Kullanıcı mesaj:Mskyrider/Ocak 2008-Şubat 2008

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Seçkin madde[kaynağı değiştir]

Selamlar Mskyrider, {{SM}} olması için önerdiğin Antik çağlarda savaş maddesi Vikipedi topluluğunca bir konsensusa varılamadığı için SM olamamıştır.

Saygılar, iyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 11:50, 2 Ocak 2008 (UTC)

Şablon:Destek[kaynağı değiştir]

Tekrar selam Şablon:Destek'te <br /> kaldırılmış ancak birçok oylamada karışıklığa sebep olduğu için geri koydum, birde sebebini bulamadım neden kaldırıldığına dair. Saygılar, iyi çalılmalar.--Machiavelli' msj 12:25, 2 Ocak 2008 (UTC)

Reklamlı dış bağlantı[kaynağı değiştir]

Selam. Vikipedi tartışma:Dış bağlantılar'nda konu açıldı. Vaktiniz olduğunda bakarsanız sevineceğim. Ancak benim de net önerim yok. Yeter ki eşit olsun turarlı olsun diyorum. İyi çalışmalar. Takabeg 17:33, 2 Ocak 2008 (UTC)

düzenleme..[kaynağı değiştir]

Selam; Bu başvuru sayfasını bir türlü çözemedim...Gerekn düzenlemeyi benim için yaparmısın? Görüşürüz...Mülazımoğlu iyi günler diler... 20:06, 12 Ocak 2008 (UTC)

Merhaba Mulazimoglu, istediğin düzenlemeyi yaptım. Yeni başvurunda bir önceki oylamanda yalnızca üç karşı oy aldığın için umutlandığını yazmışsın. Bu bana atalarımızın şu sözünü hatırlattı ne yazık ki : "Gafile kelâm, nafile kelâm." Kolay gelsin, yeni oylamanda başarılar. --Mskyrider ileti 20:15, 12 Ocak 2008 (UTC)

Hocam ne demek istedin? Mülazımoğlu iyi günler diler... 20:17, 12 Ocak 2008 (UTC)

Demek istediğim şu Mulazimoglu, ilk oylamanda başarılı olamamanın ardından makul bir süre beklemeden hemen ikinci adaylığını koydun. İlk oylamada yapılan eleştirileri değerlendirmediğini, bu eleştirileri önemsemediğini gösteren bir davranıştı bence. Topluluk bu tepkisel ikinci adaylığı pek iyi karşılamadı sonuç olarak, üç karşı oy ile umutlanarak tekrar adaylığını koymadan önce, niye yalnızca üç karşı oy var, niye bu sefer hiç destek oyu da yok diye düşünüp anlamaya çalışmadan, yine tepkisel bir şekilde üçüncü adaylığını koydun. Dolayısıyla etrafında olan bitenleri anlamamaya çalışman bana bu atasözünü anımsattı. Gafil, aymaz demektir yani çevresinde olup bitenlerin farkına varmayan, varmak istemeyen, sezmeyen kimsedir. Ne demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım. Amacım ne öğüt vermek, ne de yol göstermekti, açıklama istediğin için yazdım. --Mskyrider ileti 20:25, 12 Ocak 2008 (UTC)

(alıntı) "merhaba, yerleşim yerleri maddeleri için kabul gormuş bir adlandırma var, buna uyumlu olarak değişikliklerinizi yapabilir misiniz? --Mskyrider ileti 19:56, 12 Ocak 2008 (UTC)(alıntı)

Bilmiyordum, teşekkür ederim. Xianbataar 20:19, 12 Ocak 2008 (UTC)

Hocam ben başvururum topluluk seçer ya da seçmez...Herkesin önünde gafil mafil diyosunuz biraz ayıp oluyor...Yani ben gücenmedim de size de yakıştıramadım...Yetki ve konumunuza uygun davranınız...Gerçekten çok ayıp ve yanlış bir davranış...Üzüldüm sizin adınıza :( Mülazımoğlu iyi günler diler... 20:29, 12 Ocak 2008 (UTC)

Benim adıma üzülmenize gerek yok. Ayıp ve yanlış davranış olarak kınamanızı da anlamış değilim. Konumuma aykırı davrandığımı da sanmıyorum. Atasözünü değiştirecek değilim. Gafil ya da aymaz kelimesi ne ayıp bir kelimedir ne de bir küfürdür. Eğer gafil olarak adlandırılmak istemiyorsanız o zaman gaflet içine düşmeyiniz. Ardı ardına iki kere başvurduktan sonra ne değişti de üçüncüye hemen başvuruyu tekrarlıyorsunuz ? Eğer gaflet içinde değilseniz bunu ne olarak adlandırmalı sizce? --Mskyrider ileti 20:35, 12 Ocak 2008 (UTC)

hiç bir şey...[kaynağı değiştir]

Şunu anlamadım. Neden rahatsız olup sinirleniyorsunuz ki? Ne olmuş yani aday olduysam. Siz o koltukta süresiz oturmayı içinize sindiriyorsunuz ama Mülazımoğlu aday olunca gafilsin , gaflete düşmüşsün ,neden yeniden aday oluyorsun... Sizi hiç ilgilendirmez benim gafil olup olmamam yahut da aday olup olmamam. Bu kadar rahatsızsanız bir paragrafcık ekleyin başvuru sayfasına...Yazın birden fazla aday olan gafildir diye...Ya da örnek zaman aralığı verin şu kadar zaman geçmesi gafleti ortadan kaldırır diye...Ya da birden çok adaylığı yasaklayın...Ama şahsıma bir kez daha bu şekilde tatsız hitap etmek ve adaylığımı sorgulamanızdan sizi men ederim. Yönetici olmanız kuralların sizi bağlamayacağı anlamına gelmez. Lütfen kişiye değil konuya odaklanın...Bana da gafil filan demeyin...Ne düşünüyorsanız kural ve yönetmelikler gereği içinizde kalsın...Mülazımoğlu iyi günler diler... 20:43, 12 Ocak 2008 (UTC)

Sinirlendiğimi nereden çıkardınız? Böyle bir meselede neden sinirleneyim ki? Yukarıda yazdıklarınız hala etrafınızda olanların farkında olmadığınızı, olmak istemediğinizi gösteriyor. Hala gaflet içinde olduğunuzu bas bas bağırıyorsunuz. Aday olmanız, ya da tekrar aday olmanız değil sorun olan, yukarıda anlatmaya çalışmıştım ama başarılı olamamışım. Bu tutumunuz nedeniyle karşı oy aldığınızın farkında olmanızı isterdim. Ama nafile. Kurallar bir kişi için yapılmaz, üç beş, otuz elli, istediğiniz kadar aday olun arka arkaya, elbette bir gün sıkılacaksınız. Sırf siz arka arkaya üç kere aday oldunuz diye kurallara ek yapılmasına anlam veremem. Dostça konuşmaya çalışmıştım ama düşmanca karşılık aldım. Teşekkür ederim. --Mskyrider ileti 20:51, 12 Ocak 2008 (UTC)

Dostluk anlayışı...[kaynağı değiştir]

Dostluk anlayışınız tamamen subjektif...Çevrenizdekilere daha önce gafil diyerek iyi bir iletişim kurmuş ve dost sahibi olmuş olabilirsiniz ama bunun istisnai bir durum olduğunu düşünüyorum...Sonuç olarak sırf yöneticiliğe aday oldum diye konuyu ikinci plana atıp bana gafil demenizi hiç ama hiç hoş karşılamıyorum...Şahsım hakkında bir kez daha yorum yapmamanızı dilerim...Bu konu benim açımdan kapanmıştır...Mülazımoğlu iyi günler diler... 21:02, 12 Ocak 2008 (UTC)


hadis sayfasındaki değişikliği neden geri alıyorsun Bu imzasız yazı 85.97.57.116 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar. Ansiklopedik olmayan kişi veya grup nedeni ile Weblogtr.com sayfam silindi. Peki blogcu.com azbuz aynı kategoriye girmiş olmuyormu? --Sebinder 20:49, 15 Ocak 2008 (UTC)

Merhaba, Vikipedi:Kayda değerlik ve Vikipedi:Kayda değerlik (internet) sayfaları size yardımcı olacaktır sanırım. Diğer sayfaları belirttiğiniz için teşekkürler. Azbuz sayfasını da kayda değerlik kriterleri nedeniyle sildim. blogcu.com ise Alexa listesinde ilk 12 ye girmiş. İsterseniz VP:SAM sayfasında belirtildiği gibi silinmeye aday gösterebilirsiniz. Teşekkürler. --Mskyrider ileti 21:01, 15 Ocak 2008 (UTC)


Üyeliğimin ve kullanıcı sayfamı silinmesini rica ediyorum. Teşekkürler. ----devrimdptmesaj 15:25, 23 Ocak 2008 (UTC)

Gagavuz Vikipedisi`ne yardım[kaynağı değiştir]

Selam. Ben bir Azeri kökenli kullanıcıyım ve Gagavuz kardeşlerimiz için Vikipedi`nin açlması için uğraşıyorum. Bu günlerde Kırım Tatar Vikipedisinin kurulmasına karar verildi. Şimdi Gagavuz Vikipedisi için aynısını yapmaya çalışıyoruz. Ama Gagavuz kardeşlerimizin bir kısmının Vikipedi bilgileri, diğerlerinin ise ana dili kusurlu olduğu için Türk Vikipediçilerinin yardımına ihtiyaç var. Elinizden geleni esirgemeyiniz. Sorularinızı aşağıdaki

sayfalarındaki Cuman isimli kullanıcıya (yani bana) iletebilirsiniz.

Selam, Iğdır maddesini SMA gösterdim de tarafsızlık sorunu var dendi ve büyük ölçüde düzeltildi sizce ne gibi eksiklikleri var lütfen fikrinizi bana yazar mısınız?--Sαвяι¢αи76ileti 19:30, 3 Şubat 2008 (UTC)

Hücre çekirdeği[kaynağı değiştir]

Selam. Hücre çekirdeği çevirin gözümden kaçmış, şimdi okuyunca oldukça iyi buldum, tebrik ederim. Ben kafama göre biraz düzeltmeler yaptım, yarın devam etmeye çalısacağım. Türkiye'de biyoloji terimleri pek oturmamış, Google'dan görebildiğim kadarıyla bilimsel ortamda herkes farklı terimler kullanıyor, kimi İngilizce terimlerin Türkçe okunuşunu kullanıyor (splicing -> splaysing), kimi Türkçeleştiriyor, vs. . Ben mümkün olduğunca Türkçe karşılıklar mevcutsa onları kullanmayı tercih ediyorum (örneğin por yerine gözenek, filaman yerine iplikçik), ayrıca eğer seçtiğim sözcüğün anlaşılmama olasılığı varsa parantez içinde de daha yaygın olarak bilinen ama yabancı dilde olan karşılığını koyuyorum (seçmeli (fakültatif) heterokromatin ). Vikipedi geleneğiyle en doğruya tam bilmemekle beraber o yöne doğru adımlar atıyoruz yani. --İnfoCan 22:14, 3 Şubat 2008 (UTC)

  • Merhabalar,
  • Ben de bugün yarın gireyim diye düşünüyordum ^_^ Büyük ihtimalle seçkin seçilecek portresi açısından maddesinin olması harika oldu. Çok teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon ʘ mesaj 17:14, 4 Şubat 2008 (UTC)
Dikkat etmemişim ^_^ Bulduğun için teşekkürler o zaman! Resmi ekledim; iyi çalışmalar... - - noumenon ʘ mesaj 17:19, 4 Şubat 2008 (UTC)
Kadir abinin hışmından Vikipedi'yi kurtardınız, tebrikler :-) Ama arkadaşın sanatsal yaratıcılığını takdir etmek lazım...Günaydın --78.188.4.146 06:48, 5 Şubat 2008 (UTC)

Thank you for granting my bot, but it seems somebody has already blocked it without any explanations. Could you possibly clear up this problem? --uk:User:A1

İlgilendiğin için teşekkürler. Yeni yaptığım ana sayfa tasarımı için kullanmak istiyorum [1]. Daha kaliteli bir ana sayfa için. Başka maddeler ve konular içinde kullanılabilir muhakkak. İnşallah olur. Ben şimdi çıkıyorum. Sabaha doğru tekrar bir bakarım olmuşmu diye. Şimdiden sağ ol. Kolay gelsin --Erdall 21:06, 6 Şubat 2008 (UTC)
  • Merhabalar,
  • Ben de zaten değişmiş gözüküyor sorun ne ki diyordum ^_^ Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon ʘ mesaj 21:27, 6 Şubat 2008 (UTC)

Zahmetin için teşekkürler, Uğur'da bu meselelerden anlar. Hadi hayırlısı. Bir düşündüm de bu şablon ile yeni kullanıcılara daha az yer kaplıyan güzel bir hoşgeldin şablonuda yapılır. kolay gelsin selamlar --Erdall 05:05, 7 Şubat 2008 (UTC)

Merhaba. Şu vandalı engeller misiniz? Teşekkürler. --Yabancımsj 10:14, 7 Şubat 2008 (UTC)

Ben teşekkür ederim. Kolay gelsin. --Yabancımsj 10:20, 7 Şubat 2008 (UTC)
  • mskyrider merhaba, nasılsın? eğer buralarda olacaksan biraz seçkin madde arayışına girebilir miyim acaba diye düşünürken işe küçük bir rica ile başlayayım. Sibel Kekilli maddesini bildiğin dillerdeki karşılıklarından genişletmen mümkün mü acaba? filmografisi, diğer dillerdekinin aksine bir konunun ısrarla öne çıkarılmasıyla oluşturulmuş. bu haliyle de adaletli bir biyografi değil. teşekkürler. kolay gelsin. --kibelemesaj 20:57, 7 Şubat 2008 (UTC)
  • bir ara ilgilenirim. Almancası biraz geniş, İngilizcesinde de bir miktar bilgi var. Diğer dillerde ise malum konu ön planda olan sığ taslaklar var. seçkin madde arayışına girersen iyi olur, hâlâ bir isteğini çeviremedim, terimsel açıdan biraz zorladı. Şu anda Güneş Sistemi ile uğraşıyorum. Ellerinden öper. Fazla sorun çıkarmasın diye kırmızı bırakmadan ilerlemeye çalışıyorum bu nedenle de normale göre uzadı biraz. kolay gelsin. --Mskyrider ileti 21:04, 7 Şubat 2008 (UTC)
  • teşekkürler.. ben unuttum hangi madde olduğunu, hiç sorun değil. sadece seçkin resim fırtınasının ardından maddelere de el atmak gerektiğini düşünüyordum. benimse adım hıdır..:) senin maddelerin bir iki küçük dokunuştan gayrısını istemiyor artık ne yazık ki ama seve seve.. bu arada bir kaç saat önce kırmızı görüp hale bopp arayıp bulamayınca şaşırmıştım, periler sana söylemiş sanırım, açmışsın eline sağlık. --kibelemesaj 21:10, 7 Şubat 2008 (UTC)
  • av sırasında şöyle bir madde gördüm. bizde çıkrık diye mevcut ama dünyadan örneklerle zenginleşmesinde fayda var. güneş sisteminden sonra çerez niyetine.. sonra bakarız yenilerini. ayrıca maddenin başındaki hanımefendi de seçkin resim olmak ister sanırım..:) --kibelemesaj 22:12, 7 Şubat 2008 (UTC)
Dostum IRC ye gelebilir misin? --Elmacenderesi E=mc2 22:24, 7 Şubat 2008 (UTC)

Vikipedi ana sayfasında ziraat kategorisi bulunduğu için Tarım kategorisindekileri ziraat kategorisine taşıdım. TDK danda bakıldığında Ziraat ile Tarım'ın aynı şey olduğu görülebiliyor ancak maddeleri bulmakta bu aynı olan fakat iki tane olan kategori zorluk çıkarıyordu şu an içeriği boş olan ve lüzümsuz olan Tarım kategorisi sanırım artık silinebilir. İyi çalışmalar.-- Arjety ileti 22:24, 7 Şubat 2008 (UTC)

Kullanıcı adı değişikliği[kaynağı değiştir]

Selam Mskyrider, isim değişikliği için teşekkürler. İyi çalışmalar. Mızrak 22:57, 7 Şubat 2008 (UTC)

  • eline sağlık, ilgilenicem. --kibelemesaj 13:38, 8 Şubat 2008 (UTC)

kullanıcı adı değişikliği[kaynağı değiştir]

merhaba ben bürokratlar sayfasında gördümde kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum. eğer mümkünse benim "Fatalflex" olan adımı "MediaTech" olarak değiştirebilirseniz çok memnun olucam. * büyük-küçük harflere dikkat :D Fatalflexmsj 19:43, 9 Şubat 2008 (UTC)

Metakutu artık çalışıyor, tekrar teşekkürler. İyi çalışmalar --Erdall 19:58, 10 Şubat 2008 (UTC)

Selam. O tür teknik konusunda bilgim yoktur. Kusura bakmayın. İyi çalışmalar. Takabeg 21:41, 10 Şubat 2008 (UTC)

Merhabalar istediğiniz şekilde kodlar var fakat bu boyuttaki bir resmi istediğiniz şekilde oturtmak şu an için mümkün görünmüyor. Şekil istediğiniz boyuta geliyor fakat altında bariz bir boşluk kalıyor ve bu attığınız mesajlarda problem yaratacaktır. Şimdiki imzanız gayet güzel, bence kullanmaya devam edin, sevgilerimle... --Elmacenderesi E=mc2 22:28, 10 Şubat 2008 (UTC)
  • Merhaba, yeni adınız MediaTech, şuradan görüleceği gibi [[bir ya da birden fazla şirketin adı. Dolayısıyla yeni bir kullanıcı adı seçmeniz daha doğru olacak sanırım. Ne olduğunu bana iletirseniz, tekrar değiştireyim. Teşekkürler. --Mskyrider ileti 08:36, 11 Şubat 2008 (UTC)
    • özür dilerim hiç araştırmamıştım öyle bi şirket falan varmı diye bilseydim istemezdim senden öyle kullanıcı adını. öyle ise yeni kullanıcı adım "MsXenaquen" olsun iyi günler...

kullanıcıadı değişikliği[kaynağı değiştir]

Selam. O tür teknik konusunda bilgim yoktur. Kusura bakmayın. İyi çalışmalar. Takabeg 21:41, 10 Şubat 2008 (UTC)

Merhabalar istediğiniz şekilde kodlar var fakat bu boyuttaki bir resmi istediğiniz şekilde oturtmak şu an için mümkün görünmüyor. Şekil istediğiniz boyuta geliyor fakat altında bariz bir boşluk kalıyor ve bu attığınız mesajlarda problem yaratacaktır. Şimdiki imzanız gayet güzel, bence kullanmaya devam edin, sevgilerimle... --Elmacenderesi E=mc2 22:28, 10 Şubat 2008 (UTC)
  • Merhaba, yeni adınız MediaTech, şuradan görüleceği gibi [[bir ya da birden fazla şirketin adı. Dolayısıyla yeni bir kullanıcı adı seçmeniz daha doğru olacak sanırım. Ne olduğunu bana iletirseniz, tekrar değiştireyim. Teşekkürler. --Mskyrider ileti 08:36, 11 Şubat 2008 (UTC)
  • Tamamdır, isim değişikliğini tekrar gerçekleştirdim. --Mskyrider ileti 18:44, 11 Şubat 2008 (UTC)
    • çok özür diliyorum ama bişey farkettim "Ms" Bayan anlamına geliodu. onu "Mr" olarak değiştirebilir misiniz? "MrXenaquen" olsun. tekrar özür diliyorum bugünlerde kafanızı şişirdim. Vikipedi'de rezil olmayalım dimi :)
      • Teşekkürler. umarım bidaha kullanıcı adı değişikliği gerekmez :) MrXenaquenmsj 16:40, 12 Şubat 2008 (UTC)

hatalı kullanıcı adı seçimi * bu sefer ben deil :)[kaynağı değiştir]

Kullanıcı:Okulonceciyiz.biz kullanıcısının adını değiştirsek iyi olur MrXenaquenmsj 18:33, 12 Şubat 2008 (UTC)

küfürlü yazı[kaynağı değiştir]

Kullanıcı_mesaj:78.175.203.18 küfür edip duruyor

  • ne demek, hiç sorun değil. ingilizce metnin dağınıklığının farkındaydım, ama irlandalı hanımefendinin gazına galdim biraz. :9 ben bakarım, bilen birileri diğer dillerden belki karşılaştırırlar. kalsın bence. teşekkürler. --kibelemesaj 21:31, 12 Şubat 2008 (UTC)

küfürlü yazı[kaynağı değiştir]

85.98.78.78 maddelere küfürlü yazı ekliyor MrXenaquenmsj 21:39, 12 Şubat 2008 (UTC)

Kullanıcı adı değişikliği ile ilgilendiğiniz için teşekkürler, başarılar...Law&Order 09:15, 13 Şubat 2008 (UTC)

Translation request[kaynağı değiştir]

Hi Mskyrider! I am Noddy from German Wikipedia. Someone uploaded a local copy of Resim:Honaz İlçesi ve Honaz Dağı.jpg but I am afraid we couldn't find anyone who understands the information provided. Could you please translate the licensing information. Is Kullanıcı:Blaberus the author of the image? Thanks in advance! Cheers, 79.208.214.243 12:50, 15 Şubat 2008 (UTC)

  • Selam Mskyrider. Yukarıda söz edilen resmi commonsa attım. Mesajı gönderen kullanıcıya da gereken bilgiyi verdim. Burdaki kopyasını da silebilirsin. Kolay gele... --maderibeyzaileti 13:00, 15 Şubat 2008 (UTC)

Bot flag request[kaynağı değiştir]

Hi Mskyrider. Can you check this?? I think that it's allright and it can be flagged :). Thx :D. Greetings Rastrojo 21:42, 15 Şubat 2008 (UTC)

  • ne diyosun.. gitti hafta sonu desene.. :) eline sağlık. --kibelemesaj 09:14, 16 Şubat 2008 (UTC)

şu sayfaya bakarsanız sevinirim: MrXenaquenmsj 15:12, 19 Şubat 2008 (UTC)
Vikipedi:Kullanıcı_adı_değiştirme#Fatalflex_.E2.86.92_MediaTech_MsXenaquen_MrXenaquen_.E2.86.92_MrXenaquaten

  • Selam Mskyrider. İsim değişikliği yaptığın bir kullanıcının monobook sayfasındaki yönlendirmeyi tazelersen sevinirim. Aksi halde yönlendirmeye olan yönlendirmeler sayfasında her gün karşıma çıkıyo:)) --maderibeyzaileti 16:50, 19 Şubat 2008 (UTC)

Kullanıcı adı değişikliği[kaynağı değiştir]

  • Değişiklik için teşekkürler. --Onur Aslan 15:08, 21 Şubat 2008 (UTC)

savaşan taraftan pkkyı silmiştim ama geri koymuşsunuz. Karşıdakilerin pkk mensupları olduğu tamamen TSKnın iddiasıdır. Hangi tarafsız kaynaktan karşı tarafın pkk olduğu bilgisini alıp da oraya koydunuz. Türk ordusunun gittiğini görenler var ama karşıdakileri kim görmüş. Tarafsızlık; kaynak belirtme vs vs. Ne oldu bu değişmez kurallara. Mülazımoğlu iyi günler diler...

Kullanıcı adı[kaynağı değiştir]

Merhabalar! Llllllllllvllllllllll adlı kullanıcının kullanıcı adı sizce uygun mudur? VP:KA'nı okudum, tam olarak bu konuyla ilgili birşey yok ama; mantıksız ve düzen açısından uygunsuz olduğunu düşünüyorum. Bu konuyla ilgili başvuru yapacak bir yer bulamadığım için size bildireyim dedim. Kolay gelsin!
Burak ileti 22:03, 23 Şubat 2008 (UTC)

Ben teşekkür ederim. Saygılar...
Burak ileti 22:11, 23 Şubat 2008 (UTC)

Seçkin madde[kaynağı değiştir]

Selamlar Mskyrider, {{SM}} olması için önerdiğin Güneş Sistemi maddesi Vikipedi topluluğunca SM olamaya layık görülmüştür.

Saygılar, iyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 23:06, 23 Şubat 2008 (UTC)

Özel:Contributions/85.97.57.195 bu kullanıcı vandalizm yapıyor. 8-10 tana yanlış değişiklik yapmış.ş İlgilenebilir misiniz?--78.180.39.215 08:39, 24 Şubat 2008 (UTC)

http://tr.wikipedia.org/wiki/Hacim

maddesinin sonunda ilgisiz metin var çıkaramadım ben. Bir bakabilir misin?--foPen bana ileti gönder 08:24, 27 Şubat 2008 (UTC)

Eline sağlık. --foPen bana ileti gönder 09:08, 27 Şubat 2008 (UTC)

Vaktiniz olursa mart ayı içersinde anasayfada yer alacak olan resimlerin altyazılarının çevirisinde yardımcı olabilir misiniz? Çoğunu çevirdim, ama terimsel olanlara pek dokunmak istemedim, teşekkürler. Cat msj 10:42, 27 Şubat 2008 (UTC)

Merhaba tekrar, mesajınızı okuyunca gözlerime inanamadım desem yeridir :) ben çeviri yardımı beklerken sizden gelen mesajla yukarıda geçen günlerde bıraktığım "yoğun dönem" molasına uygun bir hata yaptığımı zannettim :) ama neyseki araştırıp işin aslında bir şansızlık eseri olduğunu buldum. Sanırım buradaki benim güncellememden bir gün sonra yapılan gecikmiş güncelleme yüzünden sorun kaynakladı, ilgili şablonlara güncellemeyi yapmıştım aslında. Anladığım kadarıyla böyle birşeymiş sorun, ama Türkçeleştirme işlemini mart başlamadan önce tekrar yapmak gibi bir işlem altında bırakacak beni, neyse uğraşırım artık :) bu gece. Teşekkürler, iyi çalışmalar. Cat msj 18:32, 28 Şubat 2008 (UTC)

Hi Mskyrider,

please have a look at Vikipedi:Botlar#Kullanıcı:Purbo T and possibly grant a bot flag to Purbo T. I don't know about the exact proceedings, so maybe this is too early, or plain unnecessary to ask. If so, I apologize. Thank you. -- Purodha Blissenbach 21:16, 27 Şubat 2008 (UTC)

bot flag on tr.wikipedia[kaynağı değiştir]