Kullanıcı mesaj:Nunal

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

DENEME

  • Merhaba; sanırım bir yanlış anlaşılma söz konusu: önce Yardım:Sayfa nasıl yazılır (yazarlık)‎ asyfasına madde açmaya kalkmışsınız, orası bir yardım sayfasıdır, oradaki bu tür değişiklikler geri alınabilir çok normaldir. Sonra Vikipedi:Deneme tahtası'nda kayıt yapmışsınız ki, buraya yazılanlar da otomatik olarak silinir, adı üstünde orası alıştırmalarınızı yapabileceğiniz bir sayfa. En sonra da hazırladığınız maddenin bir bölümünün neden silindiğini sormuşsunuz. Ben Birkaç saattir aktif değildim, haberim bile yok. Kullanıcı sayfamın sol menüsündeki "Kullanıcının katkıları" yazısına tıklarsanız benim böyle bir değişiklik yapmadığımı görebilirsiniz.

Sayın Ünal; bunlar olağan şeylerdir, zamanla Vikipedi kullanımına alışırsınız. Sık sık yardım sayfalarına başvurun, yine de işin içinden çıkamadığınız durumlarda, "son değişiklikler" kısmında yakın zamanda aktif gördüğünüz birinden mesaj yazarak yardım isteyebilirsiniz. Maddenize kaynak göstermenizi öneririm. Tekrar hoşgeldiniz. İyi çalışmalar. Levent Abi ileti 18:52, 3 Haziran 2008 (UTC)

Cevrî İbrahim Çelebi[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar, evet kaynak eklemişsiniz, ellerinize sağlık. Düzen konusuna gelince... Vikipedi'deki maddelerin tümünde; madde isimlerinde, başlıklarda, ve maddelerin içinde sadece ilk kelimenin ilk harfini ve özel isimlerin ilk harflerini büyük yazıyoruz. Maddenizden bir örnek: 3. CEVRÎ’NİN EDEBÎ KİŞİLİĞİ: yazmak yerine, Cevrî'nin edebi kişiliği yazmak uygundur. Başlıklarda iki nokta üst üste ve 1., 2., A-), B-) gibi numaralandırmalara da gerek yok, sistem kendi numaralandırır. Ayrıca giriş cümlesi pek yeterli gelmedi bana. Ve düzen açısından da uygunsuz girişi. Kolay gelsin.  Burak ileti 16:59, 4 Haziran 2008 (UTC)