Kullanıcı mesaj:Parahat~trwiki

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba Parahat~trwiki, Türkçe bir ansiklopedi oluşturma projesi olan Vikipedi'ye hoş geldin!

Vikipedi, diğer kardeşleriyle birlikte geniş bir ailedir:

  • Bir konu hakkında ansiklopedik bilgi vermek istiyorsan Vikipedi'ye
  • Telif hakkı kaybolmuş bir eseri eklemek istiyorsan Vikikaynak'a
  • Bir terimin sözlük açıklamasını yapmak istiyorsan Vikisözlük'e
  • Bir şeyin nasıl yapıldığını tarif etmek istiyorsan Vikikitap'a
  • Özlü sözleri eklemek istiyorsan Vikisöz'e

katkıda bulunabilirsin. Kolay gelsin.

--Ruzgarmesaj 16:50, 13 Haziran 2006 (UTC)

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Vikipedi'de şablona uygun madde girmiş olmanız bu maddenin ansiklopedik olduğunu göstermez.Kayda değerlik kriterleri açıktır.Vikipedi reklam yada ticari amaçla bilgi ekleyebileceğiniz bir yer değildir.Maddenin kayda değer olduğunu kaynaklarla ortaya koymadığınız sürece madde silinir.Daha fazla bilgiyi bu sayfadan alabilirsiniz.İyi çalışmalar.--Eldarion 11:24, 25 Nisan 2008 (UTC)

Vikipedi'de kurallar çok açıktır.Burada reklam yapamazsınız.Burası bir forum veya blog değildir.Kayda değerliği ortaya koyan kaynaklar eklenmedikçe maddeniz burada yer alamaz.Lütfen tekrarlamayınız.--Eldarion 11:30, 25 Nisan 2008 (UTC)
Kurallar son derece açık.Size ilgili sayfayı gösterdim.Maddenin kayda değer olduğunu kaynaklarla ortaya koymanız gerekiyor.Özgür ansiklopedi terimini yanlış anlamışsınız.Burası herkesin her istediğini yazabileceği bir yer değildir.Vikipedi'nin ne olmadığını iyice öğrenmeniz için VP:VND sayfasını okumanızı tavsiye ederim.İngilizce'deki içerik bizi bağlamıyor.Kaldı ki gösterdiğiniz maddenin sizin eklediğiniz madde ile pek bir alakası yok.Sizinle uzun uzun tartışmak isterdim ancak yapacak daha önemli işlerim var.Tekrarlıyorum maddenin kayda değer olduğunu kaynaklarla ortaya koymadığınız sürece madde Vikipedi'de yer alamaz.--Eldarion 11:41, 25 Nisan 2008 (UTC)
Son kez tekrarlıyorum.İngilizce'deki içerik bizi bağlamıyor.Siz benimle tartışmak yerine maddenin kayda değer olduğunu ortaya koysaydınız böyle sorunlar olmayacaktı.Ben kuralları uyguluyorum sadece.--Eldarion 11:49, 25 Nisan 2008 (UTC)
Zaman sorunundan bahsediyorsunuz. Şunu bilmenizi isterim ki bu "zaman sorunu" sadece sizi etkilemiyor. Ben bir tuğla koydum. Ama bir başkası o tuğlanın üstüne bir tuğla daha koymak yerine o tuğlayı oradan tamamen kaldırmış. Bu sinirlerime dokundu açıkçası.
  • Bahsettiğiniz yazışmaları siz yazarken izlemiştim. Hizmetli arkadaşımız maddeyi silmeyi durdurmuş. Ben nasıl yardımcı olabilirim? Levent Abi ileti 12:42, 25 Nisan 2008 (UTC)
  • Kaygılarınızı anlıyorum ama ben sadece izledim, konuya dahil değilim. Benim yapacağım değişiklik, madde başlığını değiştiren arkadaşa saygısızlık olur. Aranızda maddenin silinmesi diye bir sorun kalmadığına göre, bence bu durumu o arkadaşla çözmelisiniz. Hiç bir arkadaşımızın, Vikipedi kurallarına uygun olan girişimlere olumsuz bakmayacağına inanıyorum. Örneğin bugün ben de bir hata yaptım, geri adım attım. Ama dediğim gibi konuya müdahil 3. kişi olmamı gerektirecek bir durum yok ortada. Anlayışınıza teşekkürler, iyi çalışmalar. Levent Abi ileti 12:53, 25 Nisan 2008 (UTC)
  • Olmayan bir madde açarak görüş belirttiniz. Bunu silmek zorundayım. Görüşünüzü Tartışma:Tüketici (gazete) sayfasına, ya da Köy Çeşmesi-İlginize bölümüne yazabilirsiniz. Levent Abi ileti 13:04, 25 Nisan 2008 (UTC)

Your account will be renamed[kaynağı değiştir]

10:00, 20 Mart 2015 (UTC)

00:16, 23 Nisan 2015 (UTC)