Kullanıcı mesaj:Nazif İLBEK/Arşiv4

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Arşiv

Arşivler

Nisan 2010 - Mart 2011
Nisan 2011 - Ağustos 2011
1-11 Eylül 2011
12-20 Eylül 2011
21 Eylül - 8 Ekim 2011
9 Ekim - 26 Kasım 2011
Aralık 2011 - Mart 2012
Nisan 2012

Güncel Mesajlar



Maddelerin incelenmesi.[kaynağı değiştir]

Merhaba Nazif İLBEK. Maddelerin incelenmesi, yapılan değişikliklerin görülüp, onaylanması hakkında sorularım olacaktı.

-Yeni açılan maddeler, neye göre, ne zaman incelenmektedir. -Yapılan değişikliklerin incelenmesi için bir sıra veya başka bir unsur var mıdır?

Açtığım ATR 42 başlığı henüz incelenmemiş. Mesela, bu başlık ne zaman incelenir veya yetkili bir kişi tarafından görülür? (Afterglow21 10:08, 12 Eylül 2011 (UTC))

Merhaba. Buradaki değişikliğiniz için teşekkürler. İki maddeyi arka arkaya açmıştım, o sebeple bir yanlışlık olmuş. Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar dilerim. Nazif İLBEK 18:57, 12 Eylül 2011 (UTC)

Rica ederim. Size de iyi çalışmalar. — Jimbo 19:00, 12 Eylül 2011 (UTC)

Maddelerin bildirilmesi.[kaynağı değiştir]

Merhaba Nazif İLBEK. Bir önceki sorumda maddelerin incelenmesi ile ilgili bir soru sormuştum. Şimdiki sorum şudur; uzun süredir inceleme bekleyen maddeleri, incelemeleri için yetkili kişilere bildirmek doğru mudur? (Afterglow21 09:38, 13 Eylül 2011 (UTC))

Armonik Sözlük başlığı[kaynağı değiştir]

kardeşim biz başlığı yazıyoruz doğru düzgün başkası gelip hakaretler yağdırıyor şunu bi hallediverin. Bokobok 12:48, 13 Eylül 2011 (UTC)

peki neden içerik siliniyor[kaynağı değiştir]

hiçbir şekilde yanlış bir şey yazmıyoruz ancak olan yine de bize oluyor Bokobok 13:23, 13 Eylül 2011 (UTC)

Kurtlar Vadisi Pusu[kaynağı değiştir]

Merhaba --Kvpusuiskender 13:26, 13 Eylül 2011 (UTC)

adil davranış gösterme[kaynağı değiştir]

o zaman hiçbir sözlük sayfasını barındırmamalısınız. Armonik Sözlük burada olmayacak ise hiçbir szölüğün bulunma hakkı yoktur. ya bütün sözlüklerin sayfaları silinmeli ya da bizim sözlüğümüzün sayfası da bulunmalı. eğer adil olduğunuzu düşünüyorsanız sizi bir kez daha düşünmeye davet ediyorum. ilginize teşekkürler.

not: inciciyseniz açık açık belirtin biz de daha yüksek yerlere danışalım. Bokobok 13:31, 13 Eylül 2011 (UTC)

slm Nazif kardeşim Reto Ziegler sayfasında küçük bi değisiklik yaptım onu onaylarmısın. AÖzdener 13:35, 13 Eylül 2011 (UTC)

hoca gol deil sadece oynadığı maçı yazdım öyle görünmüyomu ? AÖzdener 13:43, 13 Eylül 2011 (UTC)

önemli deil hepimiz insanız :) iyi günler:) AÖzdener 13:47, 13 Eylül 2011 (UTC)

Siz vikipedinin yöneticisiminiz? Bu imzasız yazı Kvpusuiskender (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Kurtlar Vadisi Pusu hakkında[kaynağı değiştir]

Ben bugün yani 13 eylül 2011 tarihinde Kurtlar Vadisi Pusu sayfasını güncelledim!Bunları onaylarmısınız! Bu imzasız yazı Kvpusuiskender (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Mehmet Topuz[kaynağı değiştir]

Mehmet Topuz sayfasında birkaç değişiklik yaptım onları onaylarmısın. AÖzdener 14:06, 13 Eylül 2011 (UTC)

teşekkür ederim. Bu imzasız yazı Özdener29 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

kvpusuiskender[kaynağı değiştir]

Nazif bey ben eskilerde sayfayı değiştirib altdaki değişiklikleri göster buttonuna basıb sonra da sayfayı kaydet buttonuna basıyordum! şimdi ise değişikleri gönder buttonu yaradılmış!bu neden böyle oldu?

bir de resimi sayfaya nasıl koyuyorlar?

ben gömülü dosya buttonuna basdıkda altdaki şey yazılıyor!

cevap istiyorum

Kvpusuiskender 15:51, 13 Eylül 2011 (UTC)kvpusuiskender

Ben vikipedi ye bildiğiniz üzre yeni katıldım ve katkı yapmak için neler yapacağımı tam anlayamadım. Ben vikipedideki makale veya madde (tam olarak neye karşılık geldiğini bilmiyorum) gibi yazılara katkıda bulunmak istiyorum. Örneğin kanıtlanabilir ve kendi dağarcığımda bulunan bir bilgi veya başka bir şeyi vikipedia ortamında paylaşmak ve ansiklopedik bilgilere katkıda bulunmak istiyorum. Bu mümkün mü? Eğer cevabınız evetse nasıl yaparım? (buna ulaşabileceğim bir linkte yeterli olabilir. sizi uzun açıklama yaptırarak yormak istemem.) Bu imzasız yazı Ekinsimsar (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

kvpusuiskender[kaynağı değiştir]

selam Ben KV Pusu nu dün değişmiştim niye kaydetmediniz?kaynak ne demek? Kvpusuiskender 06:01, 14 Eylül 2011 (UTC)

Babil Şablonları[kaynağı değiştir]

Bu kullanıcı Star Wars hayranıdır.

Merhaba Nazif İLBEK. Babil şablonları hakkında bir sorum olacak. Bende bir babil şablonu oluşturmak istiyorum. Mesela; "Bu kullanıcı Star Wars hayranıdır" gibi bu şablonu madde açar gibi açıp doğru kategoriye mi yerleştirmeliyiz? Bu konu hakkında yol gösterirseniz sevinirim.


Teşekkür ederim. o şablonu görmemiştim.

(Afterglow21 08:37, 14 Eylül 2011 (UTC))

Karşılama Mesajınız İçin Teşekkür ederim[kaynağı değiştir]

Sayın Nazif İlbek Karşılama mesajınız için teşekkür ederim bende Burda etkin bir rol oynamaya çalışacağım saygılarımla Bu imzasız yazı Gokhanakkiz (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Anagallis arvensis[kaynağı değiştir]

Nazif bey bugün Anagallis arvensis sayfasını oluşturup bulabildiğimce bilgi girdim.Fakat sayfa adı Arama'ya yazılınca çıkmıyor fakat Anagallis sayfasından gidilebiliyor.Bunun nedeni incelenmemiş veya onaylanmamış olmasından mıdır ? Şimdiden Teşekkürler.. (Mertkalyoncu96 17:28, 14 Eylül 2011 (UTC))

en.wikipedia - tr.wikipedia[kaynağı değiştir]

Merhaba Nazif İLBEK. Bildiğiniz gibi, bazı nadir konularda türkçe kaynak, hatta İngilizce kaynak bulmak dahi zor oluyor. en.wikipedia'da gördüğüm bazı maddelerin Türkçesi yok. Bu maddeleri doğrudan veya aynı dizayn ile Türkçeye çevirmek herhangi bir sorun yaratır mı? (Afterglow21 08:56, 15 Eylül 2011 (UTC))

EuroLOT maddesindeki hatalar.[kaynağı değiştir]

Tekrar Merhaba Nazif İLBEK. Bugüne kadar bana çok iyi yardımcı oldunuz. Bu yüzden sorularımı devamlı size yöneltiyorum. Oluşturduğum EuroLOT sayfasında bazı sorunlar ile karşı karşıyayım. Havayolları bilgi kutusunda "|company_slogan =" kısmını kaldırdığımda, o kısım "|company_slogan =" olmada şu şekilde görünüyor: {{{company_slogan}}} Ancak şirketin bir sloganını bulamadım. Orası ya boş duracak, yada {{{company_slogan}}} şeklinde duracak. Bu konuda bir şey yapamıyorum.

Yine sayfada bulunan "Kaynak hatası: < ref> etiketleri var, ama karşılık gelen < references/> etiketi bulunamadı." hatasını da çözebilmiş değilim. (Afterglow21 11:00, 15 Eylül 2011 (UTC))

Anagallis foemina[kaynağı değiştir]

Merhaba Nazif Bey.Yeni oluşturduğum Anagallis foemina sayfasını kontrol edip onaylarsanız sevirim.Yalnız ikinci paragraftaki bilgileri Almanca Vikipediden çevirip ekledim.Bir sorun yaratırmı?(Mertkalyoncu96 20:40, 15 Eylül 2011 (UTC))

Merhabalar. Bubilet.com sayfasına m6 gerekçesiyle sil etiketi koymuşsunuz. Ben maddeyi biraz değiştirdim ve kaynaklarla güncelledim. Bu sırada sizin etiketinizi KD olarak değiştirdim. Maddeyi tekrar inceleyerek kayda değer olduğunu düşünüyorsanız şablonu sizin kaldırmanız daha doğru olacaktır. Eğer hâlen kayda değer olmadığını düşünüyorsanız herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok. Kolay gelsin. Nazif İLBEK 09:10, 16 Eylül 2011 (UTC)

Merhabalar, öncelikle elinize sağlık. Yeni maddeleri kontrol ederken, çok yeni bir internet sitesi olarak görünce M6 demişim direk olarak; genelde bekletmeli sil demeyi daha doğru buluyorum, durumun düzeltilebilmesi için. Lakin içeriğin halen şuradaki kıstasları karşılamadığını düşünüyorum. KD şablonunun kalması sağlıklı olacaktır. İyi çalışmalar. --SayginerV-posta 09:28, 16 Eylül 2011 (UTC)

Kontrol edilmesi gereken maddeler.[kaynağı değiştir]

Merhaba Nazif İLBEK. Açtığım Douglas C-124 Globemaster II ve değişiklik yaptığım Knight Online, ATR 42, ATR 72, Vatsim maddelerini kontrol edip, Vikipedi standartlarına uygunsa onaylarsanız sevinirim. (Afterglow21 14:47, 16 Eylül 2011 (UTC))

ben bir bilgi ekledim. siyah beyaz gri diziyle ilgili ama ertesi gün silindi nasıl bilgi ekleyeceğiz çözemedim bunu ben Bu imzasız yazı Bbofbestofbest (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

selamlar tekrar[kaynağı değiştir]

ilgilendiğiniz için teşekkürler :) bu bir internet dizisi 9 bölüm yayınlandı ben bilgierini website adresini oyuncuları genel konusunu yazmıştım ama resm ekleyemedim beceremedim bundan mı silindi diye düşündüm size bu bilgileri versem siz sayfa açsanız sorun olur mu bu sorunu nasıl çözebiliriz :) Bu imzasız yazı Bbofbestofbest (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Bir sanatçının sayfasındaki resmi değiştirmek istiyorum ama nasıl yapıcağımı tam olarak anlayamadım yardım edebilir misiniz? Bu imzasız yazı JadeAmor (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba Nazif bey. Ben Kaan Demir. İlk kez bir katkıda bulundum ve daha ilkinde M8 maddesi ile silindi. Tekrardan aynı katkıyı ekledim bu kez üzerine not düştüm eksiklerden dolayı silme eyleminde bulunmadan önce lütfen düzeltmeye gidiniz diye. Bahsedilen eksiğin ne olduğu ve nasıl giderileceği hakkında bilgim yok yardımınızı rica etsem ? Pacavra 15:20, 17 Eylül 2011 (UTC)

  • Teşekkürler Nazif.--Reality 15:58, 17 Eylül 2011 (UTC)

Ne yapabilirim?[kaynağı değiştir]

Uyarı: Bu eylem otomatikman zararlı olarak tanımlanmıştır. Yapıcı olmayan değişiklikler hızlıca geri döndürülecektir, ve çok kötü ya da tekrar eden yapıcı olmayan değişiklikler hesabınızın ya da IP adresinizin engellenmesiyle sonuçlanacaktır. Eğer bu değişikliğin yapıcı olduğuna inanıyorsanız, onaylamak için tekrar Gönder'e basabilirsiniz. Eyleminizin eşleştiği suistimal kuralının kısa bir açıklaması: Viki kodu içermeyen yeni madde bu çıkıo ne yapabilirim? Bu imzasız yazı Ahmetinos (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Selamlar. İstanbul'da oturuyordun sanırım? Kadıköy yakınlarında mı oturuyorsun acaba? Bir ricam olacaktı da...--Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 09:54, 18 Eylül 2011 (UTC)

Teşekkürler...[kaynağı değiştir]

Tebrik ve iyi niyet dileklerin için teşekkür ederim Nazif.--Tanyel 19:16, 18 Eylül 2011 (UTC)

yardımınıza ihtiyacım var[kaynağı değiştir]

sevgili nazif ilbek babam için bir vikipedi maddesi yaratmak istiyorum fakat bi türlü yapamadım .hatta yanlışlıkla bademli ilçesinin sayfasını bozdum.eğer size metin ve başlığı gönderirsem siz yardımcı olabilirmisiniz.saygılar Bu imzasız yazı Akselkemo (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Cılbırcı köyü[kaynağı değiştir]

Nazif Bey!...Vikipedi çalışmaları için yapmış olduğunuz bilgilendirmelere teşekkür ederim. Emekli bir eğitimci olarak, dğduğum, büyüdüğüve köyümden ilkokuyan bir insan olarak ekmeğinisuyunu içip var olmama dayanak olan bu yerleişm yeri hakkında ki tanıtıum bilgilereini ansiklopedinize ekleme çalışması yaptım. Bu maadde bilgilerinin dahada güncellenmesi için sayfaya girdiğimde gerekli formata uymadığı hakkında bilgilendim. Sonuç olarak: balıkesir Sındırgı kazasının Çılbırcı köyü bilgilerini güncellemem için gerekli yardınlarınızı bekliyorum.*DURAK İ*$$$$ telif hakkı doğuracak yazımlardan özenle sakınıyorum. Bu imzasız yazı *DURAK İ* (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.