Kullanıcı mesaj:Mehmetpalabiyik

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Khutuck tarafından 3 yıl önce + başlığına

Eser Karabil biyografisi hk.[kaynağı değiştir]

Merhaba eser karabil hakkında yazmıs olduğum biyografi neden siliniyorBu imzasız yazı Mehmetpalabiyik (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba sayın Mehmetpalabiyik, madde 7 ay önce silinmiş ve hala daha kayda değerliğini sağlayacak bir gelişme görünmemektedir. Saygılarımla, SakhalinioBuyrun beniiiim? 07:16, 1 Nisan 2017 (UTC)

+[kaynağı değiştir]

Vikipedi:Otobiyografi ve Vikipedi:Kayda değerlik (kişiler) sayfalarını incelemenizi öneririm. --Mskyrider ileti 06.41, 6 Şubat 2020 (UTC)Yanıtla

Uyarı
Uyarı
Lütfen Vikipedi'ye özgeçmişinizi eklemeyiniz. Bu durum Vikipedi'de hoş karşılanmaz ve biyografiniz silinebilir. Kayda değerlik kriterlerini sağlaması halinde, biyografiniz başka kullanıcılar tarafından eklenecektir. Vikipedi internet sayfanız için bir alan değil, ansiklopedidir. Vikipedi'ye eklenebilecek derecede uygun bir biyografiniz olduğunu düşünüyorsanız Otobiyografi bölümünü inceleyebilirsiniz. Tekrar hoş geldiniz, teşekkürler.
ChiefBeramesaj 06.01, 31 Temmuz 2020 (UTC)Yanıtla


Lütfen Vikipedi'ye küfür / hakaret / kişisel saldırı içeren sözler yazmayınız.
Bu davranış, uyarılmadan engellenmeniz için yeterli bir sebeptir. Katkılarınıza devam ederken lütfen bu uyarıyı göz önünde bulundurun.

--Khutuckmsj 15.10, 21 Ocak 2021 (UTC)Yanıtla