Kullanıcı mesaj:Mertuykuseven

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldiniz[kaynağı değiştir]

Sevgili Mertuykuseven, öncelikle Vikipedi'ye hoş geldiniz.

Herkesin özgürce katkıda bulunup geliştirebileceği ansiklopedi Vikipedi'ye sizin de aktif katılımlarınızı bekliyoruz.

Eğer nasıl katkıda bulunacağınızı bilmiyorsanız bir videolu anlatım veya yardım sayfası sizin için faydalı olabilir.

Ayrıca herhangi bir sorunuz olursa hiç çekinmeden mesaj sayfamdan bana ulaşabilirsiniz.

Kullanıcılar ile nasıl iletişim kuracağınızı ise bu sayfadan öğrenebilirsiniz.

Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar dilerim... Nazif İLBEK 04:31, 30 Eylül 2011 (UTC)

Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi, ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız:Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler!
Superyetkinileti 18:28, 29 Eylül 2011 (UTC)


Refik Mert Uykuseven hakkında biyografi![kaynağı değiştir]

Burası bir ansiklopedi. Açtığınız madde de kayda değer değil, kayda değer olmayan maddeler de bir ansiklopedide olamaz. -- Supermæn (mesaj) 18:25, 28 Haziran 2012 (UTC)

Birçok kişinin biyografisi var da, onlar kayda değer. Kabul etmek benim elimde olsaydı, kabul ederdim; fakat Vikipedi bir ansiklopedi ve politikaları var. Yer alan maddelerin de kayda değer olması gerekiyor. -- Supermæn (mesaj) 18:58, 28 Haziran 2012 (UTC)
Bir biyografinin kayda değer olması için güvenilir kaynaklarda yer alması gerekiyor. Artık kendinizi haberlere konu yapmak için ne yaparsınız bilmiyorum. -- Supermæn (mesaj) 19:06, 28 Haziran 2012 (UTC)
Tarafsız demeyi unutmuşum. Herkes kendine site açsa tanınmış, kayda değer olur mu hiç? -- Supermæn (mesaj) 19:16, 28 Haziran 2012 (UTC)

Kullanıcı alt sayfanızda özgürce yapabilirsiniz. Göz kırpma Kullanıcı alt sayfasına örnek: Kullanıcı:Mertuykuseven/Refik Mert Uykuseven -- Supermæn (mesaj) 19:22, 28 Haziran 2012 (UTC)

Reality 22:35, 17 Mayıs 2013 (UTC)