha erken. Başak hanım ve sayın hizmetlimiz Sakhalinio ile birlikte koordineli bir şekilde ilerliyoruz. Maddeleri açan kişiler daha orta okul çocukları oldukları ve Ankara ücra bir köyünden gelip ilk defa vikipediyle tanışmalarından kaynaklı açılan maddeler bir hayli sıkıntılı. Ancak diğerlerinde farkettiyseniz, dün geceden itibaren Başak hocayla birlikte maddeleri teker teker elden geçirmeye başladık. Sayın Sakhalinio'nun KD etiketini koymasındaki sebep ise diğer kullancılarımızın da bu düzenleme ve kaynaklandırma çalışmasına destek vermenizi sağlamak. Toplamda 21 madde açıldı. bu 21 maddeyi baştan düzenleyip kaynaklandırmak da ha deyince olacak bir iş değil maalesef. Telifli içerik olan maddelere HS yerine telif şablonu koyarsak önceliği ona veririz. Bu konuda sizin de desteğinizi bekliyoruz. Amacımız Vikipedi'ye yeni maddeler kazandırmak. İyi çalışmalar. --Pragdonmesaj 10:08, 9 Mart 2017 (UTC)
Şu maddelerin bir listesi mevcut mu Pragdon? chansey Mesaj 10:21, 9 Mart 2017 (UTC)
Kullanıcı:Cenk Çetin/Deneme tahtası Tüm maddeler burada sayın Chansey ilgilenmek isterseniz buyurun. --Cenk (mesaj) 10:25, 9 Mart 2017 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Fuck me 31, siz bildirim yaptıktan 0:06:09 saat sonra Vito Genovese tarafından engellendi. Engel açıklaması:#9-Uygun olmayan kullanıcı adı: +Vandalizm Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 10:47, 9 Mart 2017 (UTC)

Selaam, çok meşgulsün farkındayım ama boş vakitlerinde ilgini çekecektir diye düşünüyorum.--Kingbjelica (mesaj) 08:54, 16 Mart 2017 (UTC)

Selamlar @Kingbjelica, bunu görmemiştim. Bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim. En kısa sürede muhakkak el atacağım. :) --Pragdonmesaj 09:17, 16 Mart 2017 (UTC)

Merhaba Pragdon. bir şey soracaktım, Gecce.com isimli bu site güvenilir bir kaynak mıdır emin olamıyorum ama bazı maddelerde kaynak olarak gösteren kullanıcılar var. ~ HastaLaVi2 (mesaj) 17:33, 19 Mart 2017 (UTC)

Merhaba @HastaLaVi2, Çok hayati, önemli şeylerin kaynağı dışında kullanılabilir sanırım. Künyesine baktım ama tanıdık isme rastlayamadım. Ama 17 yıldır yayın yapıyorlarmış. Bir şekilde kendilerini kabul ettirmişler. -- Pragdonmesaj 17:37, 19 Mart 2017 (UTC)