İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Masterusta

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Masterusta,

Oluşturmuş olduğunuz Pilburada.com adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden g11 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Wiki Wiki Baba (mesaj) 11:38, 21 Haziran 2012 (UTC)

pilburada.com[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikipedi bir ansiklopedi olduğu için her şirket, site, ürün kendi tanıtımını ve reklamını yapamıyor. Vikipedi'de yer alabilmek için kayda değerlik kriterlerinin yerine getirilmesi lazım. Şuradan inceleyebilirsiniz: Vikipedi:Kayda değerlik (organizasyonlar ve şirketler). Kolay gelsin. --Wiki Wiki Baba (mesaj) 13:15, 21 Haziran 2012 (UTC)

Farkı şu: hepsiburada.com ile pilburada.com aynı kategoride değil. hepsiburada.com ansiklopedik bir bilgidir ve kayda değerdir. tüm türkiye çapında nerdeyse bilinen hakkında yazılar yazılan bir markadır. pilburada'yı açıkcası ilk kez duyuyorum. kaldi ki benim duyup duymamam onemli degil zaten kayda deger olsaydi topluluk tarafindan maddesi acilirdi. burada her sirket icin madde acilmiyor, reklam ve promosyon yapilmiyor bilmenizde fayda var. kolay gelsin. Wiki Wiki Baba (mesaj) 15:09, 21 Haziran 2012 (UTC)