Kullanıcı mesaj:Oppo2021

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Dr. Coal tarafından 1 yıl önce Ocak 2023 başlığına

Ocak 2023[kaynağı değiştir]

Bilgi simgesi Lütfen Vikipedi sayfaları üzerinde Kişisel kimlik sayfasında yaptığınız gibi deneme değişiklikleri yapmaktan kaçının. Daha sonra düzeltme niyetiniz olsa bile bu değişiklikler uygunsuzdur ve geri alınmıştır. Yeni denemeler yapmak isterseniz, lütfen deneme tahtanızı kullanın. Teşekkürler. Dr. Coalmesaj 23.13, 12 Ocak 2023 (UTC)Yanıtla

Bilgi simgesi Merhaba Oppo2021, Vikipedi'ye hoş geldiniz ve katkılarınız için teşekkürler. Değişiklikleriniz birden fazla hesap kullanıyor olduğunuzu veya Vikipedi dışındaki kişilerle-örneğin Nulkar0000 (MesajKatkılarİstatistikler) gibi kullanıcılarla- koordine değişiklik yaptığınızı işaret etmektedir. Birden fazla hesapla ilgili politikamız genellikle buna izin vermez ve kötüye kullanımında kullanıcıların değişiklik yapması engellenebilir. Doğrudan veya başka bir kişinin yardımıyla birden fazla hesabı kullanıyorsanız, lütfen bu hesapları açıklayın. Teşekkürler.

Dr. Coalmesaj 16.39, 13 Ocak 2023 (UTC)Yanıtla

Özgeçmiş[kaynağı değiştir]

Uyarı
Uyarı
Lütfen Vikipedi'ye özgeçmişinizi eklemeyiniz. Bu durum Vikipedi'de hoş karşılanmaz ve biyografiniz silinebilir. Kayda değerlik kriterlerini sağlaması hâlinde, biyografiniz başka kullanıcılar tarafından eklenecektir. Vikipedi internet sayfanız için bir alan değil, ansiklopedidir. Vikipedi'ye eklenebilecek derecede uygun bir biyografiniz olduğunu düşünüyorsanız Otobiyografi bölümünü inceleyebilirsiniz. Tekrar hoş geldiniz, teşekkürler.
Dr. Coalmesaj 23.15, 12 Ocak 2023 (UTC)Yanıtla

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Kaynak Yıldızı
🌟🌟🌟🌟🌟 Nulkar0000 (mesaj) 01.03, 13 Ocak 2023 (UTC)Yanıtla