Kullanıcı mesaj:Necatiaydogan

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Lütfen Vikipedi'ye özgeçmişinizi eklemeyiniz[kaynağı değiştir]

Lütfen özgeçmişinizi Vikipedi'ye eklemeyiniz. Bu hareket kibirlilik olarak görülür ve hızla silinir. Vikipedi ücretsiz bir web alanı sağlayıcısı değildir. Bununla birlikte, ücretsiz bir web alanı sağlayıcısını buradan bulabilirsiniz. Lütfen bundan sonra Vikipedi'ye yapıcı bir şekilde katkıda bulunun. Teşekkürler, Vikipedi'ye tekrar hoşgeldiniz.
c3mâL 10:16, 15 Ekim 2008 (UTC)

Lütfen sadece ansiklopedik bilgiler giriniz[kaynağı değiştir]

Uyarı
Uyarı
Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi, ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız:Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler! --c3mâL 10:21, 15 Ekim 2008 (UTC)


Uyarıları dikkate alın[kaynağı değiştir]

Lütfen uyarıları dikkate alınız. Vikipedi işleyişini aksatmanıza yönelik davranışlarınız için size yapılan uyarıları önemsememeniz, vandalizm olarak değerlendirilebilir ve engellenebilirsiniz. İyivikiler... homonihilis // ileti 14:23, 15 Ekim 2008 (UTC)


Uyarı
Uyarı
Kullanıcı sayfanızı veya kullanıcı mesaj sayfanızı "adını değiştir" sekmesine basarak değiştirmemeniz önemle rica olunur.

Bu işlem gerçek anlamda kullanıcı adınızı değiştirmez, sadece kullanıcı sayfanızı başka bir sayfaya yönlendirir.

Kullanıcı adınızı değiştirmek istiyorsanız bu bağlantıya gözatabilirsiniz. Sadece imzanızı değiştirmek için, sayfanın üstündeki tercihlerim sekmesini kullanabilirsiniz. Teşekkürler. --İyivikiler... homonihilis // ileti 19:59, 24 Aralık 2008 (UTC)