Kullanıcı mesaj:Pragdon/2016 (Ekim) Mesaj Arşivi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Söslslsl, siz bildirim yaptıktan 12:32:52 saat sonra Superyetkin tarafından engellendi. Engel açıklaması:#9-Uygun olmayan kullanıcı adı Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 10:33, 1 Ekim 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Haylazmusicofficial, siz bildirim yaptıktan 1:14:57 saat sonra Superyetkin tarafından engellendi. Engel açıklaması:#9-Uygun olmayan kullanıcı adı Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 10:34, 1 Ekim 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Ferhat Göçer, siz bildirim yaptıktan 22:39:16 saat sonra HakanIST tarafından engellendi. Engel açıklaması:#9-Uygun olmayan kullanıcı adı Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 20:39, 1 Ekim 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Ahmet.Sezgin, siz bildirim yaptıktan 1 day, 19:04:30 saat sonra Vikiçizer tarafından engellendi. Engel açıklaması:#5-Vandalizm Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 17:52, 2 Ekim 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği davet[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği Daveti
İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin, iş bölümü ve hedefler kısmına yapmayı düşündüğü katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edin. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkıda bulunun. İşbirliği projesinde pek çok ödül sizi beklemekte.

Ayrıca çalışılan maddeleri ve düzenlenmesi gereken maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

Bugün tamamladığım projeye sıcağı sıcağına davetlisiniz :) Katkılarınızı bekliyorum. --Ahmet Turhan (mesaj) 00:59, 8 Ekim 2016 (UTC)

Uluslararası Antalya Film Festivali[kaynağı değiştir]

Selamlar. Öncelikte 53. Uluslararası Antalya Film Festivali adlı maddeyi başlattığınız için teşekkür ediyor, festivalde ödül alanlar hakkında bir soru sormak istiyorum. Kırmızı iç bağlantısı bol bulunan Antalya Film Festivali maddelerindeki kırmızı iç bağlantıları onarmak, maddelerin bilgi oranını arttırmak maksadı ile favori tiyatro, dizi ve sinema oyuncularının maddelerini başlatmak istiyorum. Kayda değerlik kıstasları ve kaynaklar hakkında tecrübesiz olduğum için (1 maddem bu yüzden silindi) sizden yardım talep ediyorum. Mesaj yoluyla beni bilgilendirirseniz sevinirim. --Ryan O'Reily (mesaj) 13:57, 13 Ekim 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Dudullu kurye, siz bildirim yaptıktan 1:51:04 saat sonra Superyetkin tarafından engellendi. Engel açıklaması:#9-Uygun olmayan kullanıcı adı Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 16:12, 13 Ekim 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Vikiproje:Sovyetler Birliği/İşbirliği Projesi'ndeki katkılarınız için teşekkürler. Eklediğiniz maddelere "önem" ve "sınıf" atamayı sanırım unutmuşsunuz. Şablon kodunda yer alan önem yerine konu dahilindeki önemi belirtmek için "az", "orta", "çok" ,"en" ifadelerini; "sınıf" yerine ise "taslak", "başlangıç, "C", "B" gibi ifadeleri ekleyebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Ahmet Turhan (mesaj) 07:11, 14 Ekim 2016 (UTC)

Haydi Ekim 2016 İşbirliğine![kaynağı değiştir]


VikiProje Siyaset Ayın İşbirliği
İyi günler, iyi Vikiler.
VikiProje Siyaset bünyesinde Ekim 2016 iş birliği projesi "Kamboçya Krallığı, Demokratik Kampuçya ve Kampuçya Halk Cumhuriyeti ile ilgili maddeler ve Kamboçya kategorisine yeni alt kategoriler oluşturmak" olarak belirlenmiştir.

Kamboçya ile ilgili bilgiler Türkçe Vikipedi'de sınırlı seviyede. Kamboçya'ya dair tarihi, politik, kültürel, coğrafi vb. konulara dair birçok madde oluşturulmayı beklemekte. Kamboçya kategorisine yeni alt kategoriler oluşturmak suretiyle ansiklopedimize katkıyı hedefliyoruz. Bu kapsam İngilizce kategori sayfası yardımcı olabilir. Katılımlarınızı bekliyorum.

Daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN. --Ahmet Turhan (mesaj) 07:15, 14 Ekim 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Dürülülü Hebelüp..., siz bildirim yaptıktan 7:57:15 saat sonra Vikiçizer tarafından engellendi. Engel açıklaması:#5-Vandalizm Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 11:12, 14 Ekim 2016 (UTC)


KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Hebelübü Hübülüp..., siz bildirim yaptıktan 0:35:47 saat sonra Superyetkin tarafından engellendi. Engel açıklaması:#5-Vandalizm Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 17:43, 15 Ekim 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. BurHan x5, siz bildirim yaptıktan -1 day, 23:59:55 saat sonra Sabri76 tarafından engellendi. Engel açıklaması:#5-Vandalizm Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 10:41, 16 Ekim 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Rapzar, siz bildirim yaptıktan 0:03:54 saat sonra HakanIST tarafından engellendi. Engel açıklaması:#13-Uygunsuz kukla kullanımı Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 10:58, 16 Ekim 2016 (UTC)

VikiProje Siyaset - Ekim 2016 işbirliği projesi devam ediyor[kaynağı değiştir]

Merhabalar.

VikiProje Siyaset kapsamında gerçekleştirilen Ekim 2016 - Kamboçya Krallığı, Demokratik Kampuçya ve Kampuçya Halk Cumhuriyeti ile ilgili maddeler ve Kamboçya kategorisine yeni alt kategoriler oluşturmak projesi halen devam etmekte. İşbirliği projesine ait konulardaki eksiklerin planlı bir şekilde giderilme hedefi halen devam etmekte. Proje Kamboçya'a dair tarihi, politik, kültürel, coğrafi vb. konuları kapsamaktadır. Madde ve kategori açmakta bir sınır veya kota yoktur. Proje sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır.

İşbirliği projesi için tıklayın. Halen açılmayı bekleyen birçok madde bulunmakta. Proje bitiş tarihi olan 31 Ekim 2016 tarihine kadar katkılarınızı bekliyoruz.

Not: Bu mesaj proje toplu mesaj listesinde ismi olan kullanıcılara yollanmaktadır.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 13:00, 17 Ekim 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği ayın görseli önerisi[kaynağı değiştir]

Merhabalar. VikiProje Sovyetler Birliği ana sayfasında yer alan ayın görseli için önerilerinize ihtiyaç duyuyoruz. Başta bir sonraki ay olan Kasım 2016 olmak üzere, gelecek aylar için Sovyetler Birliği ile ilgili ayın görseli önerilerinizi oylama sayfasına yazabilirsiniz.

Bununla birlikte proje sizin katkılarınızla geliştirilmeyi beklemekte, lütfen proje sayfasını inceleyiniz.

İyi Vikiler, bol katkılar.

Not: Bu mesaj proje toplu mesaj listesinde ismi olan kullanıcılara yollanmaktadır.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 23:05, 17 Ekim 2016 (UTC)


Merhaba Rapsar :) şurada gözden kaçırdığım başka hatam var mı kontrol edebilir misin? Bir işe kalkıştım bi an elime yüzüme bulaşıyordu :) --Pragdonmesaj 21:00, 18 Ekim 2016 (UTC)

Merhaba. Bana bir sorun gözükmedi :) Kolaylıklar dilerim.--RapsarEfendim? 21:11, 18 Ekim 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Dırışkanuri, siz bildirim yaptıktan 0:16:11 saat sonra Mskyrider tarafından engellendi. Engel açıklaması:#5-Vandalizm Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 09:05, 19 Ekim 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. BurHan x9, siz bildirim yaptıktan 0:13:59 saat sonra HakanIST tarafından engellendi. Engel açıklaması:#13-Uygunsuz kukla kullanımı Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 09:06, 19 Ekim 2016 (UTC)

Sinema Portal[kaynağı değiştir]

Merhaba, şu sinema portalı ve işbirliğini biraz canlandırmak gerek, uzun süredir atıl durumda duruyor. Özellikle iş birliği projesini canlandırıp hep birlikte sorunlu eksik olan maddeleri toparlamayı düşünüyorum ancak bu iş birliği projesi yapma konusunda tecrübesizim. Dün malum karışıklığı sayende fark ettim. Bu sebeple portalın işleri konusunda elinden gelen yardımı göstereceğini düşünüyorum :) Eve iznin olursa devam eden iş birliği projesinin sorumluları arasına yazmak isterim seni. :) --Pragdonmesaj 11:22, 19 Ekim 2016 (UTC)

Bunların hepsi çok fazla boş vakit ve uğraş gerektiriyor, o da bende yok. İş birliği projesi konusunda Rapsar yardımcı olabilir, şu anki İş birliği projesi sorumlusu o. Sebastian James ve Bilal rec ise sinema konusunda bilgili kullanıcılardır, yabancı dilleri de var. Seve seve yardımcı olacaklarını düşünüyorum. --Turgut46 15:49, 19 Ekim 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Zoroğlu, siz bildirim yaptıktan 4:21:59 saat sonra HakanIST tarafından engellendi. Engel açıklaması:#13-Uygunsuz kukla kullanımı Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 16:17, 19 Ekim 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Sokolalbayrak99, siz bildirim yaptıktan 6:28:59 saat sonra Superyetkin tarafından engellendi. Engel açıklaması:#5-Vandalizm Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 16:39, 19 Ekim 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. FaydataBilgiTeknolojileri, siz bildirim yaptıktan 3:38:37 saat sonra Superyetkin tarafından engellendi. Engel açıklaması:#9-Uygun olmayan kullanıcı adı Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 16:40, 19 Ekim 2016 (UTC)

Nasıl yükleyeceğim?[kaynağı değiştir]

Kolay gelsin Pragdon. Mesaj sayfama bıraktığınız mesaj ilgimi çekti. Tam olarak nasıl yükleyeceğim ve kategoriye nasıl ulaşacağım? Orada bir özet geçmiş. Sanırım anladım ama bir de siz özet geçerseniz. Hemen katılmayı düşünüyorum.--Locos Turcos (mesaj) 14:52, 20 Ekim 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Emek tiyatrosu, siz bildirim yaptıktan 1:18:21 saat sonra Superyetkin tarafından engellendi. Engel açıklaması:#9-Uygun olmayan kullanıcı adı Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 16:43, 20 Ekim 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. 5.47.135.197, siz bildirim yaptıktan 0:00:14 saat sonra Mskyrider tarafından engellendi. Engel açıklaması:#5-Vandalizm Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 18:36, 20 Ekim 2016 (UTC)

Bağımsız Kaynak[kaynağı değiştir]

Merhaba, Mahmut Ustaosmanoğlu maddesine eklenen silsile için bağımsız kaynak istemek peygamberler silsilesi için dini kaynak harici kaynak istemekle eş değer değil midir? İsmailağa Cemaati kendisi bu silsilenin böyle olduğuna inanıyor. Ali Haydar Ahıskavî'den şeyhlerinin postnişinliği aldıklarını ifade ediyorlar. Kuran için Kuran dışından bir kaynak getirilebilirse bu bilgi içinde cemaat dışı bir kaynak getirilebilir. Bu konudaki düşünceniz mesnetsiz ve mantıkî bir yönü yok. Ayrıca İngilizce Mahmut Ustaosmanoğlu maddesinde hiçbir kaynak belirtilmeden aynı silsileye yer verilmiştir. Tarikatın kendi kabul ettiği silsile için dışardan kaynak aramak abestir. Bu konuyu üst görevlilerden birine sormanızı rica ediyorum. --Umitk aydin (mesaj) 15:50, 21 Ekim 2016 (UTC)

Cevap Cevap Maalesef birilerinin bir şeye inanması onu ansiklopediye taşımaya yetmiyor. Doğrudur ya da yanlıştır demiyorum bakın, ansiklopediye taşımaya yetmiyor. Cemaatin biz böyle inanıyoruz ve burada da böyle yer alacak demesi ansiklopedik bir dilden uzak ve anlamsız. Kendi sitenizde bunu yapabilirsiniz ama buraya bu bilgiye ekleyemezsiniz. Zira bunu sadece bu cemaat kabul ediyor. Bunun gerçekte böyle olmadığının herkes açısından böyle kabul edildiğini kanıtlamak için de bağımsız kaynaklara gerek vardır, cemaatin "propaganda" amaçlı yarattığı kendi sitesi değil. Ayrıca Kuran ile cemaati bir tutamazsınız. Cemaat bir kurumdur bir dinin kitabı veya başvuru noktası değil. Burada herkes aynı yetkidedir. Tüm kullanıcılar aynı Politika ve yönergelere göre hareket eder. Benim yaptığım da diğer kullanıcılarında yapacağı şey de bu. Ama illa bir "üst" merci arıyorsanız konunun geçmişine bakabilirsiniz. Aynı geri alma işlemini hizmetli yetkisine sahip bir arkadaşımız da "kaynak" isteyerek yapmış. İngilizce vikipediye de gelirsek o kısım buraya bağlamıyor maalesef ingilizce vikipedi, türkçe vikipedi, rusça vikipedi vs.vs.vs. hepsinin ayrı kendine has politika ve yönergeleri vardır. Veya yapılan değişiklik diğer kullanıcıların dikkatinden kaçtı bilemem. Dediğim gibi politika ve yönergelerimiz farklı. -- Pragdonmesaj 17:31, 21 Ekim 2016 (UTC)
Cevap Cevap Ansiklopedik bilgi demek nesnel bilgi demek değildir. Ansiklopedik bilgi bir inanç veya değer yargıları hakkında bilgi verirken o inancın mensuplarının neye inandığını o inancın ne olduğunu anlatmaktır. İslam hakkında bilgi verirken Hristiyan ve Yahudilerle ortak paydayı mı gözeteceğiz yoksa İslam'ın kaidelerini mi yazacağız? Muhammed'in peygamber olmadığına milyonlar inanıyor ancak sadece kendi mensupları peygamber olduğuna inanıyor. Şimdi Muhammed'in peygamberliğini wikipedia'ya yazmak için bir gayri müslim kaynak mı gerekiyor? İsmailağa Cemaati mensupları bu silsileye inanıyor. Ansiklopediye silsileyi ekleyerek bunu demek istiyoruz. Mahmut Ustaosmanoğlu'nun şeyh olduğunu herkes mi kabul ediyor? Niçin tanıtım cümlesine şeyh yazmışsınız? Çünkü cemaati kendisini şeyh olarak kabul ediyor. Tartışma kısmına baktım ancak mantıkî bir nedeniniz yok. Siz ansiklopedik bilgi ile nesnelliği birbirine karıştırmışsınız kusura bakmayın. Cevabınız için teşekkürler. --Umitk aydin (mesaj) 21:09, 21 Ekim 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Yüriyengemi, siz bildirim yaptıktan 2 gün 21:19:08 saat sonra Vikiçizer tarafından engellendi. Engel açıklaması:#5-Vandalizm Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 10:36, 22 Ekim 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Su Soley, siz bildirim yaptıktan 1 day, 15:22:13 saat sonra Vikiçizer tarafından engellendi. Engel açıklaması:#9-Uygun olmayan kullanıcı adı Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 10:38, 22 Ekim 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği İşbiriliği Projesi[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesinde son haftaya giriyoruz. Projenin yeni başlaması vesilesiyle, Sovyetler Birliği ile ilgili konu alanlarına giren maddelerin projeye dahil edilmesine yönelik bir proje başlatılmıştı. Bu kapsamda {{VikiProje Sovyetler Birliği}} şablonu gerek Sovyetler Birliği kategorisinde yer alan maddelere, gerekse kategoride yer almayan konu ile ilişkili diğer maddelere eklenecektir. Bu yolla üzerinde çalışılacak maddelerin belirlenmesi amaçlanmaktadır. Şu an, yani 3 Haziran 2024 Pazartesi, 08.20 (UTC) itibariyle 2000 madde olan proje hedefine dair 570 (28.5%) tamamlandı. Yani daha 1430 maddeye şablon eklenmesi gerekmekte. Katkılarınızı bekliyoruz.

Bununla birlikte proje sizin katkılarınızla geliştirilmeyi beklemekte, lütfen proje sayfasını inceleyiniz.

İyi Vikiler, bol katkılar.

Not: Bu mesaj proje toplu mesaj listesinde ismi olan kullanıcılara yollanmaktadır.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 10:55, 22 Ekim 2016 (UTC)

Kullanıcı adı[kaynağı değiştir]

Merhaba, kullanıcı adımı nasıl değiştirebilirim? --Umitk aydin (mesaj) 14:01, 22 Ekim 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Biravucdolar, siz bildirim yaptıktan sonra 5 gün geçmesine rağmen engellenmediği için sayfadan çıkartıldı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 14:21, 22 Ekim 2016 (UTC)

Kaliteli ve seçkin madde adayları[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında; konu ile ilgili olan 5 madde kaliteli ve seçkin madde olmaya aday. Bu sayfada yer alan maddelere göz gezdirin, siz de görüşünüzü bildirerek eksikliklerin tamamlanmasına yardımcı olun. Detaylı bilgi için Vikipedi:Kaliteli madde nedir? ve Vikipedi:Seçkin madde nedir? sayfalarına göz atabilirsiniz.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesinde ismi olan kullanıcılara yollanmaktadır. --MediaWiki message delivery (mesaj) 15:12, 24 Ekim 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Hebelübü Hübülüp..., siz bildirim yaptıktan 16:31:02 saat sonra Superyetkin tarafından engellendi. Engel açıklaması:#5-Vandalizm Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 17:19, 25 Ekim 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Ahmettvtv, siz bildirim yaptıktan 16:00:15 saat sonra Superyetkin tarafından engellendi. Engel açıklaması:#9-Uygun olmayan kullanıcı adı Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 17:20, 25 Ekim 2016 (UTC)

Bilgiler aktarılabilir mi?[kaynağı değiştir]

Merhaba Sayın Pragdon, bende Vikipedia da bazen gezinen bazen ise katkı yapan bir masum kayıtsız kullanıcıyım; Garih ailesi maddesi gerçekten de fazla ve gereksiz bir madde, bunda hem fikiriz fakat bu madde deki bir çok bilgi Üzeyir Garih maddesine konular bölümü ile aktarılabilir mi sizce ? Teşekkürler iyi Vikiler.--78.176.191.221 20:17, 25 Ekim 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. HALK RADYO, siz bildirim yaptıktan 2:21:36 saat sonra HakanIST tarafından engellendi. Engel açıklaması:#9-Uygun olmayan kullanıcı adı Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 11:17, 26 Ekim 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Hebelübü Hübülüp 2, siz bildirim yaptıktan 1 day, 21:05:04 saat sonra Superyetkin tarafından engellendi. Engel açıklaması:#13-Uygunsuz kukla kullanımı Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 19:27, 27 Ekim 2016 (UTC)

Vikiproje Siyaset İşbirliği projesinde son 3 gün![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset kapsamında gerçekleştirilen Kamboçya ile ilgili maddeler ve Kamboçya kategorisine yeni alt kategoriler oluşturmak projesinde son 3 gün!

Kamboçya'ya dair tarihi, politik, kültürel, coğrafi vb. konuları kapsayan proje 31 Ekim 2016 günü sona eriyor. Proje sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır, projeye olan katkılarınızı gözden geçirmenin ve/veya yeni katkılar sunmanın tam zamanı!

Not: Bu mesaj proje toplu mesaj listesinde ismi olan kullanıcılara yollanmaktadır.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 10:59, 28 Ekim 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Adfadfwsss, siz bildirim yaptıktan 16:57:54 saat sonra Superyetkin tarafından engellendi. Engel açıklaması:#9-Uygun olmayan kullanıcı adı Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 12:36, 29 Ekim 2016 (UTC)