Kullanıcı mesaj:Mecruhi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

*Vikipedi'ye yaptığınız katkılar için teşekkür ederiz. Lütfen Satır başlarında boşluk bırakmayın, yazınız için kaynak belirtin.İyi çalışmalar. bora006ileti 20:07, 11 Nisan 2008 (UTC)

Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoş geldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız: Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler!

Levent Abi ileti 20:14, 11 Nisan 2008 (UTC)

Uyarıları dikkate alınız, ansiklopedik olmayan konularda madde açmayınız. Vikipedi, otobiyografik bir site değildir. Levent Abi ileti 20:14, 11 Nisan 2008 (UTC)

Resim eklemek[kaynağı değiştir]

Daha önceden bilgisayarınıza yüklediğiniz bir resmi Vikipedi'ye eklemek için Yardım:Resim yükleme sayfasına bakabilirsiniz. Levent Abi ileti 20:16, 11 Nisan 2008 (UTC)

SON UYARI[kaynağı değiştir]

Sİzi son bir kez uyarmak istiyoruz; ansiklopedik ve kayda değer olmayan bilgiler girmekten vazgeçin; İsrarcı davranışlar sonucunda engellenebilirsiniz. Levent Abi ileti 20:21, 11 Nisan 2008 (UTC)

  • Vİkipedi'nin kaydadeğerlik ölçütlerini tek başıma ben belirlemiyorum, belki şu an ya da gelecekte çok önemli bir şair ya da yazar olabilirsiniz, ancak bu; otobiyografi konusunu değiştirmez; ansiklopedilerde yer alan hiç kimse oturup kendi kendisini o ansiklopediye eklemiyor değil mi? Bırakın, sizin ansiklopedik olup olmadığınıza başkaları karar versin.. Vikipedi'yi okuyup bilgi edinebilir, ya da katkıda bulunarak, siz de birilerine yararlı olabilirsiniz. Size de iyi çalışmalar, başarılar. Levent Abi ileti 20:32, 11 Nisan 2008 (UTC)

Bilgi ekleme...[kaynağı değiştir]

Duygu ve düşünceleriniz ve duyarlılığınız için yürekten teşekkür ederim. Kendinize iyi bakınız. Barış ARSLAN(Mecruhi) http://www.bubilgisayar.com/